STARSKIN 7 Second Morning Mask – Tuote joka tekee kaiken

STARSKIN 7 Second Morning Mask syväkosteuttaa, kirkastaa, suojaa, tasoittaa ja toimii myös meikinpohjustusaineena. Pikkusiskoni on tykästynyt tähän kovasti ja minä hänen suosituksestaan kokeilleena heti perässä. Tämä kertakaikkisen loistava kiireisen ihmisen täsmätuote ja harmaan aamun pelastaja, jonka olen huomannut häivyttävän myös tummia silmänalusia huonosti nukutun yön jäljiltä. 🙂

7-in-1 -kauneudenhoitoinnovaatio, yhdistää korealaisesta kauneudenhoidosta tutun seitsemän vaiheisen ihonhoitorutiinin

STARSKIN 7 Second Morning Mask hoitaa kerralla kaiken

Starskin 7-Second Morning Mask™* on uuden sukupolven 7-in-1 -kauneudenhoitoinnovaatio, joka yhdistää korealaisesta kauneudenhoidosta tutun seitsemän vaiheisen ihonhoitorutiinin helppokäyttöiseen ja supertehokkaaseen meikkityynyyn, joka on kyllästetty monitehoisella seerumilla. Seerumin vaikutuksen näkee välittömästi ihon raikkautena ja napakkuutena ja se toimii myös kasvoille jätettävänä meikkipohjana, antaen iholle ravintoaineita ympäri vuorokauden.

7 Second Morning Mask -purkki sisältää 20 kpl kertakäyttöistä seerumityynyä. Purkin kannessa on mukana kätevät pinsetin kaltaiset ottimet, joilla tyynyt saa hygieenisesti poimittua. Tyynyn pieninystyisellä puolella ihoa hierotaan ensiksi kevyesti pyörivin liikkein 7 sekunnin ajan. Sen jälkeen tyyny käännetään ja isojen nystyröiden puolella taputellaan seerumia kasvojen ja decolteen iholle toiset 7 sekuntia. Itse teen lopuksi vielä kevyen kasvohieronnan nopeuttaakseni tuotteen imeytymisen ihoon.

Starskin 7 second mask hoitotuote kokemuksia omakotivalkoinen

Hoitonaamio joka rauhoittaa ärtyneen ihon

Tänään kuorin kasvoni ennen 7 Second Morning Maskin käyttöä ja taisin kuoria vähän liian kovakouraisesti, sillä iho muuttui paikoitellen punaiseksi. Kulmakarvojen ympärys, toinen poski ja kummallisen muotoinen punainen läiskä otsassa olivat hetken aikaa pahan näköisiä, mutta seerumi rauhoitti tilanteen lähes välittömästi.

Meikkityyny seerumeineen jättää jälkeensä kuulaan ja kosteutetun ihon ja tasoittaa myös ihon sävyä jonkinverran. Pisamia se ei saa katoamaan, mutta poskien punaisuutta ja sinivihreitä silmänalusia se häivyttää varsin mukavasti. Pisteitä annan tälle täydet 10/10!

Starskin 7 second mask hoitotuote kokemuksia omakotivalkoinen

STARSKIN – Anna ihosi loistaa

Starskin 7 Second Morning Mask -tyynyjä olen käyttänyt nyt 16 kertaa ja vielä riittää käyttökertoja neljäksi aamuksi. Kicksistä tilasin näitä juuri äsken lisää ja iloinen huomio oli että Starskin-tuotteet ovat siellä parhaillaan -20% alennuksessa.

Jos siis kiinnostuit tästä 7 Second Morning Maskista* tai muista Starskinin kaunistajista, kuten Gold- ja Diamond Mask -kangasnaamioista, tai 7 Second Overnight Mask -yönaamiosta, kipaise äkkiä ostoksilla täällä:

→ kicks.fi/starskin*

Ihanaa iltaa kaikille & huomiseen!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Testissä STARSKIN The Gold Mask VIP -luksusnaamio


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “STARSKIN 7 Second Morning Mask – Tuote joka tekee kaiken

    1. Reetta: tässä on tuotteen tarkka inci-lista:

      Water (Aqua), Glycerin, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Betaine, Niacinamide, Hydroxy Ethylacrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Aureobasidium Pullulans Ferment, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Angelica Gigas Root Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Stem Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Houttuynia Cordata Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Lactobacillus/Milk Ferment Filtrate, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Fragrance (Parfum), Achillea Millefolium Extract, Arnica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Beta-Glucan.

      Ainakaan nopealla googlailulla ei osunut vastaan mineraaliöljyä, mutta kannattaa tosiaan varmistaa vielä itse. Aika monenlaisia extracteja listalla on ja ne kannattaa kurkata tarkkaan ettei niissä ole mitään allergeeneja. Yleensä mineraaliöljyissä ongelma ei johdu öljystä vaan itse mineraalista joka ei sovi,näin sanoi kosmetologi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *