10 kätevää säilytysvinkkiä & -20% alekampanja

Autan ystävääni tavarakaaoksen selättämisessä ja raivaamme yhdessä hänen koko kotinsa lattiasta kattoon. Kävin hakemassa inspiraatiota lempparikauppani Granitin sivuilta ja näppäilin tilaukseen muutamia bokseja ja koreja, pari oveen ripustettavaa lokerikkoa ja keittiön hyllykaappiin lisätilaa tuovia teräshyllykkeitä, joiden avulla ystävän kotiin saadaan selkeyttä, siisteyttä ja järjestelmällisyyttä.

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Ystävän koti on pieni kaksio eikä säilytystilaa voida kalusteilla lisätä, joten kaikki tarpeellinen pitää mahduttaa olemassa oleviin kaappeihin (joita ei ole montaa). Lisäksi hän toivoi että olohuoneen Ikea Bestå -kaapissa olevat astiat saataisi mahdutettua keittiöön, jotta hän voisi purkaa muuttolaatikoissa olevat tavarat viimein niille tarkoitettuihin paikkoihin.

Granitista löytyy valtavasti näppäriä säilyttimiä ja parasta niissä on tyylikkyys ja neutraalit värivaihtoehdot. Ripustettavissa säilytyslokeroissa* tavarat ovat käden ulottuvilla mutta silti siististi katseelta piilossa ja ystävän eteiskaapin sisäpuolelle kiinnitetäänkin alla olevan kuvan tapaan naulakko, johon ripustetaan kaunis harmaa lokerikko kenkiä, huiveja, pipoja, aurinkolaseja ja sateenvarjoa varten.

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granitin uutuuksien joukosta löytyy myös tälläinen tankoon ripustettava hyllykkö*, jonka molemmilla puolilla on valmiina lokerikot kengille ja asusteille – äärettömän näppärä vaatteiden ja kodintekstiilien säilyttämiseen vaaterekissä ja vaatehuoneessa, sekä myös askarteluvälineille ja kotiompelijoiden tarvikkeille.

Kannattaa kurkata myös tämä tyylikäs graffitinharmaa säilytyslaatikosto*, jonka voi ripustaa roikkumaan tangolle tai vaikka suoraan seinällekin – varsinainen tilaihme joka sopii etenkin lastenhuoneisiin. 🙂

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Yllä oleva bambukorin inspiroimana tilasimme kylpyhuonekosmetiikalle pari bambuista säilytysboksia sekä kolmiosaisen teräksisen ripustuskorin*, joka kiinnitetään keittiön tason päälle hedelmäkoriksi. Näin pienen keittiön laskutila saadaan säilytettyä vapaana kokkailua varten ja ylimpään koriin saadaan sisustukselliseksi elementiksi viherkasvi.

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granit säilytysideat säilytyskorit lokerikot boksit

Granitista löytyy myös monia käteviä siivoamista helpottavia tuotteita, kuten tämä likapyykeille, leluille, lehtiroskille ja pahveille soveltuva kannettava säilytin*. Ystäväni kotona tämä tulee kylpyhuoneeseen likapyykkejä varten, sillä hänen kylpyhuoneeseensa ei mahdu pesukonetta ja hän käyttää taloyhtiön pesutupaa, jolloin kannettava pyykkikori on tarpeen.

Granit-kevätkampanja!

Granit kevätkampanja alennus

Tilausta tehdessäni huomasin että Granitilla on käynnissä kevätkampanja ja kaikista uusista yli 50 euron ostoksista saa -20% alennusta ja yli 100 euron tilauksista peräti -25% alennusta. 🙂 Alennuskampanja on voimassa vain verkkokaupassa, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin, eikä hyödyntää lahjakortin oston yhteydessä. Alekampanja voimassa sunnuntaihin 3.3.2019 asti! Tutustu Granitin monipuoliseen tuotevalikoimaan ja kevään uutuustuotteisiin täällä:

→ granit.fi

Iloista ja aurinkoista perjantaita kaikille!

Kuvat: Granit, *sisältää kaupallisen linkin

10 kommenttia “10 kätevää säilytysvinkkiä & -20% alekampanja

  1. Anninna: ei säilytyskorit ja lokerot ole romua, eikä varsinkaan sellaiselle jolla ei niitä entuudestaan ole ollenkaan. 🙂 Ihminen tarvitsee kuitenkin tavaroita kuten kenkiä, sateenvarjon, yms. joten miksei niitä säilyttäisi fiksusti? En käsitä mitä tavoittelet kommentillasi? Haluat paheksua tietämättä minkäänlaisia faktoja? Jokainen saa säilyttää tavaroitansa miten haluaa ja tehdä elämästään niin helppoa tai hankalaa kuin tykkää, mutta itse kyllä suosittelen miettimään säilytystapoja ja -kalusteita ihan arjen sujuvuuden kannalta – mitä yksinkertaisempi paikka tavaralle luodaan, sen automaattisemmin se päätyy sille paikalleen joutumatta koskaan hukkaan tai aiheuttamatta sotkua. 🙂

 1. Vau oletpa ihana ystävä. Kaksin on aina enemmän motivaatiota järjestelypuuhiin. Itse juuri sain vaatehuonetta järjestykseen ja hommattua sinne samanlaisia säilytyskoreja. Ettei kaikki ole eriparia.
  Vierashuoneenkin räjäytin :), (siellä kaksi isoa kaappia jossa myös turhaa tavaraa). Ja pohdinnassa on pitkään ollut jo sen huoneen maalaus koska kamala tapetti seinässä. Miten se vaan vaatisikin kovasti inspiraatiota. Mutta täytyisi vain ajatella että lopputulos palkitsee.

  1. Marine: Ystävä on pitkään miettinyt että pitäisi käydä tavarat läpi ja nyt muuton myötä siihen tuli sopiva kimmoke. 🙂 Pari jätesäkillistä on jo karsittu turhaa vaatetta ja kodin tekstiiliä Fidaan vietäväksi ja auttelen häntä parhaillaankin whatsupin välityksellä kun raivailee sekalaisia muuttolaatikoitaan. 🙂 Kaksin on aina helpompaa raivata ja kaverista saa hyvän apulaisen, etenkin jos tarvitaan ”järkipuhetta” muistojen osastolle. 😀 Jokaista kenkäparia ja t-paitaa ei voi säilyttää siksi koska ”muistot”, ja kaverista on paljon hyötyä irti päästämisen kanssa. 🙂

   Tsemppiä sinulle omaan projektiin! Hienosti olet saanut uurastettua ja pieni remppa olisi ihana loppusilaus sille! ❤️ Lopussa kiitos seisoo, usko pois! ❤️❤️❤️

  1. Annika: käytän edelleen, tosin Perlanaa en ole hetkeen ostanut. Erisanilla pesen kaikki pyykit valkoisia petivaatteita myöten. 🙂

 2. Tosi kivoja ja katseenkestäviä säilyttimiä. Tuo kolmiosainen bambukori on ihastuttava; onko sulla tietoa mistä vastaavia voisi hankkia? Tai mistä kuva on?

  1. Sanna: Kuva on Granitin ja luulen että se koohtuu kolmesta erillisestä bambukorista, jotka on tuunattu itse juuttinarulla tuollaiseksi ripustettavaksi korikokonaisuudeksi. Kyseisiä koreja en verkkokaupasta löytänyt, mutta myymälässä olen nähnyt ja mielestäni ne myytiin ihan vaan erikseen ilman minkäänlaisia ripustusnaruja. Juuttinaru löytyy Granitin valikoimasta. 🙂

 3. Likaisilla kaduilla käveltyjä kenkiä en säilyttäisi hygieniasyistä kangashökötyksessä. Lisäksi kengät levähtävät huonosti tuossa asennossa ovessa roikkuen.

  Ymmärrän että sinun on kaupallisen yhteistyön näkökulmasta näitä turhakkeita puolustettava. Tavallinen kuluttaja kyllä hoksaa niiden epäkäytännöllisyyden.

  Miksi et muuten hankkinut niitä omaan kotiisi, jos niin kovin helpottavat arkea?

  1. Anninna: kommentoithan jatkossa vain yhdellä nimimerkillä. 🙂

   En tiedä ketään joka kuraisia tai likaisia kenkiä laittaisi minnekään säilöön, ja kesäkeleillä kenkien pohjat eivät niin likaisia ole etteikö niitä voisi säilyttää tuossa lokerikossa, pestävä kun on. Ylihysteria ei ole hyväksi ja esim koirakodissa katupöly kulkeutuu lattioiden ja sukanpohjien lisäksi sänkyyn ja sohvallekin – koiran tassut kun pestään vain silloin kun on kurakelit eikä silloinkaan saippualla. 🙂

   Höllää siis vähän ja anna muiden säilyttää kenkiään missä tahtovat. Itsekin samaa keinoa hyödyntäisi jos minulla olisi kaappeja joihin tuollaisen ripustaisin, tai kenkiä niin paljon että olisi millä lokerikon täyttäisin. 🙂

   Aurinkoista kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *