Iittala Iik – Parhaat aletärpit jopa -70%

Se on täällä taas! Iittalan suosittu Iik-kampanja* on alkanut ja saatavana on harvinaisia erikoiseriä, kattauksen kestoklassikoita sekä kivoja löytöjä etuhintaan Iittalan verkkokaupassa. Iik-valikoimassa on todella paljon tuotteita ja poimin teille kevään parhaat ja kauneimmat aletärpit! 🙂

Iittala Arabia aletuotteet kevätale 2019

Iittala Arabia aletuotteet kevätale 2019

Iittala Arabia aletuotteet kevätale 2019

Arctica-sarja* kuuluu Arabian ajattomaan klassikkomallistoon ja aletuotteiden joukosta bongasin sekä valkoista että harmaata Arcticaa tuntuvaan alehintaan.

Iittala Arabia aletuotteet kevätale 2019

Valkoinen Teema* on suomalainen kestoklassikko, joka on valloittanut maailman jokaisen kolkan. Aletuotteiden joukosta löytyy runsaasti yksittäisiä astiasarjan osia, sekä valmiita settejä esimerkiksi lahjaksi nuorille aikuisille sekä tuleville ylioppilaille. Alennuksessa on valkoisen ohella myös muita värivaihtoehtoja kuten turkooseja, vaaleansinisiä ja mustia Teema-sarjan osia.

Iittala Arabia aletuotteet kevätale 2019

Iittala Arabia aletuotteet kevätale 2019

Iittala Arabia aletuotteet kevätale 2019

Iittala Essence -lasisarjaa sekä Kastehelmi-, Kartio- ja Aino Aalto -lasiastioita on saatavana jos jonkin värisenä ja ajattoman kirkkaan lasin lisäksi alesta löytyy nyt keväisen raikkaita pastellisävyjä, maanläheistä hiekkaa sekä trendikästä savunharmaata. Lasivalikoiman näet kokonaisuudessaan täältä → iittala.com/iik*

Iittala Arabia aletuotteet kevätale 2019

Iittala X Issey Miyake -mallistosta lempparini on kauniin muotoinen kirkas maljakko*, jonka tuotanto on ymmärtääkseni lopetettu. Myös kattaustekstiilit ovat tässä mallistossa äärimmäisen kauniita ja kankainen lautasliina on ekologinen valinta vuosikausiksi eteenpäin. Lautasliinat on pamautettu -70% aleen, joten uumoilen että tässä on viimeiset mahdollisuudet käsillä mikäli mielii kattaa pöydän koreaksi Iittala X Issey Miyaken serveteillä*.

Iittala Arabia aletuotteet kevätale 2019

Iittala Arabia aletuotteet kevätale 2019

Iittalan Iik -etuhinnat ovat voimassa 17.3. asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Ostaessasi yli 120 eurolla saat Kastehelmi-kynttilälyhdyn kaupan päälle! Tutustu valikoimaan ja täydennä astiasarjasi edullisesti… etenkin jos olet Muumien ystävä! 🙂

→ iittala.com/iik*

Ihanaa iltaa kaikille!

Kuvat: Fiskars Finland / Iittala ja Arabia, *sisältää kaupallisia linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *