It´s Skin – Kokemuksia edullisista korealaisista kangasnaamioista (sis. alekoodin)

Olen ottanut mallia korealaisten naisten kauneudenhoitotavoista ja laittanut joka ilta kasvoilleni kangasnaamion noin puoleksi tunniksi. Starskinin ja Mizon naamioista olen teille jo kirjoitellutkin ja tänään turistaan korealaisen It’s Skin* -merkin 2 euron naamioista! 🙂

Its skin kokemuksia kangasnaamioista edullinen korealainen kosmetiikka

Ostin kasan näitä kangasnaamioita reilu viikko sitten ja tänään oli yhdeksäs päivä putkeen It’s Skinin parissa. Olen kokeillut lähes jokaisen naamiovaihtoehdon kosteuttavasta, uudistavaan ja kirkastavasta rauhoittavaan.

Osa naamioista on tarkoitettu +35-vuotiaille ja ne olivatkin selvästi hoitavampia ja omalle iholleni parhaimpia. Reilulla kahdella eurolla saa yllättävän hyvää hoitoa iholle ja vaikka nämä eivät mullistavia vaikutuksia tuoneetkaan niin voittavat silti tavanomaisen yövoiteen tuoman vaikutuksen ja tuovat ripauksen hemmottelua iltarutiiniin.

Kymmenestä eri vaihtoehdosta löytyy jokaiselle ihotyypille sopiva naamio. Nuorelle iholle on vaihtoehtoja neljä, 25+ ja 35+ ikäisille molemmille kolme. Koko valikoiman tuotetietoineen löydät täältä: →itsskin*

Its skin kokemuksia kangasnaamioista edullinen korealainen kosmetiikka

Aika moni on antanut kritiikkiä It’s Skin -kangasnaamioiden huonosta istuvuudesta ja Youtube onkin pullollaan hämmentyneitä testaajia jotka eivät ole saaneet naamiota pysymään kasvoilla paikallaan. En tiedä onko It’s Skin ottanut palautteesta sittemmin onkeensa, mutta minun nassuuni nämä istuivat ihan hyvin. Ero arvokkaiden Starskin-naamioiden kanssa tietenkin on suuri, mutta hintaerostakin sen jo ymmärtää ettei 2€ ja 17€ naamioita kannata kovin tiukalla seulalla keskenään edes vertailla.

It’s Skin -naamio asettui kasvoille helposti ja ainoa asia missä mielestäni on kehitettävää on nenän ja suun seudun aukkojen muotoilu – suuaukko on vähän liian alhaalla ja samanlaista kommenttia on tullut muiltakin käyttökokemuksiaan jakaneita bloggaajilta ja tubettajilta.

Its skin kokemuksia kangasnaamioista edullinen korealainen kosmetiikka

Eniten tykkäsin 35+ vuotiaille suunnatusta ravitsevasta avokadonaamiosta*, joka kosteutti todella hyvin ja paransi ihon elastisuutta silminnähden. Myös ihoa kirkastava porkkananaamio* ja silottava ja ravitseva mustikkanaamio*, molemmat 35+ ihotyypille,  tulevat jäämään vakituiseen arkikäyttöön. Sen sijaan elinvoimaa lupaillut ruusunaamio ja hohtavuutta ylistänyt hunajanaamio olivat pettymyksiä, kummassakin naamiossa seerumi imeytyi tai haihtui liian nopeasti ja sain repiä kuivunutta kangasta irti nassunahastani.

Its skin kokemuksia kangasnaamioista edullinen korealainen kosmetiikka

Ja tältä näyttää avokadonaamiolla vastahaudottu iho – kuulas ja raikas, jossa ihohuokoset ovat supistuneet olemattomiin. Jos joku ihmettelee ihossa olevia pilkkuja niin ne ovat pisamia. 😀

It´s Skin -kangasnaamioita löytyy mm. Kicksin myymälöistä ja verkkokaupasta. It´s Skin -tuotevalikoiman ja sadat muut ihoa hellivät kauneustuotteet löydät täältä:

→ kicks.fi*

Leppoisaa lauantaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “It´s Skin – Kokemuksia edullisista korealaisista kangasnaamioista (sis. alekoodin)

  1. Jätä duckface poseeraukset 2000-luvun alkuun, luonnollinen hymy sopii kasvoillesi paremmin! ? Ja iho näyttää kyllä hyvältä!

    1. Noora: eikö duckface tullut ilmiöksi vasta 2010-luvun alussa? Ei ainakaan omassa teini-iästäni kukaan harrastanut nokkailmeitä, minäkään ?? Kyllähän jokaisen ”katu-uskottavan” selfiepostaajan täytyy edes kerran vuodessa laittaa huulet törölle! ??

  2. Nämä ovat olleet myös minun suosikkejani pitkään! Hinta ei tosiaan päätä huimaa ja kaikki ovat toimineet juuri niihin asioihin mitä takatekstissä lupaillaan – kiitti alekoodista! 🙂

    1. Elisa: olivat kyllä iloinen yllätys. 🙂 Tykkään näistä It’s Skineistä enemmän kuin Mizon naamioista ja just eilen ostin 6kpl naamioita lisää. Kaksi porkkanaa, kaksi avokadoa ja kaksi mustikkaa tulevalle viikolle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *