Joulukoristelu tarratulostimella – Brother P-touch CUBE

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Brotherin P-touch CUBE -tarratulostimella joulukoristeidenkin tekeminen on helppoa ja nopeaa. Satiininauhoja voi hyödyntää paketoinnin ja korttiaskartelun lisäksi myös kattauksessa, kukka-asetelmissa ja kuusen koristelussa… jollainen muuten löytyy nyt meidän olohuoneen nurkasta. 🙂

Valkoinen joulu koristelu Brother P-touch Cube tarratulostin joulukuusi paketointi
Valkoinen joulu koristelu Brother P-touch Cube tarratulostin joulukuusi paketointi
Valkoinen joulu koristelu Brother P-touch Cube tarratulostin joulukuusi paketointi

Söpöt rusetit kuusen koristeiksi

Ostin kukkakaupasta tälläisen erikoisemman ruukkukuusen, jossa on neljä huonekuusta istutettuna samaan ruukkuun ja sidottu varsistaan yhteen. Tuuhean näköinen ja täyteläisen vihreä ruukkupuu on monivuotinen ja hyvällä hoidolla siitä on iloa useiksi jouluiksi tästä eteenpäinkin.

Kuusen oksat ovat melko nuoria, hentoja ja joustavia, joten kovin painavia koristeita ei sen varsille voi ripustaa. Brotherin P-touch CUBE -tarratulostimella tulostelin jouluisilla teksteillä varusteltuja satiininauhoja, joista sidoin suloisia rusetteja oksille koristeeksi. Vielä pitää sadekelien väistyttyä lähteä samoilemaan lähimetsään käpyjä ja oksia keräilemään, jotta voimme tytön kanssa askarrella lisää koristeita meidän kotikuuseen. 🙂

Juhlakattauksessa tarratulostimesta vasta onkin iloa, sillä satiinauhojen ja tarrojen avulla on helppo nimikoida sekä menu että paikkakortit. Pikkujoulupirskeet ovatkin sopivasti tuloillaan ja postailen teille erikseen kattauksesta sekä koristelusta, johon tarratulostinta myöskin hyödynnän. Lisäksi luvassa on kiva kilpailu Instagramin puolella, josta kerron teille lisää ensi viikolla. 🙂

Valkoinen joulu koristelu Brother P-touch Cube tarratulostin joulukuusi paketointi
Valkoinen joulu koristelu Brother P-touch Cube tarratulostin joulukuusi paketointi

Satiininauhaa lahjapaketteihin

Muutama joululahja on jo hankittuna ja tuunasin lahjapaketteihin satiinauhaiset hyvän joulun toivotukset punaisen ja valkoisen sävyissä. ♥

Ensi viikolla saapuu pari nettikaupoista tilattua lahjaa lisää ja paketoinnin yhteydessä pistämme tytön ja kavereidensa kanssa joulukorttipajan pystyyn. Testattavana on mm. kimaltavaa hopeista ja kultaista uutuusteippiä ja säästinpä heille myös ihanan pinkin satiininauhan korttiaskartelua varten. 🙂

Valkoinen joulu koristelu Brother P-touch Cube tarratulostin joulukuusi paketointi
Valkoinen joulu koristelu Brother P-touch Cube tarratulostin joulukuusi paketointi
Valkoinen joulu koristelu Brother P-touch Cube tarratulostin joulukuusi paketointi
Valkoinen joulu koristelu Brother P-touch Cube tarratulostin joulukuusi paketointi

Pikkujoulun tuntua

Joulutunnelmointi jatkuu blogissa, sillä viikonloppuna vietetään pikkujouluja bloggaajaporukalla ja ensi viikolla meille saapuu kylään toimittaja ja kuvaaja tekemään jouluista sisustusartikkelia.

En voi tarpeeksi ylistää P-touch CUBE -tulostimen tuomaa hyötyä ja hauskuutta – tehtävälistojen tekemistä, kodin organisointia ja järjestystä rakastavalle ihmiselle tälläinen näppäräkäyttöinen kämmenen kokoinen nimikointikone on ihan parhautta, puhumattakaan lapsiperheen nimikointitarpeista ja joulufanin koristeluideoista. Tässä ihana lahjaidea jokaiselle joka tykkää askarrella, bujoilla, nimikoida ja järjestellä tavaroita kotona ja työpaikalla! ♥

Tutustu tarratulostimeen ja sen monipuolisiin käyttötapoihin täällä ja tilaa omasi: → brother.fi/cube-tarratulostin

Touhukasta tiistaita kaikille & huomiseen!

Lue myös: → Inspiroiva askartelukurssi

Lue myös: → Kodin organisointia tarratulostimen avulla

Lue myös: → Synttärivalmisteluja


Seuraa myös Instagramissa 

8 kommenttia “Joulukoristelu tarratulostimella – Brother P-touch CUBE

 1. Touhuat nyt kovasti tulevaa joulua.. ja ymmärrän kyllä, että joulu on varmasti yksi vuoden kohokohtia myös blogimaailmassa. Postauksia ajankohtaisesta aiheesta on varmasti hyvä saada ulos, ihan kaupallisten yhteistöidenkin kannalta, mutta riittääkö paukut aikaisemmin mainitsemaasi kylppäriremonttiin vai onko suunnitelmat/aikataulut muuttuneet sen osalta? Raottelit asiaa meille lukijoilla muutamia kuukausia sitten ja rempan piti toteutua loppu vuodesta.

  1. Kiljusen herrasväki: Kyllä vain, joulutouhotus on alkanut ja ensi viikolla meille saapuu Iltasanomien toimittaja tekemään juttua joulusisustuksesta, joten ihan siitäkin syystä saan ”luvan kanssa” laitella joulua kotiin jo nyt. 🙂

   Kylpyhuoneremontin osalta asiat ovat avoinna, mikrosementtiä ei tulekaan (johtuen sen mahdollisista riskeistä pitkässä juoksussa) ja muutama laattavaihtoehto jotka katselin on toimitustuotteita joissa toimitusaika menee ensi vuodelle. Myös saunan seinäratkaisun rakentamiseen vaadittavat työt ja saunan uusi ovi (sekä kiuas) ovat toimitustavaraa ja toimitusaika vähintään 6 viikkoa. Näin ollen jätin asian hautumaan, koska en halua joulunpyhiä joutua olemaan evakossa käyttökiellossa olevan kylppärin takia – joulusaunaan on pakko päästä, sillä joulu ei ole mitään ilman kunnon saunaa. 🙂 En osaa sanoa minkäänlaista aikataulua vielä tässä vaiheessa, muuta kuin sen että rikkinäinen lattialämmitys on nyt korjattu ja kaikki muu on estetiikkaa. 🙂 Tästä teen postauksen kunhan laattavalinta ja toimitusaikataulu on selvillä.

   Loppuvuodesta ei silti projektia puutu, sillä sisustan parhaillaan kolmea eri kohdetta, joista toisesta pääsette kuulemaan heti ensi viikolla. Kyseessä on kahden kouluikäisen tytön huoneremontti ja sisustus. 🙂

  1. Virpi: Huonekuusi on paikallisesta kukkakaupasta, joskin oli viimeinen laatuaan siellä. Kannattaa kysellä kukkakaupoista, luulen että tukkurilta toimittavat tilausten mukaan kaikkialle. 🙂

 2. Ihanan näköistä sisustusta tarratulostimella ja todella mukavia ideoita! Pitääpä itsekkin koittaa noita itse koristeltuja satiinirusetteja. Tarvitsinkin juuri uutta inspiraatiota ens í joulun koristeluun, kiitos siitä!

  1. Eetu: Satiinirusetit on todella kauniita ja me ollaan säästetty tytön synttärilahjoihin tekemäni onnitelunauhat muistona. ❤️ Nauhoja voi hyödyntää myös vaatteiden ja asusteiden koristelussa ja ompelin pari pientä rusettia kiinni tytön satiiniseen hiuspantaan. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *