Kotimainen BEdesign Lume -kenkäteline olohuoneessa & eteisessä

Yhteistyössä BEdesign

BEdesign on yksi kotimaisen designin suosikkimerkeistäni ja olohuoneen seinällä komeileva Deer-hylly toimii jo neljättä vuotta kodin katseenvangitsijana. Sittemmin olen ostanut muitakin Cilla ja Bette Eklundin luotsaaman yrityksen tuotteita – kellot, teepussit ja inkiväärit majailevat pienissä teräksisissä Lily-kulhoissa ja vaatteeni roikkuvat upeasti muotoilluissa BEdesign Lume -henkareissa. Minulla on suuri ilo ja kunnia saada toteuttaa heidän kanssaan yhteistyökampanja, jonka ensimmäisessä osassa esiintyy Lume-tuotesarjan kenkäteline, josta loihdin kauniin sivupöydän olohuoneeseen… ♥

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

Pulverimaalatusta metallista valmistettu valkoinen S-kokoinen Lume-kenkäteline on kooltaan 30x50cm ja sillä on korkeutta 30cm. Minimalistisena kenkätelineenä toimimisen lisäksi siitä saa todella kivan sivupöydän sohvan, nojatuolin tai sängyn vierelle kun telineen päälle lisää jonkinlaisen tarjottimen tai muun kansilevyksi sopivan alustan. Myös leikkuulauta sopisi tähän käyttötarkoitukseen erinomaisesti.

Tukevaan telineeseen mahtuu vinopino kirjoja sekä lehtiä ja telinettä voi käyttää myös pystypäin, jolloin sen korkeus nousee 50cm:n. Seinähyllyksikin sen voi kiinnittää, kun ripustaa sen roikkumaan valkoisiin seinäkoukkuihin tai L-muotoisiin kannakkeisiin, joita rautakaupoissa myydään – tätä ideaa jäin nimittäin harkitsemaan ja kenties sen vielä toteutankin. 🙂

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

Suomessa suunnitellut ja valmistetut Lume-sarjan tuotteet ovat vahvaa metallia ja kestävät läpi elämän. Ne ovat pelkistettyjä, rehtejä ja jykeviä, aivan kuin me suomalaisetkin. 🙂 BEdesign Lume -sarjaa saa valkoisena sekä mustana ja siihen kuuluu kenkätelineiden ja henkareiden lisäksi kolme eri kokoista vaaterekkiä, ripustinkoukku sekä pöydän jalkasarja.

Lue lisää BEdesignin tuotteista ja niiden valmistuksesta täältä: → bedesign.fi

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

Kotimaisen BEdesignin Lume-sarjan veikeästi muotoillut henkarit, asustekoukut ja kenkätelineet tuovat mielenkiintoisen vaihtoehdon vaatteiden ja kenkien säilytykseen varsinkin eteistiloissa, joissa kyseiset säilytystuotteet ovat usein näkyvillä. Graafisen kulmikas henkari oli minulle rakkautta ensi silmäyksellä ja eteisnaulakon lisäksi minulla on niitä pitkä rivi myös makuuhuoneen vaatetangolla.

Isompi L-kokoinen Lume-kenkäteline on toimiva lisä hieman erikoisemmin kalustetussa eteisessämme ja puun muotoisen naulakon alla se on ikäänkuin juurakkona. Kooltaan se on 30x90cm ja telineeseen mahtuu kenkiä monta paria kahteen kerrokseen. Koska meillä on esillä vain kulloisenkin vuodenajan mukaiset käyttökengät, jää tilaa myös pienelle somistukselle, viherkasville ja myöhemmin lisättävälle asustekorille. ♥

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

BEdesignin tuotteista on tulossa toinenkin postaus heti ensi viikolla, jonka ohessa arvotaan hienoja juttuja teidän lukijoiden kesken! Suosittelen jo etukäteen tykkäilemään Oma Koti Valkoisen Facebook-sivusta, jotta maksimoit mahdollisuutesi mahtaviin palkintoihin! Käy tykkäämässä ja pistä myös BEdesignin Facebook-sivu seuraantaan:

→ facebook.com/omakotivalkoinen

→ facebook.com/Bedesign

Kivaa päivää kaikille!

10 kommenttia “Kotimainen BEdesign Lume -kenkäteline olohuoneessa & eteisessä

    1. Sanna: annoin sen sijoitukseen sukulaiselle joka purki pikkueteisestä (se sellainen välitila ulko-oven jälkeen ennen varsinaista asuntoa) kiinteän kaapiston pois. 🙂

 1. Hei! Teillä kun ei ole eteisessä mattoa tai muuta niin miten talviaikaan kun on paljon kuraa ja hiekkaa ja vaatteetkin ehkä litimärät räntäsateesta? 🙂 kun noiden kenkienkään alla ei ole mitään suojaa. Eteinen on tietenkin kauniimpi ja siistimpi näin, mutta ratkaisusta puuttuu käytännöllisyys.

  1. Maija: kerrostaloasumisen parhaita puolia on juuri se että suurin osa kurasta ja housun lahkeen sisään pakkaantuneesta lumesta on mahdollista rapsia pois jo rapun ovella ja käytävämatolla. 🙂 paljoa ei sisään hiekkaa ja roskaa tule. Jos kengät ja vaatteet ovat ihan rapaiset niin silloin askeleet vie suoraan kylpyhuoneeseen. Siinä ei mattokaan eteisessä auttaisi. Bambulattian hyviä ominaisuuksia on se ettei tarvitse varoa märillä kengillä kävelyä. Bambu ei naarmuunnu kotikäytössä oikeastaan millään keinolla ja se kestää vettä paljon paremmin kuin puulajikkeet. 🙂

 2. Hei,

  mikä tarjotin sinulla on kenkätelineen päällä? Todella kiva idea jonka taidan ottaa käyttöön. 🙂

  1. Annamaria: Tarjotin on Alessin Vassily -tarjotin, valkoista ohutta terästä. Ostin sen jo monta vuotta sitten enkä tiedä onko sitä enää valikoimassa ollenkaan, mutta kannattaa googlettaa ja katsoa löytyykö mistään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *