Kuivan talvi-ihon hoitotuotteet – Chanel Hydra Beauty

Sain joululahjaksi ison kasan kasvonaamioita sekä kuivaa ihoa syväkosteuttavan hoitonesteen, joista toivottiin postausta. Naamioista koostan teille yhden ison koontipostauksen loppukuun kieppeillä, kun saan viimeisenkin naamion testattua. Tällä hetkellä käytössä on Chanel Hydra Beauty -hoitosarjan hellävarainen puhdistusmaito, syväkosteuttava hoitoneste, seerumi sekä voidenaamio.

Kauneudenhoito Chanel Hydra Beauty kuivalle iholle

Chanelin Le Lait -puhdistusmaitoa olen käyttänyt pari vuotta vaihtelevalla syklillä ja menossa on nyt neljäs purtilo. Hellävarainen puhdistusmaito on erityisesti kuivaihoiselle pelastus ja itselleni ihan ehdoton näin talviaikaan. Puhdistusaine voidaan poistaa iholta vanulapulla tai kasvoliinalla, mutta myös vedellä huuhtomalla, mistä itse pidän enemmän.

Tämä on yksi harvoista putsareista jotka eivät ylipese ihoani rutikuivaksi, muttei myöskään tuki ihohuokosia kuten monet pesuöljyt minulle tekevät. Kesällä tämä on kuitenkin liian ”öljyinen” ja hoitava, joten keväällä palaan taas takaisin Olivia Kleinin luonnonkosmetiikan pariin, mikäli yllärinä ilmennyt yliherkkyyteni runsaalle määrälle aloe veraa katoaa.

Olivia Kleinin tuotteissa pääraaka-aine tosiaan on äärimmäisen tehokas ja hoitava aloe veran lehtimehu (Aloe Barbadensis) ja sain jonkinlaisen allergisen reaktion – iho helähti punaiseksi niskaa ja korvanlehtiä myöten ja kirveli ikävästi. Siksi pidän taukoa Olivia Kleinista hetken aikaa ja kokeilen keväämmällä uudelleen varovaisesti yhdellä tuotteella aloittaen. 🙂

Kauneudenhoito Chanel Hydra Beauty kuivalle iholle

Kauneudenhoito Chanel Hydra Beauty kuivalle iholle

Chanel Hydra Beauty -sarjan kameliakukkaa ja sinistä inkivääriä sisältävän Micro Liquid Essence -hoitonesteen sain joulupukilta lahjaksi ja tämä tuote tulee todellakin jäämään vakituiseen talvikäyttöön loppuiäkseni. Aivan ihana tuote, jonka mikrokokoisia vesihelmiä sisältävä syväkosteuttava raikkaus ansaitsee kiitettävän arvosanan. Tuotteen patentoidut mikrohelmet vapauttavat kasvoille levitettäessä sisältään mikroskooppisen pieniä kosteuspisaroita, jotka imeytyvät suoraan ihon syvimpiin kerroksiin asti. Vesimäisen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja hoitoneste tekee kasvojen ihosta kosteutetun mutta silti kauniin mattaisen.

Kauneudenhoito Chanel Hydra Beauty kuivalle iholle

Kauneudenhoito Chanel Hydra Beauty kuivalle iholle

Hoitonesteen päälle levitän saman sarjan Micro Sérum -hoitoseerumin, jossa samanlainen patentoitu pisaratekniikka kuin hoitonesteessä. Myös tämä tuote imeytyy ihoon nopeasti ja pienentää poskien ihohuokosia välittömästi. Ihon sävy tasoittuu ja heleytyy, ja aamuisin kasvoille levittämäni Sensai Cellular Performance Day Cream SPF25 -päivävoide levittyy todella kauniisti.

Kauneudenhoito Chanel Hydra Beauty kuivalle iholle

Syväkosteuttavaa Chanel Hydra Beauty Masque De Nuit Au Camélia -voidenaamiota käytän 1-2 kertaa viikossa kangasnaamioiden välillä. Naamio tekee taikojaan yön aikana ja vaikka sen tuoksu on mielestäni aika paha (outo tunkkainen vivahde, mistä en tykkää), on sen kosteuttava vaikutus aika hyvä. 🙂

Pahimman pakkasviikon aikana laitoin tätä kasvoille päivävoiteen sijaan aamulla ja kyllähän se kosteutta iholle mukavasti toi. Meikkivoiteiden tai -puuterien alle tämä ei kuitenkaan sovi, meikki liukuu parissa tunnissa pois iholta ja valuu miten sattuu. Yökäyttöön tuote on tosin tarkoitettukin enkä suosittele tätä kenellekään päivävoiteen korvaajaksi kuin äärimmäisessä hätätapauksessa. En usko ostavani tätä voidenaamiota enää uudestaan vaikka perushyvä tuote kuivalle iholle onkin.

La Solution 10 De Chanel -kosteusvoide on kuivalle talvi-iholle todellinen pelastus ja pumppasin viimeisen pisaran pullostani viime viikolla. Täytyy yrittää ehtiä tämän viikon aikana kipaisemaan kaupassa ostamassa sitä lisää ja suosittelen lämpimästi kaikkia herkkä- ja kuivaihoisia kokeilemaan tätä 10 raaka-aineen tehovoidetta! Voiteen hinta on melko karvas, joten jos epäröit voiteen soveltumisesta omalle ihollesi, pyydä kosmetiikkamyyjää antamaan sinulle maksuton näyte mukaan kotiin. Ainakin Emotionista saa pyydettäessä tuotteita mukaansa näytepurkkiin pumpattuna ja itsekin olen monia tuotteita tällä tavalla kotona kokeillut, viimeisimpänä tuota Chanel Hydra Beauty -hoitonestettä, jonka testaamisen jälkeen toivoin lahjaksi joulupukilta (eli mieheltä). 🙂

Kivaa illanjatkoa kaikille!

4 kommenttia “Kuivan talvi-ihon hoitotuotteet – Chanel Hydra Beauty

  1. Hei, suosittelen kokeilemaan luonnon kosmetiikasta myös Ekopharman Herukka tuotesarjaa! Tykästyin siihen itse herkkäihoisena suuresti, ja talvellakin sen tuntuu tarpeeksi kosteuttavalta, ja kesällä sopivan ilmavalta!

    1. Sensai: Käytössä on sensain päivävoide, se on todella hyvä. Kuorintajauheena kokeilin Sensain loputtua Olivia Kleinia ja siihen tykästyin. Olivia Kleinissa on vain kolme raaka-ainetta ja ostan varmasti olivia kleinia lisää kun nykyinen kuorintajauhe on käytetty loppuun.

      Sensain tuotteet on todella hyviä ja laadukkaita. Tuo Chanelin hoitoneste on kosteuttavampi kuin Sensain ja siksi parempi talvella, ja se sopii hyvin yhteen myös saman sarjan Chanel-seerumin kanssa jonka veroista ei Sensailta löydy ollenkaan. Mitä vanhemmaksi tulen, sen kuivemmaksi muuttuu iho. Myös säiden vaihtelut vaikuttavat nykyään enemmän kuin pari vuotta sitten enkä enää voi lintsata kosteusvoiteen käytöstä ollenkaan, pakko levittää hoitoneste ja -seerumi vähintäänkin aamuin illoin jos ei muuta. Sensaille siis edelleen iso yläpeukku, vaikkei käytössä nyt muita Sensai-tuotteita olekaan kuin päivävoide. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *