Katsaus vuoteen 2019

Vuosi 2019 on lopuillaan ja kokosin vuoden merkittävimmät asiat teille nippuun blogipostauksen muotoon.

Valkoinen keittiö värikkäät yksityiskohdat

Tammikuu

Tammikuun ehdottomasti mieleenpainuvin asia oli Huomenta Suomen livelähetys, jota jännitin niin paljon että meinasin pökrätä studion sohvalle Pekka Poudan säätiedotusta kuunnellessani. 🙂

Olohuoneen sisustus valkoinen minimalistinen Muurame Mup tv-taso omakotivalkoinen

Helmikuu

Helmikuussa avauduin teille toiveminäkuvasta ja elämän realiteeteista, muistelin Olli Lindholmia ja madalsin Muuramen Mup-sarjan tasokokonaisuuden yhden moduulin korkuiseksi kahden sijaan.

Kasvien juurruttaminen keltaiset tulppaanit perjantaipuska

Maaliskuu

Maaliskuussa elämä oli hiuskarvan varassa kun jouduimme tytön kanssa autokolariin. Vanhempi mies ajoi risteysalueella suoraan meitä päin piittaamatta stop-merkistä tai kolmiosta. Auto meni lunastukseen, mutta onneksi me selvisimme vähillä vammoilla. Tämän tapahtuman jälkeen pelkäsin pitkään istua auton kyytiin ja kauhusta jäykkänä painelin pelkääjän paikalla näkymättömiä polkimia. Pelolle ei koskaan pidä antaa valtaa ja monien tuskanhikeä puskevien ja vatsaa vääntävien automatkojen jälkeen voin sanoa että pelko on sittemmin kadonnut.

Omakotivalkoinen vaalea skandinaavinen sisustus ajaton design valkoinen koti

Huhtikuu

Huhtikuussa vierailin Lahdessa kauppakeskus Karisman Ihana Koti -tapahtumassa jakamassa kesäisiä sisustusvinkkejä yhdessä ammattijärjestäjä Laura Holmströmin kanssa. Iloisesta kesäfiiliksestä nautiskeltiin myös Kevätmessujen merkeissä.

Keväinen juhla sisustus Pentik pelargonia sininen valkoinen vihreä kattaus omakotivalkoinen

Toukokuu

Toukokuussa olin mukana YLE:n kirppisaiheisessa podcastissa kertomassa ajatuksiani ja muistojani kirpputoreihin liittyen. Kesän kynnyksellä ennustelin myös vuoden 2020 sisustustrendien kehitystä ja Kardashian-West -julkkisperheen minimalistisen kodin vaikutuksia amerikkalaisten sisustusmakuun.

Sisustusremontti sisustussuunnittelu omakotivalkoinen

Kesäkuu

Kesäkuussa pistettiin hihat heilumaan sisustusremonttikohteessa purkutöiden ja maalaamisen merkeissä. Omassa kodissa keskityin lähinnä siivoamiseen ja pyykinpesuun, sillä sisustukseen liittyvät ideat pyörivät lähes yksinomaan remonttikohteen ympärillä.

Sisustusremonttikohteen valmistuminen viivästyi itsestämme riippumattomista syistä, jonka vuoksi syksylle sovittu oman kodin remontti pukkasi samaan aikaan päälle, aiheuttaen aikataulullisia haasteita jokaisella elämän osa-alueella. 🙂 Siihen päälle ripaus huonoa onnea sekä Postin lakko ja kaaos oli valmis.

Sisustusremonttikohteen parissa jatketaan heti vuodenvaihteen jälkeen ja pääsette näkemään miltä kohde lopullisessa asussaan näyttää.

Eskaro värikartta 6 vinkkiä maalisävyn valintaan omakotivalkoinen

Heinäkuu

Heinäkuussa ei helteitä liiemmin nähty, mikä minua ei haitannut sillä kesäloma jäi kokonaan välistä. Sisustusremonttikohteessa maalitela rullasi, pensselit viuhui, lattia valmistui ja keittiö saatiin asennettua lähes kokonaan. Vauhti oli päätä huimaava ja päivät pitkiä, mutta jokaisen hikipisaran arvoisia. Yhdet kauniit häät ehdin juhlimaan ja päivä oli yhtä upea kuin morsian – aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta lähes viikon vesisateen jälkeen!

Lue täältä sisustusremontin vaiheista: ➤ sisustusremontti/tag

Omakotivalkoinen sänky olohuoneessa makuusoppi sisustusidea pieneen kotiin

Elokuu

Elokuussa aloin valmistautua pikkuhiljaa oman kodin remonttiurakkaan siirtämällä sänkyni olohuoneeseen ja vapauttaen vanhan makuuhuoneeni tytön käyttöön. Remonttikohteessa kohdattiin tenkapoo-tilanteita ja ratkottiin pulmia yksi toisensa jälkeen. Ystäväni nauttivat ihanista kesäkeleistä ja minä puursin työntouhussa viimeistä päivää. Remppakohteessa valvomisen lisäksi suunnittelin omakotitalon piha-alueen terassin sisustuksen ja yhden toimiston.

Lasiseinän rakennus sisustusremontti omakotivalkoinen

Syyskuu

Syyskuussa makuuhuoneen seinä kaatui ja meidän elo remontin keskellä alkoi. Sisustusrintamalla mielenkiintoisin juttu oli Habitare 2019 -messut ja messuanti.

Lokakuu

Lokakuussa kirjoittelin teille syvällisempiä ajatuksia remonttikaaoksen keskeltä. Otin mm. kantaa siihen onko konmarittamisessa menty jo liiankin pitkälle, testailin ekologisia siivoustuotteita ja piipahdin I Love Me -hyvinvointimessuilla.

Marraskuu

Marraskuussa muisteltiin menneitä, vietettiin miehen kanssa laatuaikaa Hotel Katajanokassa, juhlittiin ystäväporukalla rock-henkisissä mekoissa ja iloittiin saunaremontin käynnistymisestä.

Joulukuu

Joulukuussa remonttipuuhat valmistuivat, musta sauna vaihtui raikkaaseen valkoiseen ja kodin koko tunnelman mullistanut lasiseinä vei upeudellaan jalat alta! ♥︎ Jouluvalmistelut jäivät aivan viime tippaan ja kaiken kukkuraksi sain vielä flunssan riesakseni. Joulukuu on silti vuoden parhain kuukausi – eikä vähiten valmistuneen remontin ansiosta.

* * *

Ihanaa iltaa ja iloista uutta vuotta 2020 kaikille!

2 kommenttia “Katsaus vuoteen 2019

  1. Kiitos ihanista jutuista, joita olen taas tämänkin vuoden saanut seurata. Joka päivä käyn kurkkaamassa blogiasi, onko jotain uutta päivitystä. Mielenkiintoisia ja kivoja ideoita on ollut monia ja kauniita kuvia remppakohteista sekä omasta kodistasi. Innolla odotan taas seuraavaa vuotta ja uusia postauksia. Oikein ihanaa uutta vuotta 2020 sinulle ja perheelle❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *