Vastaisku pimeydelle – Tunnelmavalaistus joulun hengessä

Kävelimme tytön kanssa Clas Ohlsonin ikkunan ohi ja jymähdimme ihastelemaan jouluisia somisteita ja koristevaloja, joilla oli rakennettu näyttävä jouluikkuna. Tyttöhän tietysti innostui ja toivoi saavansa valoporon ja -pingviinin, mutta tilanpuutteen takia jouduin sanomaan ei, vaikka kieltämättä tuollainen poro olisi aivan mahtava ilopilleri. 🙂

Clas Ohlson tunnelmavalaistus jouluvalot sisustus

Clas Ohlson tunnelmavalaistus jouluvalot sisustus

Clas Ohlson tunnelmavalaistus jouluvalot sisustus

Clas Ohlson tunnelmavalaistus jouluvalot sisustus

Clas Ohlsonin joulu- ja talvivalot sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön ja olisi niin ihana omistaa iso piha tai edes pieni veranta jonne voisin koristella kauniin talvisen tunnelman erilaisten valosarjojen avulla.

Clasun valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia valosarjoja, kynttelikköjä, joulutähtiä, valaistuja hahmoja ja monia muita kivoja valokoristeita sekä lämpimän että kylmän valkoisen sävyissä. Myös värikkäitä ja tuikkivia valoja näytti löytyvän…

Clas Ohlson tunnelmavalaistus jouluvalot sisustus

Clas Ohlson tunnelmavalaistus jouluvalot sisustus

Clas Ohlson tunnelmavalaistus jouluvalot sisustus

Clas Ohlson tunnelmavalaistus jouluvalot sisustus

Clas Ohlson tunnelmavalaistus jouluvalot sisustus

Monikäyttöisiä valosarjoja ei tarvitse kerätä pois joulun jälkeen vaan ne tuovat iloa koko pimeän talven ajan aina maaliskuulle saakka. Marraskuun alku on ollut todella synkeä ja kaamosmasennuksen oireita on nyt alkanut ilmetä, vaikka yritän popsia vitamiineja ja pitää itseni aktiivisena ja mielen touhukkaana. Saa nähdä millainen seuraava sähkölasku mahtaa olla, sillä meillä palaa lähes kaikki valaisimet aamusta iltaan – edes valkoinen sisustus ei nyt auta valaisemaan tässä pimeydessä. Tulisipa lunta äkkiä… tai parin tunnin auringonpilkahdus… 🙂

Kivaa uutta alkanutta viikkoa – toivotaan että loppuviikkoa kohti mentäessä nähtäisi edes vähän valoa!

*Kuvat: Clas Ohlson

 * * *

Tykkää ja seuraa myös täällä:

→ Facebook.com/OKV

6 kommenttia “Vastaisku pimeydelle – Tunnelmavalaistus joulun hengessä

    1. Ismo: tunnelmavaloilla saa äkkiä mielen paremmaksi vaikka ulkona on synkkää ja vettäkin täällä Helsingissä satelee. Tuo poro olisi niin kiva jos parvekkeen tilalla olisi pieni terassi tai kuisti. ❤️

  1. Teidän perheen tapauksessa en käyttäisi sanaa tilan puute. Koristeet voivat olla vaikka kellarikomerossa, kun eivät ole esillä.

    Se, onko haluaminen vain hetken mielijohde, se on se toinen asia.

    1. Omppu: Kyse ei ollut siitä etteikö kausisäilytykselle olisi tilaa, vaan siitä että tyttö haluaa tuollaisen poron omaan huoneeseensa ja sinne ei tosiaankaan mahdu. 🙂 Muualla kotona se mahtuisi vain olohuoneeseen mutta sinnekin kulkuväylälle tai kalusteen eteen, joten porot saavat jäädä kauppaan tänä vuonna niin ihania kuin ovatkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *