STARSKIN Diamond Mask luksusnaamio & blogiarvonta

Hemmottelen itseäni useamman kerran viikossa kasvonaamioilla. Kokemukseni mukaan STARSKIN The Diamond Mask VIP™ -kasvonaamio* on ehdottomasti kaikista paras ja vaikuttavin käyttämäni arkkinaamio – tosin myös arvokkain, minkä takia hemmottelen ihoani tällä heleyttävällä timanttinaamiolla vain spesiaalitilanteissa. Kävin ostamassa itselleni jouluksi tälläisen naamion ja samalla ostin kolme samanlaista Diamond-kasvonaamiota arvottavaksi teidän lukijoiden kesken!

Oma koti valkoinen STARSKIN Diamond kasvonaamio blogiarvonta

STARSKIN Diamond Mask VIP™ -naamio

STARSKIN Bio-Cellulose The Diamond Mask VIP™ -naamio* on valmistettu luonnollisesti fermentoidusta, vitamiinipitoisesta kookosvedestä ja kyllästetty täyteläisellä seerumilla, joka koostuu parhaista raaka-aineista.

Todistetusti tehokkaasti ihoa hoitava iltahelokkiuute (56 %) tekee ihosta samettisen ja sileän, ja vaikutuksen huomaa peilikuvassa välittömästi naamion jälkeen. Ylevät smaragdi- ja turmaliiniuutteet elvyttävät ihoa ja antioksidantti­pitoinen valkomulperipuun kuoriuute tasoittaa ihonväriä.

Ultrahieno timanttipuuteri vuorostaan uudistaa ja kirkastavaa ihoa taianomaisesti, ja saa aikaan vaikutelman että iho olisi valaistu sisältä päin. Ihon läpi säkenöivää hehkua naamio ei saanut aikaan, mutta taianomaisesti kyllä tasoittuu ja siliää ihon rypyt, näpyt, kuivat kohdat ja sävy.

Oma koti valkoinen STARSKIN Diamond kasvonaamio blogiarvonta
Oma koti valkoinen STARSKIN Diamond kasvonaamio blogiarvonta

Anna naamion vaikuttaa 30 minuuttia

Annan naamion vaikuttaa aina 30 minuuttia, jonka jälkeen hieron kasvoille jääneet hoitoöljyt kevyesti pyörivin ja ylössuuntautuvin liikkein ihoon. STARSKIN-naamiossa on hoitoseerumia huimat 30ml ja sitä jää aina pakkauksen pohjalle.

Ylijäänyttä seerumia ei kannatta heittää pois vaan käyttää tavanomaisen seerumin tapaan aamuvirkistyksenä (myös meikin alla). Seerumi riittää noin 5-7 käyttökertaan… ja on muuten niin loistava tuote, että mielelläni ostaisin seerumia pullotettuna ilman arkkinaamiotakin. 🙂

Oma koti valkoinen STARSKIN Diamond kasvonaamio blogiarvonta

Arvotaan STARSKIN Diamond Mask -naamioita

Nyt korvat hörölle! Jouluksi ei arvontapalkinnot voittajille enää ehdi, mutta mikä olisikaan ihanampi tapa aloittaa uusi vuosi 2019 kuin uudistava ultrahienoa timanttipuuteria sisältävä kauneusnaamio! Heleyttävä vaikutus kestää parhaimmillaan parikin päivää, etenkin jos jatkaa ylijäämäseerumin käyttöä, ja saa aikaan ihanan fiiliksen! ♥

Osallistu hemmotteluarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi tai vaikkapa kauneudenhoitovinkkisi huomisiltaan 22.12.2018 klo 23:59 mennessä!

Osallistujien joukosta arvon kolme onnekasta STARSKIN Diamond-kasvonaamioiden voittajaa aatonaattona. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti), joten muistathan varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Palkinnot postitetaan voittajille kirjepostina. Jos haluat kaunistautua uudenvuoden aattona, muista käydä voiton varalta kurkkaamassa sähköpostiisi 23.12. jotta saisin kaikki palkinnot postitettua ajoissa. 🙂

Kivaa viikonloppua kaikille!

*Sisältää kaupallisen linkin. Arvontapalkinnot omakustanteiset

Lue myös: ➤ 7 Second Morning Mask, joka tekee kaiken


Seuraa myös Instagramissa 

147 kommenttia “STARSKIN Diamond Mask luksusnaamio & blogiarvonta

  1. Naamioita tulee paljon käytettyä, mutta tämä on aivan uusi tuttavuus, olisi ihanaa päästä kokeilemaan ja mitä parhain synttärilahja tämä olisikaan itselle ?

  2. Ehdottomasti olis niin ihanaa päästä testaamaan näitä kasvonaamioita ? Mukavaa Rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2019 ???☃️

  3. Ei stressata vaan vedetään jalat ylös sohvalle, naamio kasvoille, syödään jotain hyvää ja kuunnellaan rentouttavaa musiikkia. Hyvää joulua!

  4. Kulkuset kulkuset riemuin helkkäilee, talven valkohiutaleet ne kilvan leijailee. Hyvää Joulua & Onnellista Uutta Vuotta 2019! Mukana kasvonaamion arvonassasi.

  5. Auts, olispa ihana voittaa, teen yötyötä vanhusten parissa rytmillä 7/7 ja naama näyttää niin pommilta, että pieni kasvohoito ei ois pahitteeksi

  6. Vaikuttaa ihanan ylelliseltä naamiolta! Itse rakastan erilaisia kasvonaamioita ja tätä olisi ihana päästä testaamaan. Rauhallista joulua teille ja ihanaa uutta vuotta 2019!

  7. Olispa kiva kokeilla. Joskus nuorempana tuli leviteltyä putkista erilaisia naamioita mutta iän lisääntyessä kiinnostus hoito juttuihin hiipunut. Jospa sitä innostuis uudelleen.

  8. Tänään aattelin tulevan vuoden panostaa hyvinvointiin ja tämä juttu voisi olla eka juttu siihen. Joulurauhaa teille.

  9. Kerran tätä testasin suosituksestasi ja on kyllä omankin kokemuksen mukaan paras naamio! Joten innolla mukaan arvontaan. Hyvää Joulua!

  10. Olisi kiva päästä kokeilemaan tätä naamiota! ?Suosittelen exuviancen tuotteita. ??Ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta teidän perheelle!??⛄️

  11. Kuulostaa just sille mitä mun pakkasen ja sisäilman kuivattama ihoni kaipaa! Rentouttavaa Joulua sinulle Miia ?

  12. Oma kauneuden pelastajani ovat happokuorinnat! Osa on aika tujujakin, mutta esim. miedot salisyylihappokuorinnat ovat loistavia! Puhdistavat finnistä ihoa ja hillitsevät rasvaisuutta.
    Mukana arvonnassa! Mukavaa joulua 🙂

  13. Kauneudenhoitovinkkejä ei kyllä ole jaettavaksi, kun en osaa meikata. Mutta tuota naamiota olisi kyllä kiva testata.
    Oikein mukavaa ja rentouttavaa joulun aikaa sinulle!

  14. Ihanaa, käytettäisiin tyttären kanssa kun välillä pidetän ”kauneusiltamat” ja katsellaan samalla leffaa

  15. Naamioita käytän paljon, mutta tätä en ole vielä testannut. Kovasti kyllä kiinnostaisi joten arvonnassa mukana! Oikein rentouttavaa ja ihanaa joulua teille❤️

  16. ? Olisipa aikamoista luksusta saada hipiä heleäksi ja kasvot loistamaan yhtä kirkkaasti kuin tähdet taivaalla ?
    Tätä juuri kaipaisin; hemmottelua itselleni raskaan vuoden jälkeen.
    Ihanaa joulun aikaa❣

  17. Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2019! Tää naamio tulis varmasti tarpeeseen uuden vuoden juhlintojen jälkeen 🙂

  18. Hyvältä kuulostaa ja tulisi kyllä tarpeeseen tämä naamio ? Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi!?

  19. Tätä kyllä kokeilisin mielelläni. V10 Plus kuorintageeli ja seerumit ja night geeli / all in one geeli ovat suosikkituotteeni ❤️

  20. Oi ihana arvonta. Tulin tietysti kipeäksi joulun alla ja jouluvalmistelut tehty vähän vasemmalla kädellä. Sen sijaan uuden vuoden juhliin on tullut kutsu ja tällähän valmistautuminen menisi huikeasti. Kiitos inspiroivasta blogista, nykyisin minunkin lempivärit sisustuksessa on valkoinen ja vihreä. Ihanaa joulua teille ?

  21. Uusi vuosi olisi kiva aloittaa iho hehkuen ?Paras kauneudenhoitovinkki on iloinen ja hellä mieli, se säteilee kauneutena ulospäin ??

  22. Oi, tällä olisi ihana hemmotella itseään ja karistaa menneen vuoden pölyt pois uutena vuotena ? Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  23. Rakastan tällaisia kangasnaamioita ja laitoinkin juuri tilaukseen muutamia erilaisia. Näitä kyseisiä en ole vielä kokeillut, pitääkin etsiä jos ei palkinto osu kohdalle :). Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  24. Liian vähän tulee naamioita tai muita hemmotteluhoitoja käytettyä. Pikkulapsen kanssa arki vain tuntuu menevän hujahtaen ohi eikä aina muista itsensä hemmottelua.

    Hyvää joulun aikaa sinulle!

  25. Naamiot vasta ”rantautumassa” kauneudenhoitorituaaleihini eli mukana arvonnassa. Ihanaa joulua sinulle ja tokaluokkalaisellesi!

  26. Naamiot on niin ihania, tätä kyseistä en ole kokeillut. Lähdemme 1.1 reissuun ulkomaille j voi kuinka ihana olisi tätä kokeilla joko ennen reissua tai vaikka reissussa.

  27. Tämä ryppyinen naama kaipaisi kovasti kohennusta. Naamioita en ole tainnut koskaan edes kokeilla, joten olisipa kiva, jos kohden osuisi arvonta

  28. Oon tosi paljon tykästynyt naamioihin, tulee käytettyä lähes viikottain! Starskinin naamioita en ole tosin vielä kokeillut! 🙂

  29. Jos tällä saisi väsyneen ilmeen loihdittua kasvoilta pois niin uusi vuosi voisi tuoda uusia kujeita. Hyvää Joulua !

  30. Olispa kiva päästä testaamaan tätä! En ole merkin tuotteisiin tutustunut aiemmin, joten tässäpä olisi siihen oiva tilaisuus.

  31. Täälläkin yksi joka mielellään testaisi tuota.Eli mukana arvonnassa ja ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi

  32. Moikka! Täällä ollaan linjoilla edelleen, vaikka kommentointi on harventunut. Olispa ihana aloittaa uusi vuosi kasvoihin panostamalla. ? Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi! ?

  33. Kuulostaa ihanalta tuotteelta! Kauneusvinkkini on poistaa meikit ja muutenkin peseytyä vain vedellä ja kosteusvoiteella, etenkin näin talviaikaan.
    Hyvää joulunaikaa!

  34. Olen muutaman kerran hypistellyt pakettia kädessä,mutta en sitten ole raaaskinut ostaa. Nyt ehkä onni suosii!

  35. Nämä kangasnaamiot on itselleni vielä melko uusi juttu, mutta naamiopostaustesi innoittamana hankin viime viikolla kaksi eri merkkistä naamiota. Tällä viikolla kokeilin ensimmäistä kertaa ja oli siinä naurussa pidättelemistä niin minulla kuin puolisollakin. 🙂 Täytyy jatkaa kokeiluja siitä huolimatta. 😀

  36. Iloista joulua sinulle. Olen ollut niin väsynyt etten ehtinyt tänne kommentoimaan aikaisemmin. Naamioita pidän todella paljon, mutta tällaista en ole edes kokeillut.

  37. Kiitos kaikille osallistujille! ❤️ Arvonta on tuttuun tapaan suoritettu Random.org -arpomiskoneen avulla ja Starskin Diamond -kasvonaamiot lähtevät heti joulun jälkeen matkaan Paula V:lle, Elenalle ja Merville. Voittajiin on oltu yhteydessä suoraan.

    Mikäli voittajista ei kuulu 31.12.2018 mennessä, arvotaan palkinto ilmoittautumattoman (hui mikä sanahirviö ? ) osalta uudestaan kaikkien osallistujien kesken.

    Tunnelmallista ja ihanaa joulua kaikille! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *