Ystävänpäivän blogiarvonta 2019!

Ihanaa ystävänpäivää! Sain YO ZENelta kauniin koivuisen kaulakorun ja herkullisen tuoksuisen raparperi-suolasaippuan lahjaksi itselleni ja haluan jakaa hyvää mieltä eteenpäin arpomalla ne tänään yhdelle teistä! ♥

Ystävänpäivä blogiarvonta YOZEN punaiset tulppaanit suolasaippua

YO ZENen koivusta valmistettu kaulakoru on kaunis katseenvangitsija, joka tuo särmää asukokonaisuuteen. Koru on valmistettu Suomessa kotimaisesta koivuviiluvanerista laserleikkaamalla. Kaulakorun ketju on 70cm pitkä ja materiaaliltaan ruostumatonta terästä, eikä se tummu ajan saatossa.

Ystävänpäivä blogiarvonta YOZEN punaiset tulppaanit suolasaippua

Raparperi-suolasaippua on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja se sopii niin kasvojen kuin vartalonkin pesuun. Mieltä ja kehoa hemmotteleva Suomessa käsintehty saippua vaahtoaa runsaasti ja on hellävarainen. Se ei kuivata ihoa ja sopiikin siksi täydellisesti päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille.

Vegaaniseen saippuaan käytetty hieno suola auttaa pitämään ihon sileänä ja kosteutettuna. Suola ehkäisee hienhajua ja epäpuhtauksien syntymistä, ja on myös luonnostaan antibakteerista. Sheavoi puolestaan tekee saippuasta hellävaraisen ja kosteuttavan. Saippuan suola ei ole kuorivaa.

Ystävänpäivä blogiarvonta YOZEN punaiset tulppaanit suolasaippua

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Ystävänpäivän blogiarvonnan palkintona on YO ZENen kaunis Origami Swan -kaulakoru ja ihana raparperi-suolasaippua.

Voit osallistua pika-arvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi tänään 14.2.2019 klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan heti huomenna perjantaina ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Arvontapalkinto postitetaan voittajalle.

Ystävänpäivä blogiarvonta YOZEN punaiset tulppaanit suolasaippua

Olethan muistanut osallistua YO ZEN -sisustussetin arvontaan Instagramin puolella? Osallistua voit sunnuntaihin 17.2.2019 asti täällä → instagram.com/oma_koti_valkoinen

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Postauksen tuotteet saatu YO ZENelta omaan käyttöön, YO ZEN ei ole osallisena arvonnan järjestämisessä.

Lue myös: → YO ZEN – Origami Swan sisustustuotteet

Lue myös: → YO ZEN -asupostaus

Omakotivalkoinen uutiskirje

105 kommenttia “Ystävänpäivän blogiarvonta 2019!

  1. Ostin samaisen kaulakorun mustana ystävälle joululahjaksi, silloin mietin itselleni puista lintua.. en kuitenkaan raaskinut ostaa.. jospa nyt.
    Hyvää Ystävänpäivää.

  2. Kaunis kiitos kaikille osallistujille! <3 Ystävänpäivän arvonta on suoritettu ja palkinnon voitti nimimerkki Liina. Onnea siis Liinalle, kurkkaathan sähköpostiisi! 🙂

    Mikäli voittaja ei ilmoittaudu 26.2.2019 mennessä, arvotaan palkinto uudelleen kaikkien osallistujien kesken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *