Jouluinen kattaus & Brother-kuvakilpailu Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Brotherin P-touch CUBE -tarratulostin tuli taas hyvään tarpeeseen kun tulostelin sillä pellavaisten lautasliinojen ympärille kauniit satiininauhat, joihin printtasin nimet istumapaikkojen mukaan. Nelihenkisen pikkujoulumenun ruokalajit tulostin tarrakoneella myös ja liimasin tyhjään valokuvakehykseen – kätevää sanoisinko! 🙂

Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu
Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu
Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu
Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu

Kattauksen juhlavuus syntyy tuoleille asetelluilla valkoisilla taljoilla sekä patterikäyttöisellä 20-ledin valosarjalla, jonka patterikotelon sain jemmattua jatkettavan ruokapöydän kannen alle. Patterikotelo on sen verran kevyt että se pysyy pöydän pohjassa myös teipattuna (paksu maalarinteippi tai ilmastointiteippi).

Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu
Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu
Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu

P-touch Cube -tulostimessa on runsaasti erilaisia fontti- ja kuvavaihtoehtoja, joilla saa juuri sellaiset tarrat ja nauhat kuin haluaa ja mitä tilanne vaatii. Satiiniset rusetit kirjailin Snell Roundhand -fontilla, joka on mielestäni kaunein mahdollinen kaunofontti – koukeroinen mutta silti selkeä ja luettavissa ilman arvailua. 🙂

Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu
Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu
Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu
Omakotivalkoinen Valkoinen kattaus jouluinen Brother tarratulostin koristelu kilpailu

Jaa luovuutesi ja voita 5 Brother TZe-tarra- ja satiininauhaa!

Pohjoismaiden yhteinen Brother Nordic starttasi Instagramissa kivan kilpailun ja kaikki P-touch CUBE tarra- ja satiininauhaluomuksiaan 7.1.2019 mennessä Instagramissa jakavat visionäärit ja tuunailijat osallistuvat kilpailuun, jonka palkintona on tarra- ja satiininauhoja.

Seuraa Brother Nordicia Instagramissa → @BrotherNordic ja tägää kisakuviisi #ptouchcube ja #cubecampaign2018 niin olet mukana! Itse en voi osallistua kisaan yhteistyökumppanuuden vuoksi, mutta liputan korkealta ja kovaa että voitto osuu jollekin teistä lukijoistani! 🙂

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Lue myös: → Joulukoristelu tarratulostimella

Lue myös : → Kodin organisointia tarratulostimen avulla

Lue myös: → Askarteluideoita arkeen ja juhlaan


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Jouluinen kattaus & Brother-kuvakilpailu Instagramissa

  1. Kuvissa olisi enemmän fiilistä ruokien ja ruuasta notkuvien tarjoiluastioiden kanssa.

    Miksi alkupaloille oli katettu keittolautaset? Eikai Moussea niin isoa annosta kuitenkaan? 🙂

    1. rutkis: En halunnut erikseen ostaa pieniä matalareunaisia lautasia joten näistä tarjoilin. 🙂 Kattauskuvat on otettu ennen kuin sain ruoat ylipäätäänkään valmiiksi, pikkukinkkukin oli jääkaapissa kaupan jäljiltä odottamassa paistoa. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *