Kun iloitsee pienistä asioista, voi iloita usein!

Naistenpäivän kunniaksi ostin kimpun värikkäitä ruusuja ja suklaata – tai no, olisin todennäköisesti tehnyt ostokseni ilman naistenpäivääkin. 🙂 Kunhan kohta saan uunijuurekset ja kanafileet uunista ulos, laitan murkinat tarjolle ja alan laiskottelemaan. Tänä iltana saunotaan pitkään, syödään suklaatia että napa naukuu ja katsellaan Netflixistä sarjamaratonia niin kauan kuin silmät pysyy raollaan. 🙂

Ruusuja ja suklaata valkoinen sisustus

Ruusuja ja suklaata valkoinen sisustus

Ja kuten suklaassakin sanotaan – kun iloitsee pienistä asioista, voi iloita usein. Ilonaiheita on vaikka ja missä kun hetkeksi pysähtyy havainnoimaan fiiliksiään. Tänäänkin olen saanut iloa monesta pikkiriikkisestä asiasta, siitä kun naapurini piti minulle hissin ovea auki, ja kun sain kaupassa erinomaista asiakaspalvelua. Myös ystävän visiitti oli iloinen juttu, vaikkakaan en sitä pieneksi asiaksi sanoisi.

Lisäksi iloinen juttu oli se että heräsin aamulla pirteänä varttia ennen kellon pirinää ja sain nauttia aamukahvin hitaasti ja rauhassa. Myös meikkini onnistui aamulla poikkeuksellisen hyvin, eikä silmätkään alkaneet vuotamaan silmämeikin aikana kuten yleensä. 🙂 Jonain päivinä kaikki vaan tuntuu menevän nappiin ilman ponnisteluja, ja no, ne toisenlaiset päivät sitten kompensoivat tilannetta jottei liian hilpeäksi elämä vaan pääse muuttumaan. 😀 Tänään on kuitenkin hyvä päivä, kiva fiilis ja mukava tunnelma – nautitaan siitä eikä murehdita huomista vielä! ♥

Ruusuja ja suklaata valkoinen sisustus

Ihanaa naistenpäivää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *