Tyttöjen juttuja – Ripaus roosaa!

Lauantain puuhana siivoilimme tytön kanssa hänen huonettaan ja paikkailtiin kesävaatteet laatikkoon pois hyllytilaa viemästä. Sovitin tikashyllyn tilapäisesti tuonne huoneen nurkkaan samaan tapaan kuin toinenkin hylly on omassa makkarissani ja tyttö keräsi hyllyyn kaikki suosikkijuttunsa, kuten Converset jotka eivät keväällä varmaankaan jalkaan enää mahdu. 🙂

Lastenhuone sisustus vaaleanpunainen musta valkoinen yksityiskohtia

Istutimme vielä kaksi värimaailmaan sopivaa pehmopöllöä hyllylle ilostuttamaan ja mielessäni mietin että mahtaako tytön innostus unisieppariin ja pöllöihin olla lähtöisin ystävältäni saamistaan vaikutteista, hänen makkarissa tyttö unisieparia on ihaillut monta vuotta ja hirmuinen pöllöfanikin hän on. 🙂

Lastenhuone sisustus vaaleanpunainen musta valkoinen yksityiskohtia

Lastenhuone sisustus vaaleanpunainen musta valkoinen yksityiskohtia

En tiedä koska vaihdan olohuoneen järjestystä seuraavan kerran, näillä näkymin vasta ensi keväänä, joten siihen asti hylly saa majailla tytön nurkkauksessa…

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

 * * *

Tykkää ja seuraa myös täällä:

→ Facebook.com/OKV

10 kommenttia “Tyttöjen juttuja – Ripaus roosaa!

 1. Hei! Onpas siinä söpöjä asetelmia! ???Kertoisitko tuosta tytön raidallisesta seinästä, taitaa olla maalia? Kuinka päädyit mustavalkoraidalliseksi sen laittamaan ja oletteko olleet tyytyväisiä? Oliko vaikea tehdä? Lapseni haluaa samanlaisen. ?

  1. Iia: Olen maalannut raidat seinälle vuosia sitten kun tytön huoneen värimaailma oli kelta-valkoinen. Oli aika haastava saada raidat suoraan kun seinät, katto ja lattia olivat kaikki kallellaan johonkin suuntaan. Aikalailla silmämääräisesti lopulta maalarinteipillä raidat merkkasin ja oven suusta katselin että lopputulos on jotakuinkin suoran näköinen. 🙂 Lasermittaajalla saisi raidat helposti suoraksi, mutta sellaista ei minulla silloin vielä ollut käytössä. Mustat raidat on maalattu alkuperäisten keltaisten päälle.

   Täällä vielä postauksia raitojen maalaamisesta:

   https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2014/03/06/raitakuvio-teipattuna-kaaks/

   https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2014/03/07/raitaa-retroa-remontointia-ja-rakkautta/

   https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2015/11/06/muutos-mustavalkoiseen-maala-et-more-annie-sloan-25v-synttariarvonta/

 2. Tosi kauniita asetelmia ❤️ Olen sinulta muuten “kopioinut” nuo raitaseinät meidän taloon (jo muutama vuosi sitten) kahdelle pojalle; toisella valko-harmaaraitainen tehosteseinä ja toisella valko-sininen 🙂

  1. Liisa: Raitaseinät on kauniit ja ajattomat, tyttökin tykkää edelleen ja ne on helppo maalata uudella värilläkin jos joskus tulevaisuudessa haluaa vaihtaa huoneen värimaailmaa. 🙂

 3. Meillä varhaisteinillä on pieni huone ja nyt hän haluaisi sinne isohkon nojatuolin. Miten teillä tytön huoneessa on nyt huonekalut aseteltu, aiemmin kerroit, että yksi sohvamoduli on siellä? Kuvia mielelläni näkisin ?

  1. Jaana: tytöllä nojatuoli on parven alla, muualle se ei kunnolla edes mahtuisi, koska kaapeista ja koulupöydästä ei voida luopua. Pienessä huoneessa joutuu tekemään suuria kompromisseja ja meillä pelastuksena on parvi. 🙂

   1. Muistanko väärin vai ostitko jo aiemmin parven alle säkkituolin tytölle? Mahtuvatko säkkituoli ja sohvamoduuli molemmat parven alle?

    1. Tuoli: muistat oikein, säkkituoli oli meillä vain vähän aikaa. Tyttö oli siihen liian kevyt ja se ei muotoutunut istumiseen kovin hyvin. Toimi lähinnä liukumäkenä leikeissä kun siinä ei saanut hyvää asentoa. Annoin sen siskon lasitetulle parvekkeelle lisäjakkaraksi. 🙂 Sen verran napakka oli täyte tuossa selkänojallisessa tuolissa että sopii paremmin aikuiselle kuin lapselle esim pelituoliksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *