Kevätvaatteiden shoppailua – Videopostaus

Kävimme eilen tytön kanssa shoppailemassa hänelle kevätvaatteita sekä kenkiä ja kuvasimme teille unboxing-henkisen videon, jonka löydät postauksen lopusta. 🙂

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Neidin ostoslistalla ykköstärkeänä juttuna oli musta nahkatakki, joka löytyi H&M:ltä. Myös ”nahkaiset” legginsit piti löytää ja ne bongattiinkin lopulta Prisman alelaarista vitosella. 🙂

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Prisman alelaarin löytöihin kuului myös nämä eloisat mustavalkoiset puuvillalegginsit, joihin tyttö ihastui.

Kenkiä ostimme kolmet, sillä tytöllä oli vain yksi sopiva pari kenkiä. Adidas on nuorisomuodissa nyt must have, ja useammat Addut kokeiltiin ennen kuin neiti teki lopullisen valintansa – mustaa sen olla pitää. 🙂

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Adidas-tennareiden lisäksi ostimme myös Addun trikoot, joissa kolme trendikästä raitaa sivussa. Huomaa kyllä että 90-luku on jälleen in, kun housuissa pitää olla kolme raitaa ja takissa tikkaus. 😀

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Asupostaus Kevätvaatteet tytön videopostaus

Race Marinen musta tikkitakki on aivan ihana, tosi pehmeä ja ohut, ja höyhenen kevytkin. Stadiumin mustavalkoharmaat trikoot ovat tosi hienot ja tuollaiset voisin omaankin jalkaani salille laittaa, vaikken kuvioiden ystävä housuissa muutoin olekaan.

Kurkkaa videolta mitä kaikkea me ostettiin, ja poimi talteen edullinen tennarivinkki, joka sopii etenkin eskari- ja alakouluikäisille. 🙂

Kivaa sunnuntaita kaikille!

9 kommenttia “Kevätvaatteiden shoppailua – Videopostaus

  1. Mirja Maria: kiitokset kivasta kommentistasi! 🙂 Tytöllä on minustakin hyvä maku ja ihanasti miettii asukokonaisuuksia jo kaupassa. Huomioi myös jo olemassa olevat vaatteet ja jätti yhden kivan paidan kauppaan siksi ettei se sopinut minkään muun kanssa yhteen vaan olisi pitänyt ostaa paitaa varten oma alaosa (hame tai housut). 🙂

 1. Aika muoviset on lapsen vaatteet – ekologisuus ei näköjään ylety lapsesi vaatteisiin.

  Ja itsekin pienen tytön äitinä kauhistelen vähän näitä kuvia mitä hänestä julkaiset.

  1. Noora: en julkaise kommenttiasi sillä en halua että tietynlaiset hakusanat johdattavat tänne blogiini, ymmärtänet tämän. Nykypäivän lapset saavat jo koulussa hyvän mediakasvatuksen ja oma tyttöni käy mediapainotteista koulua jossa jo 5. luokasta alkaen luokalla on omat nettiprojektit kotisivuineen, YouTube-kanavineen jne. Ei tänä päivänä voi lasta kaapissa kasvattaa, vaan nimenomaan aikuisen on oltava mukana kehityksessä koulun ohella. Omia kuvia jakavat netissä nykyisin jo hyvinkin nuoret ja oma tyttöni on erittäin fiksu ja ymmärtää hyvin mikä on ok ja mikä ei ole. Ei pidä olla liian kriittinen ja jyrkkä vaan sopeutua elämänmenoon ja toimia yhdessä lapsen kanssa, tätä mieltä itse olen. ?

   Maailma on täynnä kaikenlaisia sekopäitä ja kun tiedostaa riskit ja faktat niin voi elää ihan normaalia elämää. Kuka tahansa voi koska tahansa saada kiksinsä mistä hyvänsä, esim tanssikoulun kevätjuhlaesityksestä, mutta se on hänen valintansa ja viime kädessä laki sanelee mikä on hyväksyttävää ja mikä ei. Me elämme normaalia elämää, kohon kuuluu mallikuvat, blogissa julkaistut asukuvat, satunnaiset arkivideot ja muut kivat jutut meidän elämästä. Luen uutisia itsekin ja ymmärrän pointtisi, mutta ylihysteriaan en silti aio osallistua. Nettimaailmassa tapahtuu kaikenlaista ikävää kaiken aikaa, mutta siitä huolimatta netti on nykylapsille arkea ja tärkeä osa tavallista elämää.

 2. Ai, en mä vaan samanikäisen tytön äitinä nää noissa kuvissa mitään kauhisteltavaa?

  Meillä kans tosiaan pian 9v. tyttö, ja urheilulliset vaatteet hänenkin mieleen? Onko teillä muuten nuo valkopohjaiset Stadiumin housut mitä kokoa? Näyttäis tällä hetkellä verkkokaupasta löytyvän 134/140cm ja mietin, riittäisköhän se koko. Tosi kivat!?

  1. N: jotkut ihmiset ovat turhan herkkiä ja näkevät pahaa siellä missä sitä ei ole. Nykypäivän lapset saavat jo koulussa hyvän mediakasvatuksen ja oma tyttöni käy mediapainotteista koulua jossa jo 5. luokasta alkaen luokalla on omat nettiprojektit kotisivuineen, YouTube-kanavineen jne. Ei tänä päivänä voi lasta kaapissa kasvattaa, vaan nimenomaan aikuisen on oltava mukana kehityksessä koulun ohella. Omia kuvia jakavat netissä nykyisin jo hyvinkin nuoret ja oma tyttöni on erittäin fiksu ja ymmärtää hyvin mikä on ok ja mikä ei ole. Näitä ihmisiä löytyy aina jotka vastustavat kaikkea, he näkevät pahaa joka paikassa ja ikävä kyllä lähipiirissäni on yksi tälläinen äiti joka kovasti kritisoi kaikkia muita vanhempia lapsien kuvista netissä muttei ollenkaan ollut tietoinen mitä oma lapsensa puuhaa hänen selkänsä takana. Ei pidä olla liian kriittinen ja jyrkkä vaan sopeutua elämänmenoon ja toimia yhdessä lapsen kanssa, tätä mieltä itse olen. 🙂

   Nuo housut on juurikin 134/140cm mutta aavistuksen on napakat. Ovat sopivan juuri nyt mutta kesällä saattavat jäädä pieneksi, riippuen siitä miten tyttö kasvaa. 🙂 Isommat olivat loppu myymälästäkin, ja nämä oli neidin saatava joten ostin ne riskillä etteivät pitkään mahdu. 🙂

 3. Kivoja vaatteita ootte löytäneet.
  Prismastakin tekee löytöjä, olen ale-laarien ystävä siellä!
  Vaatteet käy nopeasti pieneksi, kun kasvu on vauhdissa lapsella.

  Mukavaa kevättä teille molemmille!

  1. Virva: Prismasta tekee aivan loisto löytöjä, tytön musta-hopea paljettihuppari sieltä viime syksynä löytyi ja se on edelleen tytön lemppari. Maksoi vaivaiset 9,95€ ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *