Paluu juurille – Iittala Valkea by Harri Koskinen

Valo on olennainen osa pohjoismaista elämää, se inspiroi ja saa meidät tuntemaan olomme kotoisaksi aina talven pimeydestä keskikesän yöttömiin öihin. Harri Koskisen Iittalalle suunnittelema Valkea-kynttilälyhty* on kaikessa yksinkertaisuudessaan Iittalan kauneimpia esineitä ja henkilökohtaisesti tykkään tästä Valkean muodosta ja keveydestä enemmän kuin Kivi-tuikuista tai rosopintaisesta Kastehelmestä.

Iittala Valkea kynttilälyhty Harri Koskinen design
Iittala Valkea kynttilälyhty Harri Koskinen design

Valkea-kynttilälyhdyn pehmeä muoto tuo iloa syksyn ja talven pimeyteen. Hämärässä on mukava nauttia kynttilänvalon lämpimästä tunnelmasta ja omat värisuosikkini näistä kuudesta vaihtoehdosta ovat kirkas ja harmaa. Lahjatoiveita ei minulla tälle joululle juurikaan ole, mutta kovasti riemastuisin jos kuusen alta löytyisi aattona kaksi tälläistä valontuojaa. ♥

Iittala Valkea kynttilälyhty Harri Koskinen design
Iittala Valkea kynttilälyhty Harri Koskinen design

Valkeat on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa ja niiden kotimaisuusaste on vanhojen kunnioitettavien perinteiden tasolla. ♥ Juuri siksi tämä on loistava lahjaidea jouluksi ja uskon että itseni lisäksi moni muukin kodin sisustamisesta ja kotimaisesta suunnittelusta innostunut ihminen ilahtuisi löytäessään lahjapaketista tälläisen jokaiseen tyyliin sopivan tulevaisuuden klassikon.

Katso myös muut Iittalan uutuudet, joiden joukossa mm. tämä aivan ihana puurunkoinen Leimu-valaisin*, minimalistinen uutuusastiasarja Raami sekä Ultima Thule -sarjan upouudet tekstiilit!

→ iittala.com/uutuudet*

Iloista perjantaita ja ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat: Iittala, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *