Pystyviikkaus – Tytön vaatesäilytys

Tytön huoneen pintaremontti on taputeltu pakettiin ja seuraavaksi siirrytään sisustuksen hienosäätöihin. Vaatteet saatiin juuri äsken tytön kanssa viikattua laatikostoon ja yksi neljästä isosta säilytyslaatikosta jäi ihme ja kumma tyhjäksi… hetkeksi. 😀

Pystyviikkaus lastenvaatteet säilytysvinkki laatikosto lastenhuone omakotivalkoinen

Pystyviikkaus lastenvaatteet säilytysvinkki laatikosto lastenhuone omakotivalkoinen

Kasasimme kaikki tytön puhtaat vaatteet (ja kolmet kengät) huoneen lattialle ja teimme sovittelurumban, jonka myötä löysimme vielä muutaman pieneksi jääneen vaatteen. Kasasta puuttuu muutamia vaatteita jotka ovat parhaillaan pesukoneessa pyörimässä, ja niillekin on hyvin tilaa kun ne viikataan muiden joukkoon Konmarista tutulla pystyviikkaus-metodilla.

Pystyviikkaus lastenvaatteet säilytysvinkki laatikosto lastenhuone omakotivalkoinen

Pystyviikkaus lastenvaatteet säilytysvinkki laatikosto lastenhuone omakotivalkoinen

Tytön paidat, mekot, hameet, neuleet ja hupparit ovat siististi riveissään ja laatikosta on helppo löytää etsimänsä yhdellä silmäyksellä. Opetin tytölle pystyviikkauksen salat ja hän haluaa jatkossa huolehtia omat vaatteensa pyykkinarulta laatikkoon – ja sehän sopii! 😀

Paitojen alla olevassa laatikossa vuorostaan on housuja ja sukkia…

Pystyviikkaus lastenvaatteet säilytysvinkki laatikosto lastenhuone omakotivalkoinen

Ikkunan puolelta ylälaatikosta löytyy sekalainen sakki kevättakkia ja kenkää, jotka otetaan käyttöön ensi viikon aikana kun ilmat lämpenevät. Niiden tilalle tulee tytön talvitakki, jonka toivon mahtuvan vielä syksyllä. Talvikengät ja paksummat asusteet sen sijaan ovat tulleet elämänsä päähän ja ostamme ehjää tilalle kun talvi joskus taas koittaa.

Pystyviikkaus lastenvaatteet säilytysvinkki laatikosto lastenhuone omakotivalkoinen

Huomenna olisi luvassa Ikea-reissu ja ostoslistalla on mm. kattovalaisin, pöytä- ja lattiapeilit, sekä pari pyöreää mattoa mikäli ne vastaavat odotuksia. Tyttö on tosi tarkka huoneensa sisustuksesta ja tekemäni ehdotukset eivät menekään enää läpi ihan helpolla, kuten ennen… siksi annankin hänelle vapauden sisustaa huoneeseensa oman mielensä mukaan, kunhan pysytään kohtuudessa. 🙂

Meillä projekti jatkuu ja seuraavaksi pedataan sänky ja kannetaan tytön tavarat ja lelut huoneeseen… Kivaa keskiviikkoa kaikille!

5 kommenttia “Pystyviikkaus – Tytön vaatesäilytys

    1. Marita: 🙂 Saa nähdä pitääkö tyttö vaatelaatikkonsa siistinä vai pesiytyykö sinne kaaos. 😀

    1. Reetta: hyllyt ovat pahimmat, niissä tuntuu aina vaatteet menevät sekaisin ja pinot nurin vaikka miten lapsi yrittäisi varovasti ottaa vaatetta. Meillä myös alkanut sovittelurumba ja sen myötä vaatteita löytyi lattialta. Laatikossa ne pysyvät paremmin siistinä ja pystyviikauksen ansiosta ei tarvitse penkoa pinoja vaan vaatteen voi poimia siististi yksitellen. Tyttö ainakin toistaikseksi on jaksanut laittaa omat vaatteensa takaisin laatikkoon nätisti, mutta alkuinnostuksen laannuttua saa nähdä jääkö tapa vai päätyykö vaatteet sängylle ja lattialle taas. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *