Hajamielisen hapatukset & kömmähdykset

Ihanaa alkanutta maaliskuuta kaikille! Viikot vierii eteenpäin valtavan nopeasti ja olen ihan sekaisin päivistä – olin aivan varma että nyt eletään karkausvuotta ja perjantai oli helmikuun 29. päivä. Lisäksi toivotin tänään hyvää syntymäpäivää parhaalle ystävälleni, jonka synttärit onkin vasta huomenna. 🙂

Kay Bojesen puueläin skandinaavinen design elefantti elephant

Kay Bojesen puueläin skandinaavinen design apina monkey

Kaikenlaista muutakin mokailua on tullut viikonlopun aikana tehtyä, kuten se että lampsin kauppaan hakemaan maitoa aamukahvia varten ja kotona huomasin että olin muistanut ostaa kaiken muun paitsi sen maidon jonka takia kauppaan piti ylipäätään lähteä. 🙂 Olen myös ladannut tänään puhelinta ilman että laturi oli pistokkeessa ja sen seurauksena jäi musiikit kuuntelematta lenkillä kun puhelimen akku loppui heti alkumetreillä… 😀

Kay Bojesen puueläin skandinaavinen design elefantti elephant

Kay Bojesen puueläin skandinaavinen design apina monkey

Mitähän sitä ehtii vielä tapahtua ennen kuin huomisaamu koittaa. 😀 Nyt täytyy terästää päätä etten hajamielisyyden takia hukkaa tai riko mitään tärkeää. Tänään oli tarkoitus kirjoittaa teille postaus Heleinin kollageeni- ja biotiiniravinteiden vaikutuksista, mutta järkevän tekstin muodostus ei luonnistu nyt yhtään. Pää on täynnä asiaa ja ajatuksia, mutta ne on jumissa, tyhjää näyttöä tuijottelin äsken vartin verran ja tulin siihen tulokseen että anti olla koko homman – kirjoitan postauksen jonain toisena päivänä kun teksti alkaa pulputa ulos spontaanisti. 🙂

Kay Bojesen puueläin skandinaavinen design elefantti elephant

Kay Bojesen puueläin skandinaavinen design apina monkey

Kuvien valitseminen tähän postaukseen sujui onneksi kuin itsestään, sillä mikä muu teema sopisi paremmin kuvittamaan tälläistä hajamielistä hapatusta kuin Kay Bojesenin iloinen aappa ja vekkuli elefantti-elmeri. 🙂 Vaikka vähän ärsyttääkin oma sekoilu ja mokailu niin itselleen on hyvä osata myös nauraa – elämään erheitä ja erehdyksiä mahtuu… ja nauru pidentää ikää! 😀

Ja loppuun vielä muistutus itselleni että tänään on sunnuntai 3.3. ja ystävän synttärit ovat siis huomenna! 🙂

Iloista sunnuntaita kaikille! 

2 kommenttia “Hajamielisen hapatukset & kömmähdykset

  1. Milloin kirjoittelet siitä tytön huoneen uudesta kalustuksesta postauksen, jota lupailit jo viime viikonlopulle? Jäin oikein odottamaan sitä 🙂

    1. Laura: Mahdollisimman nopeasti yritän kirjoitella, sekin jäi vähän kiireen jalkoihin ja on keskeneräinen edelleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *