Extramateriaalia Instagramissa

Jos sinua kiinnostaa nähdä mitä kaikkea blogipostausten taustalla ja meidän arjessa tapahtuu, tule seurailemaan myös Instagramin puolelle. Viime viikolla jaoin Insta Storiesin puolella ennakkomaistiaisia tytön huoneen remontista, erinäisistä herkkuhetkistä ja muista päivän polttavista aiheista… 🙂

Oma koti valkoinen instagramissa

Instagramissa lyhyiden videoiden jakaminen on helppoa ja nopeaa, ja monta kertaa viikossa jaan sinne juurikin tuon helppouden takia kaikenlaista extramateriaalia meneillään olevista projekteista ja muista mielenkiintoisista aiheista. Instasta löydät minut nimimerkillä @oma_koti_valkoinen sekä suoraan alla olevasta linkistä:

→ instagram.com/oma_koti_valkoinen

Tule siis seuraamaan @oma_koti_valkoinen ja olisi ihana löytää myös uutta seurattavaa niin huikkaathan samalla moikat instan puolella. ♥

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *