Lastenhuoneiden uudistus – Desenio tauluseinät & jouluetu

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Blogilukijani lastenhuoneiden sisustusremonttiprojektin viimeistelyyn pyysin mukaan Desenion, jonka valikoimasta valitsin tyttöjen huoneisiin upeat taulukollaasit. Kehystetyillä printtijulisteilla huoneiden yleisilmeesta tuli tunnelmallinen ja persoonallisempi. Kummallakin tytöllä kun on omat lempiharrastuksensa, jotka hienosti nousevat esiin julisteiden kuvista. ♥

Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus vaaleansininen kulta valkoinen
Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus vaaleansininen kulta valkoinen
Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus vaaleansininen kulta valkoinen

Sinisävyinen sisustus

Taiteesta kiinnostuneen 10-vuotiaan neidin sinisävyiseen unenomaisen ja pehmeäsävyiseen huoneeseen sommittelin viidestä eri kokoisesta printtijulisteesta koostuvan asetelman. Sen keskipisteenä on uskomattoman kaunis 70x100cm kokoinen In to the blue. Kuva on maalattu alun perin akryylimaalilla kanvaasille ja siksi kuvassa näkyy kanvaasin rakenne oikean maalauksen tapaan. Pleksimuovisen ”lasin” heijastumien vuoksi struktuuri ei näy valokuvissa, mutta silmin sen näkee. Valtavan kaunis on tämä printti ja aiheutti kipinän rakentaa vastaavanlainen taidekollaasi omankin kodin seinälle.

Ison taulun ympärille rakentui sävyihin sopiva kombinaatio tytölle tärkeistä villieläimistä (tiikerit ja sudet ovat hänen lempieläimiä) sekä maapallo-teemasta.

Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus vaaleansininen kulta valkoinen
Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus vaaleansininen kulta valkoinen

Kauniit eläinprintit

Eläinrakkaan tytön kokoelmaan löytyi myös tälläinen mustavalkoinen White tiger -tiikerijuliste, jossa tikrun silmät ovat utuiset siniset aivan kuten huoneen seinätkin.

Siniseen sävymaailmaan sopiva Love at first -maapallojuliste kruunasi kokonaisuuden hennon kultaisella kaunokirjoituksella.

Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus vaaleansininen kulta valkoinen
Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus vaaleansininen kulta valkoinen

Tilaa myös omalle taiteelle

Jätin taulukollaasin oikealle eli ikkunan puolelle tarkoituksella hieman isomman tyhjän tilan. Tyttö on melkoinen taiteilija ja kannustin häntä ripustamaan omia teoksiaan esille kokoelman jatkoksi!  ♥

 * * *

Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus valeanharmaa roosa valkoinen
Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus valeanharmaa roosa valkoinen

Harmaata ja hempeää roosaa

12-vuotiaan voimistelua ja tanssimista harrastavan tytön huoneen taulukollaasi noudattelee hänen huoneensa tunnelmaa ja väritystä. Väripaletti yhdistelee neutraaleja harmaansävyjä, hieman hopeanhohtoa sekä ripauksen roosaa, jota löytyy kahdesta kauniista printtitaulusta. ♥

Lähdin rakentamaan taulukollaasia seinäpeilin ympärille sillä ajatuksella että pöydän toinen puoli on kaunistautumista ja toinen koulutehtäviä varten. Näin ollen peili on kiinnitetty taulukokonaisuuden vasempaan alareunaan perinteisen keskikohdistuksen sijaan.

Peilin ympäriltä löytyy 70x100cm kokoinen graafisesti kuvioitu roosa-harmaa Triangles-printtijuliste, sekä neljä kehystettyä 30x40cm kokoista printtijulistetta – metallihohtoinen World Map silver, hempeän roosa A life she loved, sekä kaksi tanssivaa hahmoa A beating heart ja Secret dancer.

Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus valeanharmaa roosa valkoinen
Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus valeanharmaa roosa valkoinen
Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus valeanharmaa roosa valkoinen
Desenio taulukollaasi printtijuliste lastenhuone sisustus valeanharmaa roosa valkoinen

Paikka omille kuville

Taulut on aseteltu niin että tytöillä on halutessaan mahdollisuus kasvattaa kollaasejaan uusilla lisäyksillä tai omilla kuvillaan. Isomman tytön metallinen peili on tarkoituksella valittu, jotta hän voi ripsustaa siihen magneeteilla kiinnittyvän ohuen vaijerin ja laittaa kaverikuviaan minikokoisilla klipsuilla tai pyykkipojilla roikkumaan peilin yläreunaan.

 * * *

DESENIO OTA 3 MAKSA 2

Joulun lahjaidea!

Pienille lapsille on helppo ostaa joululahjoja, mutta ideat tyrehtyvät mitä vanhemmaksi lapset kasvavat. Moni (kuten minäkin) miettii parhaillaan kuumeisesti mitä ihmettä sinne joulukuusen alle oikein paketoisi. Jos todellisia tarvehankintoja, kuten harrastusvälineitä tai ajanmukaista elektroniikkaa, ei tarvitse päivittää, suosittelen harkitsemaan lastenhuoneen sisustuksen freesaamista osana joulun lahjarumbaa.

Juuri nyt saat Deseniolta kolme printtijulistetta kahden hinnalla – hyödynnä siis tilaisuus ja osta lahjaksi jotakin sellaista josta on iloa pitkäksi aikaa! Lapsetkin nauttivat viihtyisästä ja oman näköisestä huoneesta… ja tämän sisustusremppakohteen äitiä lainatakseni ”ensimmäistä kertaa on tyttöjen huoneet pysyneet siistinä ilman sanomista” – lastenhuoneen sisustamisella saa tavallaan siis lahjan itselleenkin, kun lapset nauttivat omasta tilastaan ja pitävät sen mukisematta siistinä. 🙂

Desenion etu voimassa maanantaihin 3.12.2018 asti, käy tutustumassa valtavaan julistevalikoimaan ja inspiroidu ideakansion kauniista taulukollaaseista… tai suunnittele omannäköinen kokonaisuus kätevällä suunnitteluohjelmalla!

→ desenio.fi

Lue myös: → Suuri sisustusremppa – Lastenhuoneet uusiksi

Lue myös: → Suloinen tauluseinä lastenhuoneessa


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Lastenhuoneiden uudistus – Desenio tauluseinät & jouluetu

    1. Tiinattijoo: Myös kehykset ovat Deseniolta. 🙂 Ovat puuta ja ”lasi” on lasin näköistä pleksimuovia, joka on kevyt ja turvallinen käyttää myös lastenhuoneissa. Kehys on helppo valita suoraan julisteen kanssa, valitset ensin julisteen koon ja sen alapuolelta haluamasi väriset kehykset (vaihtoehtoja on useampia). 🙂

    1. Kristiina: harmaa maali on kotimaisen Eskaron Eskarocolor D 31-c ja maalina käytin Eskaron Silk-sisustusmaalia, jossa kaunis mattainen täyshimmeä ja satiinimainen tuntu. Täydellinen harmaasävy ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *