Ihana ennakkojoululahja – Papurino New York -koristetyyny

Meillä on ollut ystävän kanssa jo vuosia sellainen perinne, että annamme toisillemme joululahjat ennakkoon ja yleensä myös avaamme ne yhdessä samantien, jotta näemme toistemme reaktiot. Kumpikin ollaan samanlaisia myös siinä että niin ihanaa kun lahjojen saaminen onkin, on lahjojen antaminen vieläkin kivempaa ja varsinkin kun näkee toisen ilmeestä että nyt meni lahja nappiin että helähti. 🙂

Papurino New York tyynynpäällinen joululahja

Papurino New York tyynynpäällinen joululahja

Ystäväni oli kuunnellut höpinöitäni todella tarkasti sillä oli poiminut sivulauseestani vinkin kotimaisen Papurinon valkoisesta New York -tyynystä, jota ihastelin ja jolle paikkaa mallailin sohvalle muiden mustavalkoisten sisustustyynyjeni joukkoon. Tälläinen kun sitten syliini häneltä tupsahti, olin aivan myyty! Kiitos ystäväiseni! ♥

Papurino New York tyynynpäällinen joululahja

Papurino New York tyynynpäällinen joululahja

Uusi New York -tyynyni sujahti sohvalle Marimekon tasaraidan viereen että solahti. 🙂 Ihanasti sopivat yhteen ja New York -tyynyn valkopainotteisuus tuo rauhallisuutta tiheän tasaraita-kuosin vierelle. ♥

Paljastettakoon tässä sekin että itse olin vähän tylsä ja annoin ystävälle lahjaksi “vain” kahvia – tosin hän rakastaa kahvia kovasti (enemmän melkeimpä kuin minä) ja lahjakahvi oli vastapaahdettua spesiaalikaffetta ruokakaupan perus-juhlamokan sijaan. 🙂

Enää yksi yö lomaan ja neljä yötä jouluun! Ihanaa kun aatto osuu maanantaille ja saa vaihtaa vapaalle jo huomenna, jippii! 🙂 Kivaa torstaita kaikille!

9 kommenttia “Ihana ennakkojoululahja – Papurino New York -koristetyyny

 1. Vieläkö valokuusi koristaa eteisen seinää? Käytätkö valosarjoissa ajastinta vai napsitko iltaisin töpselit seinästä?

  1. Sanna: Ei korista. 🙁 Valosarjan palautin takaisin Tokmannille (takaisinvetopyyntö) ja Clas Olsonilta en ostanut uusia tilalle kuin kahdet, jotka ripustin olohuoneen verhoihin palautettujen Tokmanni-valojen tilalle.

  2. Sanna: Unohtui vastata jälkimmäiseen. 🙂 En käytä ajatusta vaan otan töpselin irti seinästä jos haluan valot sammuksiin. Tämä kaikissa meidän koristevaloissa, myös verhoissa roikkuvissa.

  1. Eija: tyynynpäällinen on Papurinolta. 🙂 Sisätyyny täytyy hankkia erikseen ellei valmiina ole 50x50cm kokoista tyynyä.

   1. Kiitti nopsasta vastauksesta. En löytänyt tyynyä heidän www-sivuiltaan, mutta laitanpa viestiä. Sopisi täydellisesti myös minun mustavalkoisten Marimekko-tyynyjen kaveriksi ?

    Ihanaa joulun aikaa!

    1. Eija: Laita ihmeessä heille viestiä, osoite on info@papurino.com 🙂 New York -tyynyä on saatavana myös käänteisillä väreillä eli musta pohjaväri valkoisella painatuksella.

     Tunnelmallista joulua sinulle myös! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *