Valitse suosikkiastiastosi ja osallistu 500 euron arvontaan!

Yhteistyössä Apilanlehti

Pohjoismaiden suosituin astiavalmistaja Apilanlehti on uudistanut ilmeensä ja monipuolistanut mallistoaan usealla uudella astiastomallistolla sekä oheistuotteilla. Valikoimasta löydät nyt myös sisustustuotteita ja kauniita tekstiilejä, sekä minun Valkoinen Tonttumetsä -suosikkiastiastoni! Postauksen lopusta löydät ohjeet miten pääset osallistumaan Apilanlehden järjestämään kilpailuun, jonka palkintona huikeat 500 euroa joululahjarahaa! 🙂

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Ensimmäinen muistikuvani Apilanlehdestä juontaa juurensa lapsuuteen ja postiluukusta tupsahtaneisiin kuponkiuutis-lehtisiin, joista 90-luvun sisustajat tilasivat Anttilan ja Elloksen paperikuvastojen ohella kauniita astioita. Meillä oli lapsuudessani kotona Apilanlehden jouluastioita ja 19-vuotiaana ensiasuntoon muuttaessani innostuin keräämään kokonaisen sarjan sinivalkoista Royal Blue -astiastoa. Myöhemmin laajensimme astiarepertuaariamme poikaystäväni kanssa ja tilasimme joulukuvioisen Disney-astiaston, jossa seikkaili mm. Aku ja Iines Ankka sekä muut tutut perinteikkään Disney-hahmot Helunasta Mikki Hiireen. 🙂

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehden Valkoinen Tonttumetsä -astiasarja on ehdottomasti hillitympi kuin punavihreä Disney Perinnejoulu -kuosi aikoinaan ja rakastan sitä miten rauhalliselta runsaskin kattaus näillä jouluisilla astiasarjan osilla näyttää.

Valkoinen Tonttumetsä -astiasto on toteutettu ainutlaatuisessa yhteistyössä huopatontuistaan tunnetun Åsa Götanderin kanssa. Lumivalkean ja luonnollisen sävyisen astiaston yksityiskohtaisesta kuvituksesta vastaa taiteilija Anne Rooslie – kauniilla posliinilla suloiset tontut vaeltavat metsässä, jossa lumipeitteiset kuuset on koristeltu kimaltelevalla aidolla kullalla.

Astiaston muotoilu on tyylipuhdasta ja joulun sanoman symboli sydän löytyy Valkoisen Tonttumetsän monesta osasta. Suloinen pikkutonttu kantaa kultaista sydäntä ja osa sarjan astioista on muotoiltu sydämenmuotoisiksi. Valkoiseen Tonttumetsään kuuluu myös kristallilasisarja, joka on koristeltu suloisilla tontuilla ja timanttihiotulla sydänboordilla. Lasisarjaan kuuluvat olut- ja vesilasit sekä kauniit tuikkukynttilälyhdyt. Nämä lasit kimaltelevat kauniisti kattauksessa ja kynttilänvalossa.

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Valkoinen Tonttumetsä antaa mahdollisuuden luoda satumaisen kauniin joulupöydän ja neutraalin värimaailmansa ansiosta se sopii kattaukseen myös jouluajan ulkopuolella. Siinä missä jouluvaloja kutsutaan nykyisin kausivaloiksi, sopii tämä astiasto pöytään koko talvikaudeksi – siksi se on oma suosikkini! ♥

Apilanlehdeltä on saatavissa nyt myös Åsan valloittavat huopatontut, jotka valmistetaan käsityönä luonnonmateriaaleista kuten Gotlannin villasta, huovasta ja lampaannahasta.

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

Apilanlehti Valkoinen Tonttumetsä astiasto kattaus arvonta

VALITSE SUOSIKKIASTIASTOSI JA OSALLISTU APILANLEHDEN JOULUKILPAILUUN!

Valitse joulusesongin suosikkiastiastosi ja osallistut 500 euron joululahjarahan arvontaan! Arvontaan voit osallistua teitä varten rakennetun kilpailusivun kautta täältä:

→ apilanlehti.fi/joulukilpailu

Tunnelmallista iltaa kaikille!

6 kommenttia “Valitse suosikkiastiastosi ja osallistu 500 euron arvontaan!

 1. Joskus aikoinaan muistan itsekkin nähneeni noita kuponkeja ja mainoksia sekä ihailleeni astiastoja. Osallistuin kilpailuun ja soitto tuli. Ei, voittoa vaan tarjous…. pitihän se vähän itseään hemmotella ja alkaa keräilemään ?

  1. Sari: itse jäin harkitsemaan lautasparin tilaamista. Meille riittäisi ihan vaan kaksikin tonttulautasta tai kulhoa, aamupala maistuisi varmasti hyvältä niistä! ?❤️

  1. Jaana: Aika hitaasti ja takkuilevasti etenee. 🙂

   Kylpyhuoneremontin osalta asiat ovat tällä hetkellä avoinna, mikrosementtiä ei tulekaan (johtuen sen mahdollisista riskeistä pitkässä juoksussa) ja muutama laattavaihtoehto joita katselin ovat toimitustuotteita ja niiden toimitusaika menee ensi vuodelle. Myös saunan seinäratkaisun rakentamiseen vaadittavat työt ja saunan uusi ovi (sekä kiuas) ovat toimitustavaraa ja toimitusaika vähintään 6 viikkoa. Näin ollen jätin asian hautumaan, koska en halua joulunpyhiä joutua olemaan evakossa remontin takia käyttökiellossa olevan kylppärin vuoksi – ja joulusaunaan on pakko päästä, sillä joulu ei ole mitään ilman kunnon saunaa. 😀 En osaa sanoa minkäänlaista aikataulua vielä tässä vaiheessa, muuta kuin sen että rikkinäinen lattialämmitys on saatu korjattua eli yksi iso asia sentään jo hoidettu pois alta. 🙂 Teen blogiin päivityksen remonttitilanteesta kunhan laattavalinta ja toimitusaikataulu on selvillä.

   Kiirettä kuitenkin piisaa, sillä parhaillaan huseeraan kolmea eri sisustuskohdetta, joista yhdestä pääsette kuulemaan heti ensi viikolla. 🙂

 2. Hei,

  Blogiasi on ollut kiva lukea. Tulin pitkästä aivaa lukemaan blogiasi 15,6″ läppärillä. Harmikseni huomasin, että sivun fontti, asettelu ja kuvat ovat sellaisia, että blogia on oikeastaan mahdoton lukea :/

  Yläpalkki on niin leveä että löysästi asetellut tekstit näkyvät hyvin harvasti ruudulla. Suurin osa kuvista on myös niin korkeita, että yksi kuva ei mahdu näkymään yläpalkilta ruudulle tyhjäksi jäävään tilaan.

  Suosittelenkin tarkistamaan blogin asetukset, koska varmasti samanlaisilla asetuksilla kuin minä, surfaa moni muukin.

  1. Laura: meidän alusta on kyllä optimoitu kaikille laitteille ja näytöille. Asetukset käyty läpi uudelleen ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Miehen saman kokoisella näytöllä casan kaikki sivut toimivat normaalisti ja sivut skaalaavat suoraan näytölle oikeassa mittasuhteissa. En osaa sanoa miksi sinulla näyttö skaalaa päin prinkkalaa, ja valitettavasti emme löydä mitään mikä selittäisi ongelman. Mahtaisiko sinulla olla näyttö suurennettuna? Joskus sivuhistoria ja cachet aiheuttaa sen että sivu jonka aikaisemmin suurentaa avautuu aina isompana. Minulla esim Iittalan sivu 110% näyttösuhde.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *