Kotitoimiston kalustus – Muurame etukampanja -15%

Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Minulla ei ole kotona omaa työhuonetta ja näyttöpäätteellä suoritettavat työtehtävät hoitelen yleensä keittiösaarekkeen tai ruokapöydän ääressä. Yhteistyökumppanini Muuramen innostamana stailasin itselleni työpisteen tytön koulupöytää ja kotoa löytyviä muita kalusteita hyödyntäen…

MUURAME TYÖPÖYTÄ KOTITOIMISTO ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

Mukavuutta etätyöpäiviin

Etätyön tekeminen jatkaa yleistymistään ja minusta on todella hienoa että etätyöpäivät ovat nykyään arkea pienissä sekä suurissa yrityksissä. Monilla työmatkat ovat pitkät ja vaikka kotona tehtävä työ asettaakin omanlaisensa rajoitukset ja haasteet, olen sitä mieltä että se tarjoaa sekä työnantajalle että työntekijälle myönteisiä mahdollisuuksia.

Osittaiselle hoitovapaalle jäänyt ystäväni sai juuri sovittua työnantajansa kanssa työpäivien pidennyksestä niin, että hän tekee kolme päivää viikossa toimistolla ja kaksi etäpäivää kotona – tälläinen joustaminen on upea juttu, joka hyödyttää molempia osapuolia! ♥

MUURAME TYÖPÖYTÄ KOTITOIMISTO ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

Kotitoimisto olohuoneessa

Kotitoimiston ei aina tarvitse olla erillinen huone, vaan sen voi kalustaa itselleen esimerkiksi olohuoneen yhteyteen. Kattoon kiinnitettävän verhokiskon ja kauniiden verhojen avulla pienenkin toimistonurkkauksen saa rajattua katseelta piiloon, jolloin työasiat eivät hypähtele silmille rentoutumisen aikaan. 🙂 Viihtyisyyttä tilaan saan vihrekasveilla ja epäsuoralla valaistuksella, joka ei häikäise silmiä.

Lue myös: → Koululaisen huone – Muurame designklassikot -15%

MUURAME TYÖPÖYTÄ KOTITOIMISTO ALENNUSKAMPANJA OMAKOTIVALKOINEN

Muurame Back to school kampanja

Kesälomat on monilla jo ohi ja koululaisetkin puurtavat koulunpenkillä uusien asioiden äärellä. Muurame tarjoaa koulunalun kunniaksi valikoiduista työpöytäkokonaisuuksista sekä kaikista lastensängyistä ja -patjoista -15% alennusta! Back to school -henkinen alennuskampanja on voimassa 31.8.2019 asti Muuramen verkkokaupassa sekä kaikilla jälleenmyyjillä kautta maan, lue lisää ja tutustu valikoimaan täällä:

→ muurame.com

Iloista keskiviikkoa kaikille!2 kommenttia “Kotitoimiston kalustus – Muurame etukampanja -15%

 1. Hei,

  Blogisi ei ole päivittynyt blogloviniin pitkään aikaan. Pystytyköhän tekemään asialle jotain? Meinasi mennä monta postausta ohitse, kun en ollut hoksannut asiaa :).

  1. Nipsuuh: Ongelma on tiedossa ja olen ollut yhteydessä Bloglovinin tukeen. Heillä ikävä kyllä palvelu on pahasti ruuhkautunut ja normaalin 2 viikon käsittelyaika on entistäkin pidempi. 🙁 Alla heidän vastaus:

   ”Thanks so much for reaching out to Bloglovin’ Support!

   We are eager to help you with any question you may have but are currently experiencing a high volume of support tickets at the moment.

   Thank you again for your patience!”

   Jos sinulla on Facebook tai Instagram käytössäsi, niin sitä kautta saat infoa uusista postauksista joita tulee lähes päivittäin (vähintään viidesti viikossa). Minut löytää Facebookista tägillä omakotivalkoinen ja Instagramista alaviivojen kera @oma_koti_valkoinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *