Kaunis kattaus – Iittalan Black Weekend -25%

Maailmalla liikkuu parhaillaan hulvaton meemi siitä miten meillä täällä Suomessa joka perjantai on Black Friday aina marraskuun alusta maaliskuun loppuun saakka. 😀 Kieltämättä säät ovat olleet viimeisen kuukauden ajan todella synkät ja auringon pilkahdukset voi laskea yhden käden sormin. Mustasta perjastaista huolimatta meidän pöytä on tänäänkin katettu valkoiseksi, kuten kaikkina muinakin päivinä…

Iittala kattaus astiasarja etu tarjous

Iittala kattaus astiasarja etu tarjous

Iittalan Essence-sarjan lasit ovat ikiklassikko, joka sopii jokaiseen makuun ja sisustustyyliin. Suositusten vastaisesti pesen lasini aina astianpesukoneessa ja ohjerikkomuksesta huolimatta ne ovat säilyneet uudenveroisena ja naarmuuntumattomana jo useita vuosia. En osaisi edes kuvitella kattauksen tekemistä ilman ajattoman kauniita Essence-laseja, joita meiltä löytyy kokonainen sarja jalatonta vesilasia ja pientä snapsilasia lukuunottamatta.

Iittala kattaus astiasarja etu tarjous

Iittala kattaus astiasarja etu tarjous

Musta perjantai on Iittalan verkkokaupassa koko viikonlopun mittainen Black Weekend ja normaalihintaisista tuotteista saa -25% alennusta 26.11.2018 asti.

Lisäksi saat kampanjan ajan ilmaisen kotimaan postitoimituksen ja kirsikkana kakun päälle yli 100 € tilauksiin sujautetaan mukaan Ultima Thule -kynttilälyhty.

Itse arvostan suuresti Iittalan tapaa järjestää tämä ameriikoista tuttu ostospäivä, sillä kesäalen jäämistö, sekundakappaleet ja muut erityisesti Black Fridayta varten hankitut rajatut erikoiserät eivät minua jaksa kiinnostaa. Sen sijaan ajattomia klassikoita, omien astiasarjojeni täydennyksiä ja tarpeita ostan mielelläni alennettuun hintaan. 🙂

Nyt kannattaakin täydentää puuttuvat astiat, päivittää keittiövälineet ja ostaa joululahjat valmiiksi kuusen alle – Iittalan joulu on nimittäin täällä:

→ iittala.com/joulu

Iloista perjantaita kaikille!

*Tuotekuvat Iittala, sisältää kaupallisen linkin

2 kommenttia “Kaunis kattaus – Iittalan Black Weekend -25%

  1. Hei! Mitkä Iitalan lautaset sinulla tuossa kattaus-kuvassa on? En niitä tuolta valikoimasta löytänyt. Ihana kattaus ❤️

    1. Tiina: Nuo on ihan vaan Ikean lautaset, mutta valkoisella Teemalla saa luotua samankaltaisen kokonaisuuden, eli iso matala lautanen alimmaiseksi, normaali syvälautanen keskelle ja pienin kulhokoko päällimmäiseksi. Miehellä on kotonaan valkoiset Teemat ja niistä katoin samanlaisen kokonaisuuden pari viikkoa sitten. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *