Remppaprojektina lasiseinä – Inspiraatiokuvia

Instagramissa paljastinkin jo mitä meillä on tänään puuhasteltu ja illan postaus liittyykin meidän seuraavaan remppaprojektiin eli lasiseinän rakentamiseen. Kirjoittelin blogiin lasiseinähaaveestani jo vuonna 2012 ja nyt tuo vanha haave tulee näkemään päivänvalon. Lasiseinä rakennetaan keittiön ja tytön huoneen väliin cyproc-seinän tilalle ja tyttö siirtyikin tavaroineen jo tänään toiseen makuuhuoneeseen… jonka seurauksena oma sänkyni on nyt tilapäisesti olohuoneessa. 🙂 Alla kauniita kuvia moderneista lasiseinistä, joista ammensin inspiraatiota omaan kotiin…

Lasiseinä lasiovet makuuhuone skandinaavinen sisustus

Kuva: Etuovi.com

Lasiseinä lasiovet makuuhuone skandinaavinen sisustus

Kuva: Planete-Deco.fr

Lasiseinä lasiovet makuuhuone skandinaavinen sisustus

Kuva: Etuovi.com

Lasiseinä lasiovet makuuhuone skandinaavinen sisustus

Lasiseinä lasiovet makuuhuone skandinaavinen sisustus

Lasiseinä lasiovet makuuhuone skandinaavinen sisustus

Lasiseinä lasiovet makuuhuone skandinaavinen sisustus
Kuvat: Residence

Meillä on hirmuinen kaaos täällä kotona ja yritän jaksaa puurtaa viimeisetkin tavarat paikoilleen ennen nukkumaanmenoa. Huomenna kerron kuvien kera teille lisää tästä hankkeesta joten olkaahan kuulolla. 🙂

Kivaa illanjatkoa kaikille!

16 kommenttia “Remppaprojektina lasiseinä – Inspiraatiokuvia

 1. Wau, siitä tulee varmasti superhieno!!! En malta odottaa, ratkean innostuksesta!!! Itsekin rakastan lasiseiniä ja olen haaveillut sellaisesta. Nykyiseen kotiin se ei sovi, mutta toivottavasti tulevaan 🙂

  1. Linda: Näin uskon, ainakin visioissani kokonaisuus on aivan mieletön ja uskon että se on sitä omissa silmissäni myös livenä. 🙂

 2. Kivoja lofteja 😍
  Hei mihin muuten perustuu OKV Suomen suosituin sisustusblogi -väittämäsi?
  Blogit.fi päivitetty 4.3.2019 eikä blogiasi näy tällä listalla laisinkaan. Listassa on 99 Suomen suosituinta blogia.

  1. Ninnu: Kyseessä ei ole minun väittämäni vaan mediatoimistojen listauksien kävijämäärät. Blogissani käy tässä kyseissä aligenressä eniten uniikkeja vierailijoita. Lisäksi blogini valittiin vuonna 2017 Cision Finlandin barometriessä Suomen suosituimmaksi, siitä tosin on aikaa eikä kyseistä listaa ole sittemmin enää ylläpidetty.

   Blogit.fi on erillinen palvelu, joka imuroi rss-syötteen avulla postauksia sivuilleen. Kyseessä on siis epävirallinen instanssi, jonne voi jokainen lisätä bloginsa tai pyytää lisäämään jonkun toisen blogin. Minulle palvelu on vieras, en käytä sitä itse enkä tiedä lähipiiristäni ketään joka lukisi blogeja sitä kautta. Bloglovin on mielestäni parempi, käyttöliittymältään samanlainen. En edes tiennyt että blogini löytyy Blogit.fistä, mahtaakohan siellä olla edes oikeaa url-osoitettakaan? Meillä sivusto on nykyään salattu ja ainakaan Blogloviniin ei meidän https-alkupääte päivittynyt automaattisesti vaan se piti erikseen pyytää muuttamaan.

 3. No nyt en malta odottaa lopputulosta, joka on varmasti tosi wau! Haaveilen itse myös lasiseinästä/ovista😍

  1. Sonja: Valon määrä kasvaa entisestään ja odotan innolla näkeväni miten keittiön ja makuuhuoneen ikkunat yhdistyvät yhdeksi isoksi ikkunaksi. <3 <3 Ei tässä malta itsekään odottaa. 😀

 4. Hienolta näyttää, kaunis seinä!
  Siirtyykö tyttö siis lasiseinän taakse tavaroineen vai tuleeko sinun makuuhuoneesi sinne? 🙂
  Miten kylppäriremppa etenee? 🙂

  1. Maija: Tyttö siirtyi minun makkariini pysyvästi jo eilen, jotta hän (malttamaton kun hänkin on) pääsi sisustelemaan omaa uutta huonettaan ja että arki hänellä läksyineen rullaa mahdollisimman sujuvasti. Minun sänkyni siirtyy lasiseinän taakse kun se hetki koittaa, nyt peti on olohuoneessa. 😀

 5. Kivaa kuulla remppasuunnitelmista! Olet siis keksinyt ratkaisun niille seinän sisällä kulkeville asioille? Eikös viimeksi suunnitelmat kariutuneet ikävästi seinän sisällä olevan palkin takia. Tuleeko lasiseinään mustat vai valkoiset karmit? Mukavata loppuviikkoa teille 🙂

  1. AJ: Katonrajaan jätetään yläpalkki, jonka sisään jää johdotukset kulkemaan. Myös seinien reunoihin jätetään pieni kehys. Keskikohta saadaan katkaistua pois ilman ongelmia. Sähköhommia pitää jonkin verran tehdä, jotta saadaan johdot nätisti nippuun ja uudet pistokepaikat luotua.

   karmeista tulee valkoiset ja lasiruuduista isot, tyylinä enemmänkin moderni kuin maalaisromattinen. Kivaa viikkoa sinulle myös! <3

 6. Mielenkiintoinen ratkaisu! Itseä jotenkin hirvittää yksityisyyden puute, mutta odotan innolla, miltä lopputulos näyttää ja miten se toimii käytännössä. Teemakuvat ovat kieltämättä näyttävän näköisiä!

  Vieläkö sinulla on käytössä ikkunalliset ovet? Miten elo niiden kanssa on sujunut?

  1. Milla: Minä en koe että yksityisyys kärsisi, koska en ole koskaan osannut nukkua ovi kiinni. 🙂 Tyylikkäitä verhoratkaisuja on runsaasti ja niissäkin on nykyteknologian myötä mahdollisuus kaikenlaiseen automaatioon mikäli myöhemmin koen että on tarvetta saada näkösuojaa. 🙂

   Ikkunalliset ovet on edelleen käytössä ja tytön huoneeseen sellainen jää. Sopii hyvin yhteen tulevan lasiseinän kanssa. Tykkään kovasti ja makuuhuoneiden lasiovet ovat yksi parhaista valinnoista joita olen koskaan tehnyt. 🙂

 7. Itse toteutin jo yli viisi vuotta sitten lasisen liukuoviseinän omaan makuutilaani. Saadaan sieltä ikkunasta nyt lisää valoa syvemmälle asuntoon ja luohan liukuovet muutenkin ihan fyysisesti lisää tilaa, saati sitten läpinäkyvät psyykkisestikin 😉

  Olen viime vuosina lukenut ihan iltapäivälehdistä kuinka trendikäs olenkaan 😀

  Aikoinaan olin kai trendikäs tai liian aikaisessakin trendien kanssa, kun 1990-luvun lopussa asuntooni tuli valkoiset lattiat. 2010-luvulla puun väri palasi takaisin kotiini 😉

  1. Liukuovet kaikkialle: Tuo valon vapaa kulku kodin huoneesta toiseen on se syy miksi haluan lasiseinän. En myöskään koe kaipaavani yksityisyyttä nykyistä enempää ja nytkin on yli vuoden jo ollut lasiovi makuuhuoneessa juurikin samasta syystä. 🙂

   Sisustustrendit tulevat ja menevät omia aikojaan, niistä on ihana bongailla kaikenlaista uutta ja innostavaakin, mutta orjallisesti ei niitä edes kannata yrittää noudattaa. Vielä 10 vuotta sitten sisustustrendit vaihtuivat hitaasti mutta nykyisin niissäkin alkaa olemaan melkoinen tempo. Ihana on ollut kuitenkin huomata että trendit ovat alkaneet mukautua toisiinsa ja enää ei ole laisinkaan epätrendikästä yhdistellä erilaisia tyylejä, vanhaa ja uutta, enkä tarkoita nyt pelkästään rustiikkisen perintökalusteen kantamista modernisti sisustettuun kotiin (sillä sekin on sisustustrendi). 🙂 Koen että tällä hetkellä todella moni erilainen asia on sisustuksessa in ja niin sen pitääkin olla. Kodin pitää näyttää ja tuntua asujistaan hyvältä, viis siitä mitä iltapäivälehdet meille kertoo. 🙂 Minä olen tyytyväisesti epätrendikäs… ja kohtahan valkoinen sisustus tulee jälleen muotiin, jolloin saan hetken aikaa olla trendikäs, kunnes olen taas epätrendikäs. 😀 tarpeeksi vanhaksi kun elää niin huomaa nuo syklit ja toistamisen aina vaan selvemmin, sama koskee myös muotia ja kulmakarvatrendejä. 😀 Ysärin lopussa ja vuosituhannen alussa viivaksi nyppimäni kulmakarvat eivät ole koskaan kasvaneet takaisin pehkoiksi, mutta nyt voin vedota siihen että haluan olla trendikäs. Monilla teini-ikäisillä on alkanut näkymään niitä Drew Barrymore ja Christina Aguileran millenium-kauden viivakulmia nimittäin. 😀 😀

 8. Mietin miksi kaikki inspiraatiokuvat on musta-lasi -yhdistelmällä? Meillä on siis valkoista ja lasia ja sekin on mielestäni tosi kivan näköinen vaihtoehto 😉

  1. Lasiliukuovet: Meille tulee valkoinen lasiseinä, mutta valkoisena en ole onnistunut löytämään ainuttakaan inspiroivaa kuvaa. Valkoisissa lasiseinissä on maalasromanttisia vivahteita lähes poikkeuksetta ja sellaista haluan välttää. Siksi olen tarkkaan suunnitellut lasiruutujen koot, jotta tyyli on kokonaisuudessaan moderni. Valkoinen on vaikea väri monissa asioissa ja lasiruudukot ovat yksi sellainen, maalaisromanttiikka on niin vahvasti siinä läsnä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *