Tonttujen Joulu – Eksklusiivinen tutustumistarjous vain teille!

Kaupallinen yhteistyö: Apilanlehti

Sain yhteistyökumppaniltani Apilanlehdeltä eksklusiivisen edun teille lukijoilleni aidolla käsin maalatulla platinalla koristellusta Tonttujen Joulu -astiastosta, joka koristelustaan huolimatta kestää myös konepesua. Taiteilija Anne Rooslienin kuvittama lämminhenkinen ja iloinen Tonttujen Joulu -astiasto edustaa joulunajan yhteisöllisyyttä ja vie ajatukset rauhalliselle maatilalle, jossa pihatonttu häärii ja huolehtii kaikkien hyvinvoinnista wanhan ajan joulutunnelmasta muistuttaen. ♥

Apilanlehti tonttujen joulu astiasto lukijaetu
Apilanlehti tonttujen joulu astiasto lukijaetu

Tonttujen Joulu, kuten Valkoinen Tonttumetsäkin, ovat kauniin sävyisiä ja kuvamaailmaltaan rauhallisia ja ajattomia. Tilasin tuollaisen Tonttujen Joulu -lautassetin lahjaksi äidilleni, joka rakastaa perinteikkäitä tonttuhahmoja – aivan kuin isäni aikoinaan. Iskän tytölleni lähettämät joulukortit ovat edelleen tallessa ja yhdessä niistä taitaa olla Anne Rooslienin kuvittama tonttuperhe. ♥

Eksklusiivisena tutustumistajouksena* saat nyt neljä kaunista Tonttujen Joulu -lautasta ilmaiseksi (+ toim.kulut 7,90 €) + lisäetuna** lasikannellisen valurautapadan.

*Ei ostopakkoa eikä jatkotilausvelvoitusta! Päätät itse kuinka monta kattausta haluat. **Saat veloituksetta lasikannellisen valurautapadan kolmannen lähetyksesi mukana (lisäedun arvo 159 €).

Iloista torstaita kaikille & huomiseen!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Tonttujen Joulu – Eksklusiivinen tutustumistarjous vain teille!

 1. Hei! Jouluisia astiat ovat, mutta saanko kommentoida, että ainakin omaan makuuni tosi mauttoman ja halvan näköisiä. Ei minusta ainakaan skandinaavisia tai minimalistisia. Minusta olisi kivempi nähdä mielummin blogisi tyylisiä neutraaleja astiamainoksia 🙂 Olisi jotenkin kiva, että mainostettavat asiat edustaisivat edes jotenkin blogin pitäjää.

  1. Maija: Minusta lautasissa on kaunis ja herkkä kuviointi enkä itse näe niitä lainkaan ”halpana”. Apilanlehti valitsi kyseisen lautasmallin jouluvalikoimastaan tähän kampanjaan ja vaikka Valkoinen Tonttumetsä onkin oma suosikkini, on tämä Tonttujen Joulu toisiksi kaunein joulumalli ja voittaa värikkäämmät perinnejoulukuosit. 🙂 Harmi ettei tuota Valkoista Tonttujoulua voinut tähän valita, uskon että se olisi kiinnostanut useampaa lukijaani ja tykkään siitä itsekin aivan valtavasti vaikken jouluksi erillistä astiasarjaa (ainakaan kokonaista astiastoa) olekaan hankkimassa omaksi.

   En koskaan kirjoita blogiini mitään mihin en saa henkilökohtaista otetta. Tästä olen hyvin tarkka ja siksi kieltäydyn suurimmasta osasta minulle saapuneita yhteistyöehdotuksia. Tämän astiasarjan kuosi muistuttaa minua isästä, joka rakasti vesivärimaalauksia ja vanhan ajan joulua (värejä, tunnelmaa, perinteitä ja erityisesti tonttuja 🙂 ). Sen vuoksi ehkä sydämeni tälle lämpenikin ja tiedän äitinikin tykkäävän tästä sarjasta, joten häntä lahjon tuollaisella lautas-setillä. <3

 2. Minusta astiasto on suloinen,mutta niin jouluinen(tietenkin kun jouluastiasto),että käyttö rajoittuu vain joulunpyhiin.
  Siksi ei rajallisen tilan takia tule tällaisia hommattua nurkkiin pölyttymään.
  Kiva kyllä toisaalta olisi joku jouluperinne,jolloin aina kaivaisi jouluastiaston esiin:)

  1. Nanna: suloinen on ja täysin samasta syystä en itselleni omaan kotiin sitä ostakaan. Mutta pakko myöntää että vaikka tässä minimalistisia arvoja pyritään noudattamaankin niin se valkoinen tonttujoulu säväytti Denverin paljon että haluan kaksi kulhoa ja kaksi pientä lautasta siitä sarjasta ostaa ikiomaksi. ?

   Jokunen ikioma jouluperinne olisi ihana kehitellä ja siirtää aikanaan tytölle ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *