Punaista, valkoista & hopeaa – Hyvää Uutta Vuotta 2019!

Vuosi 2018 on ollut monella tapaa ikimuistoinen ja ilolla jo odotan mitä kaikkea uusi vuosi tuo tullessaan. Juhlapäivän kunniaksi ostin punaisia ja valkoisia tulppaaneja, joiden joukkoon sujautin joulukimpusta jääneet hopeiset heinät koristeiksi – uutta ja vanhaa sulassa sovussa, aivan kuin elämässä yleensäkin! ♥

Tulppaanit punainen valkoinen hopea Hyvää Uutta Vuotta 2019
Tulppaanit punainen valkoinen hopea Hyvää Uutta Vuotta 2019
Punavalkoiset tulppaanit ja hyvää uutta vuotta

Iloista ja onnellista Uutta Vuotta 2019 kaikille! 

6 kommenttia “Punaista, valkoista & hopeaa – Hyvää Uutta Vuotta 2019!

  1. Ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

    Onko sinulla blogin osalta jotain odotuksia tai tavoitteita vuodelle 2019?

    1. Noora: Ihanaa alkanutta uutta vuotta 2019! <3

      Odotuksia ei niinkään blogin osalta ole, mutta suunnitelmia sitäkin enemmän. 🙂 Blogi jatkaa päivittymistä kuten tähänkin asti, mutta painopiste tulee pikkuhiljaa kääntymään videotuotannon puolelle. Tästä kertoilen teille myöhemmin lisää kunhan saan tämän viimeisen lomaviikon laiskoteltua pois alta. 😀 Kaikenlaista jännää siis luvassa tänä vuonna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *