Kaikki lasten tuotteet Lindexillä – Ota 3 maksa 2 & asupostaus

Koululaisten syyslukukausi alkaa olla loppusuoralla ja ensi viikolla kouluissa vietetään joulujuhlaa ja monenlaisia muita jouluun liittyviä tilaisuuksia, kuten joulukirkossa käyntiä. Tarvitsimme joulujuhlaa varten uudet ballerinat ja haluan vinkata teille muillekin Lindexin loistavasta lasten tuotteiden ota 3 maksa 2 -alekoodista, joka on voimassa 16.12. asti. 🙂

Lasten asupostaus jouluinen juhlava arkiasu lindex alekoodi

Lasten asupostaus jouluinen juhlava arkiasu lindex alekoodi

Juhlamekkoa tyttö ei tarvinnut, sillä ostin itsenäisyyspäivän juhliin hänelle kauniin tummansinisen tyllimekon, jonka pukee päälleen myös joulujuhlaan. Muutamaa mekkoa ja hametta lukuunottamatta kaikki hieman siistimmät vaatteet ovat jääneet pieneksi ja hyödynsin kampanjakoodin kimaltavien juhlakenkien lisäksi Chanel-henkiseen shifonkiseen puseroon ja mustiin nahkalegginsseihin, jotka neiti puki tänä aamuna kouluun. Puseron hän saa laittaa päälleen myös ensi viikon joulukirkkoreissulle, tosin legginsit vaihdamme vanhaan polvimittaiseen hameeseen, joka nipin napin mahtuu vielä päälle. 🙂

Ota 3 maksa 2 -etu koskee kaikkia lasten tuotteita ja asusteita, ja edun voit hyödyntää verkkokaupassa etukoodilla lapset1850. Edullisin tuote on ilmainen ja koodi on voimassa 16.12. asti.

→ lindex.com/lapset

Leppoisaa myöhäisiltaa kaikille & huomiseen!

*Sisältää kaupallisen linkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *