Ajankohtaiset sisustusuutiset

Olette ehkä jo huomanneet että meille on tänne CASA Blogeihin ilmestynyt uusi Sisustusuutiset-sivusto, joka kertoo kaikki ajankohtaiset sisustukseen, remontointiin ja rakentamiseen liittyvät uutiset ja tuotelanseeraukset heti tuoreeltaan.

CASA Blogit sisustusmedia - Sisustusuutiset

Joukossa on hyvin mielenkiintoisia artikkeleita mm. milleniaalien vihersisustustavoista, muovijätteen pienentämisestä, ekologisista uusiokäyttötuotteista, energiatehokkaista designvalaisimista, uunituoreista sisustustrendeistä sekä tuoreimpana tänään julkaistu artikkeli kylpyhuoneen jouluisista sisustusvinkeistä.

Sisustusuutiset nostaa ennakkoluulottomasti esille myös vaietumpia ajankohtaisaiheita, joista esimerkkinä mm. Vailla vakinaista asuntoa ry:n Jouluksi kotiin -kampanja – tiesittekö että Suomessa on yli 7000 asunnotonta vailla omaa kotia ja että voit antaa tukesi matalan kynnyksen avulle lahjoittamalla esimerkiksi ehjiä kalusteita ja kodintavaroita oman kodin saaneille?

IDO jouluiset sisustusvinkit kylpyhuone

Kuva: IDO

SodaStream muoviton lahjaidea jouluksi

Kuva: SodaStream

Orthex kestävä kehitys kierrätysmuovi ekoteko

Kuva: Orthex

Kekkilä milleniaalien vihersisustaminen

Kuva: Kekkilä

CASA Blogit sisustusmedia sisustusuutiset

Jos haluat seurata sisustusmaailman tapahtumia ja pysyä kartalla kotimaisista asumiseen liittyvistä aiheista, laita Sisustusuutiset seurantaan kirjanmerkkeihisi. Seuraa CASA Blogeja myös → Facebookissa ja → Instagramissa @casablogit niin et missaa meidän parhaimpia paloja.

Muista myös meidän bloggaajien yhdessä ideoima ja toteuttama Joulukalenteri, jossa parhaillaan on käynnissä neljä jouluista arvontaa ja niiden palkintoina askartelulehti Ihanan tilausjakso, äärimmäisen inspiroiva Suurten tunteiden joulu -kirja, kosmetiikkaa sekä 12.luukun takaa paljastunut siivoustuotesetti-arvonta, joka sisältää omia suosikkituotteitani → joulukalenteri.casablogit.fi

 * * *

Tämän päivän ohjelmassa on tytön huoneen järjestyksen vaihtaminen, sillä joulupukki tuo tytölle aattona yhden tietyn toivelahjan, jonka vuoksi pitää jo ennakkoon tehdä hieman sisustussäätämistä. Yritän ehtiä kirjoittelemaan teille postauksen tänne blogiin vielä tämän päivän aikana. Päivätyöt kun saan tehtyä niin sitten pääsen sisustushommiin! 🙂

Iloista perjantaita kaikille!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *