Sisustusinspiraatiota oman olohuoneen evoluutiosta

Olen aamusta asti pähkäillyt pitäisikö ostaa Swedesen Libri-tikashyllyjen rinnalle pari pykälää matalampi lisäosa. Minua houkuttelisi valkoisen sijaan japanilaishenkisempi saarnipuinen versio ja olen tässä tiiraillut kuvia meidän olohuoneen eri vaiheista ja järjestyksestä aina syksystä 2017 alkaen. Keräsin kuvat postaukseen voidakseni silmäillä ne läpi aikajärjestyksessä tehdäkseni päätöksen ennen kuin hyllyt myydään Hulluilta Päiviltä loppuun… 🙂

Marimekko Tasaraita tyynynpäällinen Valkoinen olohuone sisustus skandinaavinen

Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone

Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone

BEdesign Lume kenkäteline sivupöytä suomalainen design valkoinen

Minikaktus valkoinen ruukku minimalismi helppohoitoinen vihersisustus

Valkoinen sisustus olohuone sohvaryhmä minimalistinen koti

Valkoinen sisustus olohuone sohvaryhmä minimalistinen koti

Valkoinen sisustus olohuone sohvaryhmä minimalistinen koti

Olohuoneen sisustus valkoinen minimalistinen Muurame Mup tv-taso omakotivalkoinen

Olohuoneen sisustus valkoinen minimalistinen Muurame Mup tv-taso omakotivalkoinen

Olohuoneen sisustus valkoinen minimalistinen Muurame Mup tv-taso omakotivalkoinen

Monta sisustusjuttua olin ehtinyt unohtamaan kokoaan ja muutama kokeilu olisi saanut jäädä toteuttamattakin. 🙂 Mielenkiintoista oli myös konkreettisesti huomata miten paljon järjestyksen vaihtamisella saa muutoksia aikaan, vaikka kalusteet pysyvätkin samoina. Vaaleaa puuta kaipaisin olohuoneeseen lisää, etenkin ison valkoisen maton peittäessä 2/3 olohuoneen lattiasta. Saarni on minun silmissäni puulajeista kaunein ja sopii täydellisesti meidän bambulattian kanssa yhteen… mitähän tässä nyt tekisi, ostaako vai eikö ostaa… 🙂

Tulen kertomaan mihin ratkaisuun päädyn, heti kun saan päätöksen tehtyä… ihanaa sunnuntaita kaikille!

EDIT: Mietin asiaa yömyöhään asti, enkä osannut tehdä päätöstä hyllyn suhteen, joten jätin lopulta tilauksen Hulluilta Päiviltä tekemättä kokonaan. Katson tilannetta syksymmällä jos Libri ilmestyy Hullari-valikoimaan uudelleen, tai jos sitä ennen muille jälleenmyyjille on saatavana alennuskampanjoita. 🙂

6 kommenttia “Sisustusinspiraatiota oman olohuoneen evoluutiosta

  1. Raikas ja seesteinen olohuone. Katsoin noita hyllyjä myös ja mietin, kuuluuko ne kiinnittää yläosasta seinään. Miten ne teillä on?

    1. ML: hyllyt kuuluu kiinnittää seinään turvallisuuden takia, mutta minä en ole niin tehnyt. Jos olisi kotieläimiä tai pieniä lapsia niin kiinnityksen toki olisin tehnyt. Hyllyinä ovat todella tukevat ja pysyvät vankasti paikoillaan ilman kiinnitystäkin, mutta kiipeilyä tai tönimistä eivät kestä kaatumatta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *