Suuri designarvonta – BEdesign Lily + alekoodi!

Yhteistyössä BEdesign

Nyt pärähtää ja isosti! 🙂 Arvomme yhteistyössä BEdesignin kanssa teidän lukijoiden kesken peräti kaksi kaunista Lily -kulhoa ja lisäksi tarjoamme teille alennuskoodin joulun designlahjoihin itselle ja rakkaille! ♥

BEdesign Lily kulho design kotimainen blogiarvonta

BEdesign Lily kulho design kotimainen blogiarvonta

Suomessa valmistetut BEdesignin tuotteet ovat jokainen saaneet inspiraationsa luonnosta ja ihastuttava Lily-kulhokin mukailee kukkivan kukan muotoja. Kokovaihtohtoja on kolme, joista pienin minikokoinen Lily valmistetaan teräksestä ja kaksi isompaa Lily-kulhoa tammesta. Värivaihtoehtoja on kolme – naturelli tammi, musta ja valkoinen.

Ajaton ja suomalaisittain mutkaton muotoilu mahdollistaa Lilyn monipuoliset käyttömahdollisuudet arkitarvikkeesta juhlakattauksen kauneimpaan keskiöön. Tyylillisesti Lily sopii kaikenlaisiin koteihin skandinaavisesta minimalismista runsaampaan retroiluun.

BEdesign Lily kulho design kotimainen blogiarvonta

Valkoinen M-kokoinen Lily-kulho sai täytteekseen jouluisia juttuja ja voi ihanuus miten kauniilta se näyttääkään! Koristeiden ja lahjojen tilalle voisi kattaa vaikkapa joulutorttuja, maustekakkua sekä suklaakonvehteja ja nostaa koko komeuden tarjolle joulun kahvipöytään. ♥

Minikokoinen teräksestä valmistettu Lily on vuosien varrella näkynyt monenlaisissa yhteyksissä täällä blogissa, se sopii niin kynttilän kuin palasaippuankin alle, herkkutarjoiluun, inkiväärin säilytykseen ja korujen säilyttimeksikin.

BEdesign Lily kulho design kotimainen blogiarvonta

S-kokoiseen mustaan Lily-kulhoon keräsin kylpyhuonekosmetiikkaa ja näinkin pienellä niksillä voi kylpyhuoneeseen luoda todellista spa-tunnelmaa. Lily ei kestä suoraa vesisuihkuttelua, joten kosteissa tiloissa on tärkeää ettei tamminen kulho pääse veden kanssa kosketuksiin.

BEdesign Lily kulho design kotimainen blogiarvonta

Tammisen S-kokoisen Lilyn somistelin teehetkeä varten ja tarjottimen korvikkeenakin se toimii. Eikö olekin ihanan näköistä kun asettelee kupit, lusikat, servetit ja herkut alustan päälle paljaan pöytätason sijaan!?! ♥

BEdesign Lily kulho design kotimainen blogiarvonta

BEdesign haluaa huomioida teitä ihania lukijoitani erityisellä alekoodilla, jolla saatte -10% alennusta kaikista heidän tuotteista. Lunasta alennus BEdesignin verkkokaupassa koodilla OKV10, alekoodi voimassa 18.11.2018 asti!

→ bedesign.fi

BEdesign Lily kulho design kotimainen blogiarvonta

BEdesign Lily kulho design kotimainen blogiarvonta

Ja sitten pyöräytetään käyntiin mahtava blogiarvonta, jonka palkintona on kaksi BEdesignin S-kokoista Lily-kulhoa – musta ja naturelli tammi. Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän blogipostauksen kommenttiboksiin väritoiveesi (musta vai naturelli Lily) torstai-iltaan 15.11. klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan heti perjantaina ja voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Palkinnon arvo 140€ / kpl, palkinnot postitetaan voittajille viikolla 47 hyvissä ajoin ennen joulua! 🙂

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Iloista viikonloppua kaikille!

 * * *

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

OSALLISTU KILPAILUUN MYÖS FACEBOOKISSA & VOITA BEdesign LUME -kenkäteline ikiomaksi! ♥︎

BEdesign Lume kenkäteline design kotimainen arvonta

Tykkää ja kommentoi Oma Koti Valkoisen Facebookissa järjestettävään extra-arvontaan vapaamuotoisilla terkuilla niin olet mukana myös BEdesign-kenkätelineen arvonnassa! Kaikkien Facebookin kilpailupostaukseen kommentoineiden kesken arvotaan yksi valkoinen S-kokoinen LUME-kenkäteline. Käy tykkäämässä ja kommentoimassa täällä:

→ Facebook.com/OKV

292 kommenttia “Suuri designarvonta – BEdesign Lily + alekoodi!

 1. Musta on upea! Juuri eilen siivoilin meikkejäni ja tuskailin kun en saa niitä kauniisti kylppäriin esille 😀 Mukavaa joulun odotusta! 🙂

 2. Iiks! Musta passaisi hyvin, mutta luulen että naturellilla saisin sisustukseen vähän pehmeyttä ja katseiden kääntäjän! ?Joten naturelli, kiitos, jos onni sattuu potkimaan. ?

 3. Musta olisi upea! Muotoilu on niin ihana että tuolle keksisi heti monta käyttökohdetta kotona ja seilaisi varmasti sujuvasti huoneesta toiseen ?

 4. Ihana arvonta, olen pitkään haaveillut näistä 🙂
  Jos voitto osuu kohdalleni, päätyisin varmaan mustaan väriin.

 5. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille! <3 Palkinnot on arvottu ja voittajiin on oltu yhteydessä sähköpostitse heidän ilmoittamiinsa sähköpostiosoitteisiin. Onnea Keltaisen kodin Saijalle ja Outin Kodille!

  Mikäli voittajat eivät ole ilmoittautuneet sunnuntai-iltaan 25.11. mennessä, arvotaan lunastamaton palkinto / palkinnot uudelleen kaikkien osallistujien kesken.

  Tunnelmallista viikonloppua kaikille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *