Sinistä & harmaata – Talven tunnelmaa makuuhuoneeseen

Yhteistyössä Stockmann Oyj

Tänä jouluna sisustustrendeissä nähdään kaksi merkittävää linjaa – pehmeää ja vivahteikasta romantiikkaa sekä perinnejoulun punavalkeaa klassista raitaa ja ruutua. Meidän makuuhuone pukeutui sinisen ja harmaan sävyihin, joiden jujuna on erilaisten materiaalien ennakkoluuloton yhdistely sileästä puuvillasatiinista rouheaan pellavaan ja pörröiseen mohairiin – ripauksella talven tunnelmaa ja romanttisia vivahteita. ♥

Sinisävyinen sisustus pellava makuuhuoneen sisustus Stockmann talvitunnelmaa

Sinisävyinen sisustus pellava makuuhuoneen sisustus Stockmann talvitunnelmaa

Petauksen pohjana toimii Casa Stockmannin kauniinharmaa Linen-pussilakana ja 50x60cm kokoiset tyynyliinat, joihin yhdistin Villa Stockmannin siniharmaata ornamentti-kuvioitua Ballad2-sarjaa. Rouhean yksivärisen pellavan ja kuviollisen himmeästi hohtavan puuvillasatiinin liitto tuo petaukseen eläväisyyttä ja tekee siitä kiinnostavamman näköisen. Kannustankin rohkeasti kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä ja miksaamaan vaikka omat lempilakanat samaan petaukseen tuomaan talvista tunnelmaa ja runsaudentuntua. 🙂

Sinisävyinen sisustus pellava makuuhuoneen sisustus Stockmann talvitunnelmaa

Sinisävyinen sisustus pellava makuuhuoneen sisustus Stockmann talvitunnelmaa

Sängynpäätyyn rennosti laskettu lampaanvillasta ja mohairista valmistettu Villa Stockmannin Stella-torkkupeitto viimeistelee kaamosajan päivätorkut ja täydentää makuuhuoneen sisustuksen. Vilttit, torkkupeitot ja huovat kannattaakin kaivaa esille ja kerrostaa niillä sekä makuuhuoneen että olohuoneen sisustusta.

Sinisävyinen sisustus pellava makuuhuoneen sisustus Stockmann talvitunnelmaa

Marimekon Ming-maljakkoon asettelin kolme tummanharmaata Decoris-koristeoksaa ja Airamin kiehkuraisen LED 200 -valolankasarjan. Tykkään tuosta valaistusta maljakosta aivan valtavasti ja valosarjan lämmin hehku tekee huoneeseen todella kotoisan tunnelman. ♥

Sinisävyinen sisustus pellava makuuhuoneen sisustus Stockmann talvitunnelmaa

Sinisävyinen sisustus pellava makuuhuoneen sisustus Stockmann talvitunnelmaa

Inspiroidu Stockmannin ihanasta joulutunnelmasta ja jaa sinäkin omat jouluhetkesi someen hastagilla #stockmannstyle. Joulun uutuustuotteet ja kivat lahjaideat lapsille ja aikuisille löydät täältä:

→ stockmann.com/joulu

Tunnelmallista keskiviikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *