YO ZEN Origami Swan -sisustustuotteet & arvonta

Yhteistyössä YO ZEN

Kotimainen YO ZEN Origami Swan -sisustusmallisto kumpuaa yrityksen perustajien Kate Salmisen ja Paula Kourin arkkitehtitaustasta ja rakkaudesta sisustamiseen. Tässä postauksessa yhteistyökumppanini YO ZENen logosta tuttu kaunis origamijoutsen seikkailee niin makuuhuoneessa, keittiössä kuin olohuoneessakin, tuoden tilaan kivaa tunnelmaa ja ajatonta kauneutta. Postauksen lopusta löydät ohjeet miten voit osallistua Instagramissa käynnistyneeseen arvontaan, jonka palkintona on aivan ihana YO ZEN -tuotesetti… 🙂

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN – origamijoutsenen tarina

YO ZENen tarinan ensimmäiset luvut kirjoitettiin aivan sattumalta tammikuisena pakkaspäivänä yhdeksän vuotta sitten. Arkkitehteina työskennelleet Paula ja Kate huomasivat työpaikkansa ikkunasta yksinäisen joutsenen vaeltamassa hyisellä Oulujoella. He päättivät huolehtia loukkaantuneesta joutsenesta talven yli ja kevään koittaessa joutsen vahvistui ja kohosi eräänä aurinkoisena aamuna lentoon. Joutsenen selviytymistarina jätti jälkeensä kauniin muiston sekä nimen ystävysten käsissä hiljattain syntyneelle muodolle – origamijoutsenelle.

Suomen kansallislinnun ja Japanista lähtöisin olevan paperitaittelun yhteensulautumisesta syntyneen origamijoutsenen ja siitä muodostuneen YO ZEN -nimen YO edustaa street-kulttuuria ja loppupuoli ZEN puolestaan hillitympää tyylikkyyttä. YO ZEN yhdistää kaksi eri maailmaa kauniisti toisiinsa – suomalainen sisu ja selkeys sointuu tuotemallistossa saumattomasti japanilaiseen minimalismiin ja sisäisen rauhan filosofiaan. ♥

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

Origami Swan -trikoolakanat

Kuvauslainaan saamani YO ZEN -trikoolakanat ovat unelmanpehmeää luomupuuvillaa, joka on kasvatettu ilman keinotekoisia lannoitteita tai kemiallisia torjunta-aineita, eikä niistä irtoa pesussa ympäristöä kuormittavia mikromuovihitusia. Origami Swan -trikoolakanat ovat kooltaan 150×210 cm ja setti sisältää pussilakanan lisäksi myös 50x60cm kokoisen tyynyliinan.

Mustavalkoiset trikoolakanat on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Portugalissa, ja ne suositellaan pesemään 60°C  lämpötilassa. Pussilakanaan on brodeerattu kaunis YO ZEN-merkki ja alaosasta löytyy metalliset napit, jotka helpottavat peiton pysymistä lakanan sisällä.

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

Origami Swan -tarjotin ja pöytä

Mustavalkoisella joutsenprintillä kuvioitu pyöreä Origami Swan -tarjotin on ihanteellinen pienille tarjottaville, kuten päiväkahveille terassilla tai leffaherkuille sohvapöydällä. Suomessa suunnitellun ja Ruotsissa valmistetun tarjottimen halkaisija on 38cm ja sen materiaalina on käytetty laminoitua koivuvaneria.

Tarjotinta voi hyödyntää erillisen tarjotinjalustan kanssa myös sivupöytänä esimerkiksi sängyn vieressä. Näppärä tarjotinjalka on kokoontaitettava ja sujahtaa helposti säilöön ja sieltä käyttöön aina kun sitä tarvitaan. Mustan alumiinikehikon korkeus on 53cm ja halkaisija valitaan tarjottimen mukaan, joita on saatavana 38cm ja 45cm kokoisina. Sekä tarjotin että tarjotinjalusta puhdistetaan kostealla liinalla pyyhkimällä.

Kaunis mustavalkoinen tarjotin on tyylikäs yksityiskohta myös keittiössä ja tykkään todella paljon siitä miten monikäyttöiseksi YO ZEN -tuotteet on suunniteltu.

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

Origami Swan -keittiöpyyhe

Kauniita keittiöpyyhkeitä on ilo pitää esillä ja hyödyntää arjen askareissa. Suomessa valmistettujen YO ZEN -keittiöpyyhkeiden mitat ovat 45x65cm ja materiaalina on 50% puuvillaa ja 50% pellavaa sisältävä napakka sekoitekangas. Pyyhkeet suositellaan pesemään 60°C ja silittämään kolmen pisteen lämpötilalla.

Pyyhkeiden joutsenet pitävät vastaleivotut sämpylät lämpiminä ja auttavat kohottamaan pulla- ja pizzataikinat. Myös astioita ja käsiä on miellytävä kuivata pyyhkeeseen ja pellavan ansiosta imuteho vaan paranee käytössä. Pyyhettä on saatavana valkoisena ja mustana.

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

Monikäyttöiset Origami Swan -leipälautaset

Hauskat Origami Swan -leipälautaset ovat kooltaan 18x12cm ja ne sopivat moneen eri tarkoitukseen. Voit kattaa niihin tarjolle aamiaisleipiä sekä kahvihetken herkkuja, ja käyttää hellepäivänä juomalasin alla. Myös juustotarjottimena ja tyylikkäänä leikkuulautana niitä voi hyvinkin hyödyntää.

Tuote on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Ruotsissa. Materiaalina on käytetty MDF-levyä ja puhdistus hoituu käsinpesuna tai pyyhkimällä kostealla liinalla. Konepesua tai liottamista leipälautaset eivät kestä. Setti sisältää 4 lautasta ja värivaihtoehtoina on musta ja valkoinen, kummankin lautasen taustapuoli on koivunsävyinen.

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

Kauniit korut käsityönä

Skandinaavinen design, pelkistetty värimaailma ja korujen tarinallisuus ovat YO ZEN -korusuunnittelun kulmakiviä. Korumallisto valmistetaan eettisesti Suomessa ja jokainen kappale kootaan huolella käsin.

Muinaisessa japanilaisessa legendassa origamijoutsenta pidetään toiveiden täyttäjänä. Toiveita saattoivat olla esimerkiksi pitkä elämä tai toipuminen sairaudesta tai loukkaantumisesta. Origamijoutsen on idässä myös kunnian ja uskollisuuden symboli ja länsimaissa joutsen symboloi liittoa, sidettä ja kumppanuutta, aivan kuten meidän kansallislintumme joutsenkin.

Valkoiset Origami Swan -microkorvakorut on valmistettu mattapintaisesta akryylistä laserleikkaamalla. Koukut ovat korville ystävällistä kirurginterästä, joka ei tummu ajan saatossa. Korvakorut ovat näyttävyydestään huolimatta hyvin kevyet ja siksi miellyttävät pitää.

Kaunis Origami Micro Swan -joutsenkaulakoru on valmistettu kotimaisesta koivuviiluvanerista laserleikkaamalla. Ruostumatonta terästä oleva ketju on 70 cm pitkä ja viiluvanerisen koruosan voi puhdistaa kevyesti pehmeällä pyyhekumilla hankaamalla.

Sekä akryyli- että puukoruja on saatavana useissa väreissä ja kahdessa eri koossa. Origami Swan ja Origami Micro Swan -korujen kokoeron havaitset parhaiten mitta- ja tuotekuvien avulla. Kaikki korut pakataan valkoiseen YO ZEN -korurasiaan ja tässä onkin todella ihana lahjaidea ystävänpäivään! ♥ Tutustu laajaan koruvalikoimaan täällä → yozendesign.com/korut

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN -koristetyynynpäällinen

Trikoisen Origami Swan -tyynynpäällisen materiaali on 100% luomulaatuista puuvillaa ja kooltaan se on 40x40cm. Piilovetoketjun ansiosta tyynyn vaihtaminen ja päällisen pesu sujuu helposti ja sen voi pestä 60°C lämpötilassa, mikä on nykypäivänä poikeuksellista sisustustekstiileille.

Tämä tyynynpäällinen tuli meille jäädäkseen, enkä pakkaa sitä muiden kuvauslainatuotteiden mukana paluumatkalle. Olen totaalisen rakastunut tähän kaunokaiseen ja se sopiikin hyvin täydentämään olohuoneen sisustusta. ♥

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN -seinäkoristeet & huonekorut

Näyttävä Origami Swan -seinäkoriste tuo tilaan graafisen kiintopisteen ja sen käsittelemätön vaneripinta antaa mahdollisuuden maalata koristeen omaan sisustukseen sopivaksi. Suomessa valmistetun seinäkoristeen puunsävy vaihtelee yksilöllisesti materiaalista johtuen ja saatavana on kauniin joutsenen lisäksi myös kotkan muotoinen seinäkoriste. Koristeen korkeus on 59cm ja leveyttä sillä on 72cm, koriste suositellaan kiinnittämään seinälle erillisellä ripustusnauhalla (huomaamaton siima sopii erinomaisesti tähän tarkoitukseen) tai 1-2 pienellä naulalla / ruuvilla koristeen aukkokohtien yläosasta.

Isojen seinäkoristeiden lisäksi valikoimasta löytyy kolme pienempää seinäkorua – toteemipaalusta tutut Totem Wolf, Totem Salmon ja Totem Eagle, jotka muodostavat vankan kolmikon luoden tilaan kiinnostavuutta sekä yhdessä että erikseen. Koristeet ovat käytettävissä molemmin päin ja huonekorujen mukana tulee mustaa satiinista ripustusnauhaa.

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

YO ZEN Sisustustuotteet suomalainen design

Big Swan – Isojen linjojen ystäville!

Laminoidusta koivuvanerista valmistettu koivun sävyinen Big Swan -tarjotin kruunaa kattauksen ja toimii sisustuselementtinä myös sellaisenaan. Tarjottimen pintaa koristaa näyttävä musta origamijoutsen ja tarjotinjalustan päälle aseteltuna siitä saa kauniin sivupöydän ja tarpeellista laskutilaa esimerkiksi sohvan vierelle. Tarjottimen halkaisija on 45cm ja se puhdistetaan kostealla liinalla pyyhkimällä.

YO ZEN Sisustustuotteet Origami Swan suomalainen design

Instagramissa pyörähti käyntiin upea arvonta, jonka palkintona on Origami Swan -koristetyynynpäällinen ja mustavalkoinen Origami Swan -leikkuulauta. Tuotesetti postitetaan voittajalle YO ZENen toimesta. Kirmaa äkkiä siis Instagramin puolelle ja käy osallistumassa arvontaan! 🙂

→ instagram.com/oma_koti_valkoinen

Iloista ja aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!


Lue myös: → YO ZEN -asupostaus

Lue myös: → Uusi kotimainen YO ZEN

Omakotivalkoinen uutiskirje

2 kommenttia “YO ZEN Origami Swan -sisustustuotteet & arvonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *