Inspiraatiota parvekkeen kesäsisustukseen – JYSK-uutuudet 2019

Terminen kevät on jo virallisesti alkanut ja kohta päästään laittelemaan parveketta kesäkuntoon. JYSK lanseerasi viime viikolla kesämallistonsa ja niistä tulee takuulla poimuttua muutamakin idea oman kesäkeitaan sisustukseen. 🙂

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

Vaikka saammekin nauttia valoisasta kesästä ja lähes yöttömistä öistä, on tunnelmavalaistus silti merkittävä osa pihojen, puutarhojen, terassien ja parvekkeiden sisustusta. Meillä roikkuu jo kohta kolmatta kesää tuollainen yllä olevan kuvan kaltainen valosarja parvekkeen katossa ja etenkin loppukesän pimenevissä illoissa se on ollut korvaamaton tunnelman luoja.

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK-uutuusmallistossa on monenlaisia pihalle ja parvekkeelle sopivia valaisimia, jotka toimivat joko pattereilla tai aurinkokennojen voimasta. Perinteisten kynttilälyhtyjen sijaan terassit, patiot ja parvekkeet valaistaan tänä kesänä turvallisesti led-valoilla – ja näin myös meilläkin!

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

Bambu on vahvassa nousussa ja trendikäs edelläkävijä valitsee bambua myös ulkokalusteisiinsa. Kalifornian rantataloista tuttu raikas ja merellinen tunnelma on helppo rakentaa myös suomalaiselle kesämökille järjen rantaan; kaiken A ja O on värien ja materiaalien harmonia – valkoinen, beige, vaaleanharmaa ja vaaleansininen, bambua, pellavaa, puuvillaa, ja keveitä läpikuultavia elementtejä.

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

Rottinki on sisustuksessa edelleen todella suosittua ja kaikenlaiset punoskalusteet, -ruukut sekä -lyhdyt myös. Tänä kesänä mikään ei ole niin silleensä, kaiken ei tarvitse olla tiptop, ja värejä sekä materiaaleja voi sekoitella surutta samaan tilaan. Mummolan parvekekaluste onkin nyt yhtä muodikas kuin kaupan viimeisimmät trendimööpelit ja minusta on ihanaa että sellainen tarkkarajainen puolivuosittainen sisustustrendiajattelu on väistynyt hitaampitempoisen sisustamisen tieltä. ♥

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

Aurinkoista, ihanaa ja inspiroivaa torstaita kaikille & huomiseen, jolloin luvassa juttua olohuoneen lämpöpatterin vaihdosta ennen ja jälkeen -kuvien kera! 🙂

Kuvat: JYSK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *