Söpöjä juttuja – Haalean hempeää roosaa, valkoista & hopeanhohtoa

Tyttö on todella tarkasti miettinyt oman huoneensa väripaletin ja sen pääväreinä tulee olemaan haalean hempeä roosa ja valkoinen. Tehosteväriksi tyttö haluaa hopeaa ja mustaa, jottei huoneesta tulisi “liian lapsellinen”. Hän piirteli puuväreillään paperille erilaisia väriyhdistelmiä, joista kauneimmaksi valikoitui kuvassa näkyvä helmiäshohtoinen hopeanharmaa ja peach pink -nimikoitu värisävy. Hauskasti on tuo tytön tänään lahjaksi saama kissanassuinen muistikirjakin sävysävyyn. 🙂

Hempeää roosaa hopeaa valkoista tytön huoneen sisustusvärit

Hempeää roosaa hopeaa valkoista tytön huoneen sisustusvärit

Tytön huoneen muutoksessa mukana tulee olemaan Teknos, jolle pääsimmekin neidin kanssa suunnittelemaan tänään ikioman sisustusvärikartan. Kovalla vaivalla aikoinaan maalaamastani raitaseinästä tulee todella nätti mustan vaihtuessa roosaksi ja minusta on ihanaa että tyttö haluaa raidat säästää. ♥ Maaleista ja muista sisustuksen yksityiskohdista kerron teille lisää myöhemmin kun pääsen tositoimiin.

Hempeää roosaa hopeaa valkoista tytön huoneen sisustusvärit

Hempeää roosaa hopeaa valkoista tytön huoneen sisustusvärit

Huomenna onkin aikainen herätys että ehdin hörppäämään aamukahvit rauhassa ennen patterimiesten saapumista klo 7. Meidän olohuoneen ikkunan alla oleva patteri nimittäin vaihdetaan uuteen ja vanhan ruman rohjakkeen tilalle tulee slimmimpi lämmittäjä. Yritän saada kuvattua teille muutaman räpsyn tuosta vaihtoprojektista ja päivemmällä olisi tarkoitus julkaista blogissa kunnon ennen ja jälkeen -vertailupostaus. 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

4 kommenttia “Söpöjä juttuja – Haalean hempeää roosaa, valkoista & hopeanhohtoa

  1. Elena: Ei meillä ole jatkuvasti remppaa käynnissä. 🙂 Keittiö remontoitiin joulukuussa 2014, ja lattia marraskussa 2017. Eipä tässä sen jälkeen ole juurikaan mekkaloitu, en ole edes reikää seinään porannut. 😀 Patterin vaihtamisesta tulee tottakai meteliä, koska kolina kantautuu putkistoa pitkin koko taloon, mutta vaihdoksen syy ei suinkaan ole esteettinen vaan pakollinen, sillä patteri roikkui kannakkeissaan ja vaarana oli että vesiliitos (jonka varassa patterin paino oli) murtuu. Ihan siis taloyhtiön toimesta patteri vaihtuu enne kuin tapahtuu isomman mittaluokan vesivahinkoa, eikä osakas edes omin nokkineen saa mennä pattereita vaihtelemaan (eikä siihen helpolla lupaa heru).

   1. Onko näistä remonteista todellakin noin pitkä aika? Olisin melkein voinut vannoa, että keittiö on remontoitu max kaksi vuotta sitten 🙂
    Kyllä aika kuluu nopeaa…

    1. Nina: on ja itsestäkin tuntuu ihan samalta. 🙂 Miten tää aika on mennyt niin nopeasti eteenpäin… lattianasennuksen aikana maalasin koko kodin seinät ja sen jälkeen en ole edes maalannut kotona mitään. 😀 no, kohta pääsen maalaamaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *