Kesän sisustustrendit | Ihana Koti – Kauppakeskus Karisma

Yhteistyössä Kauppakeskus Karisma

Olin viikonloppuna kertomassa kevään ja kesän sisustustrendeistä Kauppakeskus Karismassa järjestetyssä Ihana koti -sisustustapahtumassa. Karisman keskusaukiolle oli somistettu upea kattaus kauppakeskuksen myymälävalikoiman ja sesongin kauneimpia sisustustuotteita, ja postauksesta löydät sisustusinspiraation lisäksi katsauksen sisustuskauppojen uutuuksiin, hyppää mukaan kesän sisustustrendit-katsaukseen!

PENTIK KEVÄT-KESÄ 2019

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Pentik

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Pentik

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Pentik

Pentikin kevät-kesä 2019 -mallistossa nähdään runsaasti raikkaita kukkakuoseja ja skandinaavisesta sisustustyylistä innostuneiden iloksi värimaailma on värikkyydestään huolimatta hillitty. Pentikin mallisto onkin loistava esimerkki minun makuni mukaisesta värien käytöstä, jossa yleisilme pysyy kuitenkin seesteisenä. Suomalaista tunnelmaa täynnä oleva sinisävyinen Pelargonia-mallisto on Lasse Kovasen suunnittelema ja tykkään siitä miten valkoinen pohjaväritys nostaa värit esille – tyynynpäällinen istuisi meidän valkoiseen kotiin täydellisesti ja pöytäliina nostaa kesän kattaukset ihan uuteen ulottuvuuteen.

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Pentik

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Pentik

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Pentik

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Pentik

Pentikin kesä on täynnä raikkaita sävyjä ja sini-vihreän Pelargonian lisäksi valikoimassa on punasävyinen Pelargonia, iloisen värikäs Narsissi ja harmaa-keltainen Mimosa, jossa mausteena ripaus herkkää vaaleanpunaista.

 * * *

HEMTEX 24H / Citymarket

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Citymarket Hemtex 24h

Citymarketeissa myytävä Hemtex 24H erikoismallisto tarjoaa yksiväristen kodintekstiilien ohella myös todellista väri-ilottelua trooppisten kesäuutuuksien muodossa. Villi viidakkomainen kuosi ja pirteät värit tuovat iloa kodin kaikissa huoneissa.

 * * *

MARIMEKKO KEVÄT-KESÄ 2019

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Marimekko

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Marimekko

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Marimekko

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Marimekko

Marimekko on Suomessa värien sekä kuosien edelläkävijä ja tänä kesänä värit leiskuvat tuotteissa aikaisempaakin kirkkaammin. Trendikäs sisustaa kotinsa useammalla värillä ja tasapainottaa värikkyyttä pienellä ripauksella valkoista ja mustaa. Rentous ja leikkisyys ovat avainsanoja, vain luovuus on rajana kun sisustamisesta puhutaan. Kannattaa ehdottomasti käydä inspiroitumassa Marimekon myymälöissä, mikäli sellainen omalta paikkakunnalta löytyy. ♥

 * * *

TOKMANNI KESÄKAUPPA

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Tokmanni

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Tokmanni

Tokmannin kesäkaupasta löydät kaiken mitä terassin ja parvekkeen sisustamiseen tarvitset. Kalusteissa ja tekstiileissä nähdään kauniita luonnonvärejä, kuten puuta, metsänvihreää, ja merensinistä, ja värikkyys toistuu vahvasti myös Tokmannin tuotteissa.

 * * *

KUKKA KARISTO / KARISMA

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma KukkaKarisma

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma KukkaKarisma

Kauppakeskus Karismassa sijaitseva Kukka Karisto antoi hyvin osviittaa siitä millaiset kukat ja huonekasvit tänä keväänä ja kesänä ovat muodissa. Mehi- ja ilmakasvit jatkavat vahvasti parrasvaloissa ja niiden rinnalle on kirinyt luonnosta poimitun näköiset kimput ja värikkäämmät kukkalajikkeet.

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma KukkaKaristo

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma KukkaKaristo

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma KukkaKaristo

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma KukkaKaristo

Vihersisustaminen on tällä hetkellä todellinen ykkösjuttu kodin sisustuksessa ja siihen itsekin tänä kesänä aion panostaa erityisen paljon. Parveke toki tarvitseekin taas ilmojen lämmettyä tuoretta kesäkukkaa ja kasvia, mutta myös sisätiloihin haluan muutaman uudenlaisen huonekasvin. Minua kiehtoo tällä hetkellä eniten suomalainen luonto ja silmäni hakeutuukin kaikenlaisiin heinin, oksiin ja vehreän metsämäisiin juttuihin.

 * * *

FINLAYSON KESÄ 2019

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Finlayson

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Finlayson

Finlaysonin uutuuksista iskin silmäni tähän peikonlehti-kuosiseen tuotesarjaan ja minusta on aivan mahtavaa että värityksessä on huomioitu eri vuodenajat – kuosi sopii sekä kesään että talveen kolmen eri sävyisen vihreän ansiosta! ♥

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Finlayson

Finlaysonin ekologinen, eettinen ja ehdottoman kotimainen Räsypala-mallisto valmistetaan käsityönä Suomessa meidän tavallisten kuluttajien lahjoittamista vanhoista lakanoista ja farkuista. Räsypalakulttuuri on löytänyt tiensä monenmoisiin uusiin käyttötarkoituksiin nykyaikaisissa ja moderneissakin kodeiss. Ne voivat toimia penkinpäällisenä, nojatuolin pehmikkeenä, pöytäliinana, seinäryijynä sekä tietysti myös lattialla perinteisenä räsymattona. Lisäksi saatavana on vanhoista farkuista valmistettuja denimin sävyisiä pyyhkeitä, joiden valmistuksessa on pyritty säästämään luontoa ja uudelleen värjäys on jätetty väliin.

 * * *

CLAS OHLSON KESÄ 2019

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Clas Ohlson

Clas Ohlsonilta löytyy vaikka ja mitä terassin lattiaritilöistä ja kesäkalusteista grilleihin ja kodintekstiileihin. Valikoimassa on myös runsaasti ulkovalaisimia, joiden avulla pihalle, puutarhaan ja parvekkeelle saa luotua upean tunnelman kesäiltojen iloksi.

 * * *

FINNMARI KESÄ 2019

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Finnmari

Sisustustrendit kesä 2019 Omakotivalkoinen Kauppakeskus Karisma Finnmari

Finnmarin kevät-kesä 2019 -tuotevalikoima on minun silmissäni täydellinen – valtavasti valkoista ja vihreää, raikasta ja selkeää. ♥ Finnmarin myymälässä hullaannuin niin isosti, että omistin sille eilen julkaistun ikioman postauksen, jonka löydät täältä: → omakotivalkoinen/finnmari-kevatmallisto

 * * *

Kauppakeskus Karisman Ihana koti -sisustustapahtumasta sain itsekin ammennettua valtavasti inspiraatiota kesäisen tunnelman luomiseen. Monipuolisesta myymälävalikoimasta löytyy sisustusliikkeiden lisäksi myös lukuisia vaate- ja kenkäkauppoja, kosmetiikkamyymälöitä, erikoisliikkeitä ja aivan ihania kahviloita sekä ravintoloita.

Lahdessa sijaitsevaan Karismaan karauttaa kätevästi autolla ja kaupunkia tuntematonkin löytää takuulla perille, sillä kauppakeskus sijaitsee aivan Nelostien (E75) vieressä. Auton saa myös helposti parkkiin, sillä Karismassa on 1600 erikoisleveää parkkipaikkaa valmiina vastaanottamaan vierailijat ympäri Suomen. Jos siis suuntaat kesäreissullasi Lahden suuntaan Nelostietä pitkin, käy piipahtamassa ja hyödynnä kauniisti ja selkeästi suunnitellun kauppakeskuksen monipuoliset palvelut! Lisätietoa ja tarkat ajo-ohjeet löydät täältä:

→ kauppakeskuskarisma.fi

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Kesän sisustustrendit | Ihana Koti – Kauppakeskus Karisma” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *