Kevätmessut 2019 – 5 parasta messutärppiä

Yhteistyössä Messukeskus / Kevätmessut 2019

Jälleen on aika inspiroitua keväästä ja kesästä Kevätmessujen parhaiden messutärppien merkeissä, hyppää mukaan messuhulinaan ja ammenna inspiraatiota oman kodin, pihan, puutarhan, pation ja parvekkeen sisustamiseen!

Kevätmessut 2019 inspiraatiota pihan parvekkeen ja puutarhan sisustukseen

Kevätmessut 2019 inspiraatiota pihan parvekkeen ja puutarhan sisustukseen

Kevätmessut 2019 inspiraatiota pihan parvekkeen ja puutarhan sisustukseen

Kevätmessut 2019 inspiraatiota pihan parvekkeen ja puutarhan sisustukseen

 * * *

Paras innovaatio: Tablebed

Törmäsin kotimaiseen Tablebediin jo alkuvuodesta ja kiinnostuin kovasti tästä uniikista ideasta yhdistää ruokapöytä ja parisänky tilaasäästäväksi kalusteeksi. Seurailen heitä sekä Facebookissa että Instagramissa ja innolla odotin jo ennakkoon että pääsen näkemään tämän nerokkaan kalusteen livenä.

Tablebed sopii monenlaisiin koteihin pikkiriikkisistä suuriin ja se tarjoaa mahdollisuuden vierasvuoteelle myös keskikokoisiin koteihin sekä kesämökeille, joissa vierashuonetta ei erikseen ole. Pöytä-sängyn inspiraatio on saanut pontta mm. YouTubesta tutusta Tiny Homes -konseptista, jossa minikoteihin on tilan rajallisuuden takia jouduttu keksimään mitä erikoisimpia ratkaisuja arjen toiminallisuuden säilyttämiseksi. Laadukkaista materiaaleista valmistettu Tablebed on mieletön tuote ja tälläistä rohkeaa ajattelua ja uskallusta todella tarvitaan!

Tämä sinun on aivan pakko nähdä ja jos piipahdat messuilemassa niin kipaise osastolla 6R80!

Kevätmessut 2019 Tablebed

Kevätmessut 2019 Tablebed

Kevätmessut 2019 Tablebed

Kevätmessut 2019 Tablebed

 * * *

Paras herkku: Koskenpään Herkku & Toffee Tupa

Käsintehty suklaa on parasta! Aidot maut ja suutuntuma ovat Koskenpään Herkun käsintehtyjen suklaiden valtti ja mikäli messuille tossusi suuntaat niin käy maistamassa miltä maistuu esim papaija-tummasuklaa tai aitoja kahvipapuja sisältävä kahvisuklaa. Messupisteeltä löydät myös saman perheen toisen herkkuyrittäjän Toffee Tuvan käsintehdyt makutoffeet! Hyvä kirja, kuppi kahvia ja pussillinen makoisaa suklaata – kevään paras elämys!

Kevätmessut 2019 Koskenpään Herkku

Kevätmessut 2019 Koskenpään Herkku

 * * *

Paras sisustustuote: Nordic Swan Living -pellavalakanat

Nordic Swan Livingin messupiste on yksi kauneimmista ja uutuutena valikoimaan on saapunut pellavalakanat. Erityistä on se että Nordic Swan Livingin valkoinen pellava on aidosti puhtaanvalkoista ja korkealaatuista, ja tälläiset ostan heti kun tuplakokoinen pussilakana tulee myyntiin! Tytön uuteen vaaleanpunaiseen huoneeseen löysin upean torkkupeiton joka silmämääräisesti on tismalleen samaa sävyä seinämaalin kanssa. ♥

Kevätmessut 2019 Nordic Swan Living

Kevätmessut 2019 Nordic Swan Living

Kevätmessut 2019 Nordic Swan Living

Kevätmessut 2019 Nordic Swan Living

 * * *

Paras messukokonaisuus: K-Rauta

K-Raudan messupisteeltä bongasin monta kivaa vihersisustusideaa ja -tuotetta ja siksi osasto ansaitsee mielestäni parhaan messukokonaisuuden meriitin omakseen. Ostoslistalle meni välittömästi Elhon rei´illä varustetut palloamppelit (näkyvän viimeisessä K-raudan messupistekuvassa).

Kevätmessut 2019 K-Rauta

Kevätmessut 2019 K-Rauta

Kevätmessut 2019 K-Rauta

Kevätmessut 2019 K-Rauta

 * * *

Paras shop-konsepti: MOSA Interiors

MOSA Interiorsin pisteeltä löytyy runsaasti ihasteltavaa, hypisteltävää ja ostettavaa – ihanat ja uniikit tuotteet tuovat sisustukseen persoonallisuutta ja etenkin luonnonmateriaalien ja patinoituneen puun ystäville täältä löytyy vaikka mitä kivaa!

Kevätmessut 2019 MOSA interior

Kevätmessut 2019 MOSA interior

Kevätmessut 2019 MOSA interior

Kevätmessut 2019 MOSA interior

 * * *

Tässä vielä tunnelmia ja inspiraatiota Kevätmessuilta!

Kevätmessut 2019 inspiraatiota pihan parvekkeen ja puutarhan sisustukseen

Kevätmessut 2019 inspiraatiota pihan parvekkeen ja puutarhan sisustukseen

Kevätmessut 2019 inspiraatiota pihan parvekkeen ja puutarhan sisustukseen

Kevätmessut 2019 inspiraatiota pihan parvekkeen ja puutarhan sisustukseen

Kevätmessut 2019 inspiraatiota pihan parvekkeen ja puutarhan sisustukseen

Messut ovat tältä erää pulkassa ja tämä raportoija kiittää ja kuittaa, kivaa oli ja paljon bongailin uusia tuotteita etenkin työn alla olevaan taloremonttikohteeseen ja sen pihamaalle. Löysin myös aivan ihanan valmiin mökin itselleni Tiny Homes -hengessä, mutta tontti puuttuu vielä joten messukauppoja en voinut tästä minituvasta tehdä. Mieleen painui myös vanhoista aidanpätkistä ja harjanvarsista tehdyt heposet, jotka saivat suunpieleni korviin ja tuon DIY-idean haluan joskus toteuttaa!

Kevätmessuja vietetään sunnuntaihin 7.4.2019 asti Messukeskuksessa, käy inspiroitumassa ja tekemässä loistavia ostoksia messutarjoushinnoin. Lisätietoa ja aukioloajat löydät täältä: → kevätmessut.com.

Aurinkoista ja inspiroivaa viikonloppua kaikille! 

Kevätmessut 2019 – 5 parasta messutärppiä” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *