Viihdettä viikonloppuun

Tuleva viikonloppu menee kotona levätessä ja leffoja sekä sarjamaratoneja tiirailessa. Elisa Viihteen* alkuperäissarja Ivalosta on pari jaksoa katsomatta ja pakko sanoa että se on ehdottomasti paras koskaan tuotettu ja toteutettu sarja kotimaisen viihteen historiassa. En ole koskaan uppoutunut kotimaiseen tuotantoon samanlaisella pieteetillä kuin mitä Ivaloon ja nyt on sopivasti aikaa katsella sarjan piinaavan jännittäväksi kuvatut viimeiset jaksot – jotain hyvää siis seurasi kolarin aiheuttamasta pakkolevosta. 🙂

Elisa Viihde Ivalo sarjamaratooni kevät 2019

Klikkasin ohjelmakirjaston suosikkeihin talteen myös Krista Kososen tähdittämän Miamin, Bruce Willisin ja Emily Bluntin Looperin ja ihanan Margot Robbien uuden jännärin Terminalin. Elisa Viihde on kevään aikana kasvattanut elokuva- ja sarjavalikoimaansa isosti, mikä on hyvä sillä Netflix tuntuu nyt jumittavan pahasti paikoillaan… kesäleffoja siis odotellessa!

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihdettä, saat kokeilla sitä kuukauden ajan maksutta täältä:

→ elisaviihde.fi*

Me aletaan tytön kanssa leipomaan nyt mango-juustokakkua ja sen jälkeen käynnistetään leffamaratoni 80-luvun komediamusikaalilla Walking on sunshine. 🙂  Aurinkoista perjantaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Viihdettä viikonloppuun

  1. Nanna: Sarjassa maisemat ovat aivan mieletttömiä, itsekin haluan joskus käydä Ivalossa ihailemassa lunta ja pohjoisen tunnelmaa. ❤️

   Sarja on siis kotimainen mutta suomenkielen lisäksi puhutaan paljon englantia. Tapahtumat sijoittuvat Ivaloon ja sarjan ekassa jaksossa paikallinen poliisi Nina Kautsalo löytää kahlehditun naisen erämaamökistä. Viitteitä on rikoksesta ja myöhemmin selviää että naisesta löytyy tappavan vaarallinen virus. Paikalle kutsutaan mm. saksalainen asiantuntija Lorenz ja kilpajuoksu aikaa vastaan alkaa. Todella hyvin tuotettu sarja ja rooleissa vilahtelee huippunäyttelijöitä Suomesta ja ulkomailta. Kannattaa katsoa, lupaan että jäät koukkuun heti ekasta jaksosta. 🙂

 1. Täytyypä katsoa,kuulostaa mielenkiintoiselta!Kannattaa todella käydä lapissa,siellä on niin kaunista ja puhdasta.
  Lunta oli puolitoista metriä,jokapaikassa.Maisemat tuntureilta on henkeäsalpaavan kauniit.
  Ivalossa on suomen pohjoisin lentokenttä.Lento kesti vain n.1h 20 min.Autolla matka kestäisi 12-15 tuntia:)

  1. Nanna: Lentokoneella olisi mentävä, en millään jaksa istua junassa noin pitkään vaikka junamatkailusta muuten pidänkin. 🙂 Ensi talvena olisi ihana viettää viikon loma jossain tunnelmallisessa mökissä, haluaisin nähdä revontulet ja näyttää ne myös tytöllekin joten varmaankin perheporukassa lähdetään liikenteeseen mikäli saan meillä muut innostumaan Ivalon maisemista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *