Synttäritunnelmia & punaisia tulppaaneja

Aurinko paistaa, linnut laulaa, hiihtoloma alkaa ja lumet sulaa hurjaa vauhtia – jo pelkästään näistä syistä on kevättä rinnassa ja hymy korvissa. 🙂 Tänään nautitaan muutenkin elämästä ja synttäreiden kunniaksi ohjelmassa on hemmotteluhoitoa ja herkuttelua, laatuaikaa aikuisten kesken ja ehkä vähän shamppanjaa ja shoppailuakin… ♥

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit

Tavaralahjoja en enää tässä elämänvaiheessa kaipaile, sillä minulla on jo kaikkea mitä tarvitsen… niin kuin suurimmalla osalla kolmenkymmenen ylittäneistä. Sanoinkin miehelle että jos välttämättä haluaa jollakin minua synttäreiden kunniaksi muistaa, niin kiireetön illallinen, päähieronta tai kosteuttava kasvohoito tulisivat todellakin tarpeeseen ja toiveeni on kuultu. 🙂

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit

Kuvissa upeasti punaisena hehkuvan kukkakimpun kera toivottelen teille kaikille ihanaa viikonloppua ja alan valmistautua synttärihumputtelua varten. Kynnet ehdin äsken jo lakata kauniin kimaltavalla hologrammi-glitterlakalla. Synttäritunnelmia saatan päivän ja illan aikana jakaa → Instagramissa, joten tule seurailemaan minua sinne jos juhlahumu kiinnostelee. 🙂

Iloista perjantaita kaikille!


Omakotivalkoinen uutiskirje

4 kommenttia “Synttäritunnelmia & punaisia tulppaaneja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *