Voita Muurame Mup -tasokokonaisuus omaksi!

Yhteistyössä Muurame Oy

Nyt on mahtavia uutisia kaikille kotimaisen designin ystäville! Pitkäaikainen yhteistyökumppanini Muurame arpoo omalla Facebook-sivullaan Mup-malliston moduuleista koostuvan upean ja ajattoman tv-tasokokonaisuuden, joka sisältää Mup-laatikoston ja ovellisen Mup-kaapin, jonka takalevyssä on valmiina aukot esim. digiboxin ja blu-ray -soittimen johtojen läpiviennille.

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Pääsin ideoimaan Muuramen kanssa kevätkampanjaa ja heidän Facebook-sivulla arvottavana oleva tv-tasokokonaisuus sisältää samanlaiset osat kuin mitä omastakin olohuoneestani löytyy. Kahdesta Mup-moduulista koostuvan 5cm sokkelilla varustetun Mup-tason kokonaismitat ovat L 156cm, K 34cm, S 42cm ja palkinto sisältää myös tason päälle asennettavan kauniin valkoisen lasikannen, joka suojaa tasoa naarmuuntumiselta ja tekee tasosta yhtenäisen.

Mup-laatikossa on valtavasti säilytystilaa ja yhteen laatikkoon mahtuu useita kymmeniä dvd- ja blu-ray -elokuvia, cd-levyjä ja muuta tarpeellista tavaraa. Meidän olohuoneen kolmesta laatikostosta ja yhdestä klaffiovellisesta kaapista koostuva tasokokonaisuus pitää sisällään mm. valokuvaus- ja videointivälineet, työtarvikkeet, kodin asiapaperit, muistoesineitä sekä sisustustavaroita ja -tekstiilejä. Ulkoisesti ei voisi uskoakaan millainen määrä tavaraa jo yhdenkin laatikon sisällä piileskelee. 🙂

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Muuramella on erittäin pitkä historia suomalaisessa kalustevalmistuksessa ja suomalaisten kotien sisustamisessa. Muuramen kalusteiden valttina on kotimaisuuden ja laadun lisäksi niiden yhdisteltävyys sekä loputtomat laajennusmahdollisuudet. Tarpeiden muuttuessa ja kehittyessä elämän varrella, voi luottaa siihen että lisä- ja varaosia on aina saatavilla. Laatikot liukuvat kiskoillaan pehmeästi ja niiden täyttöaste on huomattavasti suurempi kuin perinteisillä hyllykaapeilla – tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä samassa paketissa!

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa omaksesi ajaton ja upea kotimainen Muurame tv-tasokokonaisuus, joka muodostuu yhdestä 78cm leveästä Mup-laatikostosta ja yhdestä 78cm leveästä ovikaapista. Tasokokonaisuuteen kuuluu lisäksi 5cm korkea sokkeli sekä valkoinen suojalasikansi tason päälle. Tason kokonaismitat ovat L 156 cm, K 34 cm, S 42 cm.

➤ Käy osallistumassa Muuramen Facebook-sivuilla ja voit voittaa Mup-tason omaksesi!

 facebook.com/MuurameOy

➤ Kilpailuun voit osallistua 16.4.2019 asti ja voittaja julkistetaan Muuramen Facebook-sivuilla.

Aurinkoista tiistaita kaikille!

10 kommenttia “Voita Muurame Mup -tasokokonaisuus omaksi!

  1. Olisipa hieno kokonaisuus omistaa. Muurame ollut elämässäni mukana jo n. 30 vuoden ajan, eikä ole pettänyt, muuntautumiskykyinen ja niin klassikko, välillä vähemmän ja taas enemmän. Sijoituksena arvo ei laske koskaan, päinvastoin. Laadukas.

    1. Heleen: Muurame on minulle äärettömän tärkeä brändi ja yritys, ja olen todella kiitollinen ja onnellinen että saan tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. <3 Ihastelin lapsena kavereideni Muurame-kalusteita (koulupöytä oli melkein kaikilla siihen aikaan Muuramelta) ja haaveilin sellaisesta itsekin. Tykkään Muuramen ajattomuudesta ja yksinkertaisuudesta sekä laadusta, joka on vuosien varrella osoittautunut olevan juuri sitä mitä luvataan – elinikäinen ja äidiltä tyttärelle kulkeutuva kodin luottokaluste joka kestää katseita ja käyttöä vuosikymmenet. <3

    1. Maire: Niin ovat, sinulla onkin kotonasi oikeat helmet, 40-vuotta on upea ikä kotimaiselle klassikolle! <3 <3

    1. Annika: Huippumuotoilun tunnistaa juurikin ajattomuudesta. <3 Muuramen kalusteet ovat aidosti ajattomia, ne eivät ole sitoutuneet mihinkään aikakauteen tai trendiin ja siksi rakastankin meidän Muurameita niin paljon! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *