Rakkaudesta kotiin – Parhaat tärpit Hulluille Päiville

Olen poiminut parhaimmat Hullut Päivät -tärpit* teille blogini alkumetreiltä asti ja tämä on laskelmieni mukaan nyt jo 15. kerta kun kokoan omat suosikkini teille postauksen muotoon. Kaksi pitkäaikaista lukijaani jo laittelikin viestiä että missä tuore tärppipostaus oikein viipyilee ja tässähän tämä tulloo – parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 🙂

Hullut Päivät parhaat tuotetärpit kotimainen design suomalainen yrittäjyys Hullut Päivät parhaat tuotetärpit kotimainen design suomalainen yrittäjyys Hullut Päivät parhaat tuotetärpit kotimainen design suomalainen yrittäjyys

Tämän kevään sisustusvalikoimasta löytyy ilahduttavan paljon kotimaisia merkkejä ja selailun perusteella sanoisin että suhdeluku suomalaisten ja ulkomaisten sisustusbrändien kesken on 50/50. Siinä missä lähiruoka kasvattaa edelleen suosiotaan, kasvaa myös meidän suomalaisten rakkaus oman maan muotoiluun, tuotantoon ja työllisyyden parantamiseen. Ihana huomata että myös Stockmann on mukana tässä muutoksessa ja painotus Hullujen Päivien tuotevalikoimassa on selvästi suomalaistunut aikaisemmista vuosista.

Hullut Päivät parhaat tuotetärpit kotimainen design suomalainen yrittäjyys Hullut Päivät parhaat tuotetärpit kotimainen design suomalainen yrittäjyys Hullut Päivät parhaat tuotetärpit kotimainen design suomalainen yrittäjyys

Hullareiden parhaat tärpit ovat tuttuun tapaan kaluste- ja keittiöpuolella – Artekin ritiläpenkki ja kultakello-valaisin, sekä monet muut kotimaiset klassikot ovat elinikäinen sijoitus ja panostaminen kauniiseen kotiin ja parempaan arkeen on asia joka ehdottomasti maksaa itsensä takaisin viihtyvyyden ja elämänlaadun parantumisen muodossa.

En edes haluaisi miettiä elämää ilman meidän oman kodin aarteita, joihin lukeutuu Muuramen kalusteiden ohella Artekin ritiläpenkki, Tapiovaaran Mademoiselle-tuoli, Aallon klassikkojakkat ja rakas valaisinkokoelmani. ♥ Uudemman designin puolelta nousukiitoon lennähtänyt BEdesign on jo jättänyt vahvan puumerkkinsä kotimaisen muotoilun historiaan ja Hulluilla Päivillä onkin tarjolla laaja kattaus heidän tuotemallistostaan.

Hullut Päivät parhaat tuotetärpit kotimainen design suomalainen yrittäjyysHullut Päivät parhaat tuotetärpit kotimainen design suomalainen yrittäjyys Hullut Päivät parhaat tuotetärpit kotimainen design suomalainen yrittäjyys Hullut Päivät parhaat tuotetärpit kotimainen design suomalainen yrittäjyys

Huomenna siis pärähtää niin että tärähtää – kipaise sinäkin laittamassa omat suosikkisi valmiiksi muistilistalle jo tänään, jottei aamulla tule kiirus. Hullujen Päivien etutuotteita on saatavana vain rajoitettu määrä ja parhaat viedään käsistä jo ennen kello kahdeksaa. Tutustu tuhansien tuotteiden valikoimaan täällä:

→ hullutpaivat.com/kuvasto*

Kivaa päivää kaikille!

Kuvat: Stockmann Oyj / Hullut Päivät, *sisältää kaupallisen linkin

2 kommenttia “Rakkaudesta kotiin – Parhaat tärpit Hulluille Päiville

 1. Hei Miia
  Yleensä pyrin välttämään hullareita, mutta nyt on niin hyvä tarjous PH5 lampusta, että sitä piti eilen käydä katsomassa paikan päällä. Onneksi kävin, koska ei se ollutkaan niin hyvä kuin miltä kuvissa näyttää, meille liian iso ruokapöydän päälle laitettavaksi. Tavaratalo oli kyllä aavemainen keltaisine muoveineen. Ei asiakkaita, myyjät jossain laatikoiden seassa. Siellä sitten puikkelehdittiin, mutta tehtävä tuli suoritettua. Ei tarvitse lauantaina mennä jonottamaan. Hullarit on kuitenkin hyvä juttu.

  Sinulle hyvää kevättä☀️.

  1. Raili: PH5 on aika iso ja vaatii myös tilalta paljon. Ei sovi kovin pieneen keittiöön ja meillekin sitä aikoinaan haaveilin kunnes totesin että pöytä sen alla jää aivan liian pieneksi. Todella kaunis silti ja ihanalta näyttää juurikin kuvissa kun ympäristö on muutenkin stailattu kivasti. 🙂

   Hulluilta päiviltä löytää kivoja tuotteita hyvään hintaan kunhan ennakkoon vähän vertailee ja tekee taustaselvitystä. Minä jäin harkitsemaan sunnuntaina myyntiin tulevaa hyllyä ja onneksi on aikaa vielä makustella asiaa rauhassa. Tyynyt ostin juuri Hobby Hallista halvalla ja kaikkea muuta meillä onkin tarpeeksi, joten tänä keväänä omat ostokset jää hyvin pieneksi ellei jopa tekemättä kokonaan. Paljon ihania tuotteita silti valikoimassa ja niistä omasta mielestäni parhaimmat jo omistankin, kuten Artekin ritiläpenkin, A330s-valaisimet, Iittalan Essence-lasit, BEdesignin henkarit jne. 🙂

   Aurinkoista kevättä sinulle myös! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *