Balmuir Kevät 2019 -asustemallisto

Balmuir asustemallisto kevät 2019

Upeista muotikuvistaan tuttu Megan Hess on yksi inspiroivimmista taiteilijoista ja ehkäpä juuri siksi rakastan myös Balmuirin tapaa stailata mallistonsa asusteet kuvitettujen mallien ylle. Näissä Balmuirin kuvissa on samaa tunnelmaa kuin taitavan Megan Hessin teoksissa – ne esittelevät kohteen kauniisti jättäen kuitenkin katsojan omalle mielikuvitukselle tulkinnanvaraa.

Balmuir asustemallisto kevät 2019

Keväinen tyyli syntyy yhdistelemällä ajankohtaisia hiekan ja vaaleansinisen sävyjä ja itseäkin houkuttelisi lisätä mustanpuhuvaan asukokonaisuuteen ripaus näitä keväisen pehmeitä sävyjä. Vaaleansinistä Balmuir-huivia katselin ja hypistelin keskiviikkona Hulluilla Päivillä ja saatan ensi viikolla piipahtaa Balmuirin omassa liikkeessä katsomassa sitä uudelleen.

Balmuir asustemallisto kevät 2019

Balmuirin kevätmalliston uusin tulokas on Elise-vyölaukku, jota voi käyttää sekä vyötäröllä että olkalaukkuna, ja tästä innostuneesta aion pukea myös oman vyölaukkuni heti trenssikelien saavuttua samalla tavalla kuin ylemmässä kuvassa.

Balmuir asustemallisto kevät 2019

Olisi ihana osata piirtää yhtä hyvin kuin tämä Balmuirin muotokuvien takana oleva taiteilija. Vielähän sitä ehtisi toki osallistua jollekin kurssille, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uusia taitoja. Voisinkin tässä iltapuuhana etsiä YouTubesta oppimateriaalia ja kokeilla luonnostella ohjeiden avulla jotakin paperille… jos vaikka tyttökin innostuisi liittymään seuraan piirtämään. 🙂

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Kuvat: Balmuir

Lue myös: → Muotikirjojen jumalatar Megan Hess4 kommenttia “Balmuir Kevät 2019 -asustemallisto

  1. Aika ikäviä tietoja on paljastunut Balmuirin tuotteiden valmistuksesta Intiassa. Aiotko tulevaisuudessa mainostaa Balmuirin tuotteita?

    1. Tiikerijäätelö: Olen lukenut Finnwatchin uutisen tuoreeltaan. Osa Balmuirin tuotteista valmistetaan Suomessa, kuten hirvennahkaiset käsineet, alpakka-tyynynpäälliset ja osa Balmuirin pipoista. Suurin osa huiveista valmistetaan Italiassa ja kaikki laukut Ranskassa. Näitä tuotteita mainostan mielelläni, toisin kuin nahkaisia sisustustuotteita jotka valmistetaan Intiassa. Perehdyn jatkossakin tarkasti mainostamieni tuotteiden taustoihin ja toimin sen mukaan. Balmuiria en kokonaisuudessaan ala boikotoimaan epäkohtien takia sillä kyseisessä yrityksessä on valtavasti hyvää. Lisäksi pitää muistaa se että Balmuirin päätöksentekijätiimi ei välttämättä ole saanut alihankkijaltaan täysin todenmukaisia dokumentteja esim työntekijöiden keskipalkasta, jolloin he eivät välttämättä ole tienneet asian todellista tilannetta. Mikäli Balmuir jatkaa nahkaisten sisustustuotteiden tuotantoa Intiassa samoilla ehdoilla kuin nyt, harkitsen uudelleen tilanteen. Vielä en kuitenkaan Balmuiria halua lynkata vaan antaa heille mahdollisuuden korjata asian.

  2. Jos Finnwatch on saanut selville nuo asiat niin luulisi että vastuullisella imagolla myyvä Balmuirkin olisi saanut ne selvitettyä. Jos asia siis olisi kiinnostanut.

    1. Tiikerijäätelö: Tähän en osaa vastata, asiaa voi varmasti tiedustella suoraan Balmuirilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *