Aurinkoisen keltaista vappua – Iloinen asupostaus

Vappuna on lupa hassutella ja lakkasin kynnet kirkkaankeltaiseksi tytön kynsilakalla 90-luvun hengessä – voi poika näitä muistoja, teini-iässä tuli lakkailtua kynsiä mitä vauhdikkaimmilla väreillä ja toisinaan sormenpäistä löytyi kaikki sateenkaaren värit samalla kertaa. 🙂 Keltaisen kynsilakan kaveriksi kiskaisin päälleni keltaisen topin, jonka ostin viime viikonlopun sisustustapahtumaa silmällä pitäen. Toppia en sisustuskeikalle päälleni laittanut, vaan päätin säästää sen vappua varten odottelemaan…

Asupostaus vappu keltainen toppi mustat farkut omakotivalkoinen

Päivän asu: Mustaa ja keltaista

Instagramissa jo viikko sitten kerroin, että ensimmäistä kertaa tuli tarvetta vaatteelle jonka joskus olen laittanut kierrätykseen – Zaran sitruunankeltaiset (postaus TÄÄLLÄ) housut olisin jalkaani laittanut, jos sellaiset vielä olisi kaapista löytynyt. Toisaalta en tiedä olisiko tätä yhtä yllättäen herännyttä asuideaa varten kannattanut viittä vuotta säilyttää keltaisia pöksyjä kaapissa pölyyntymässä… mutta koska halusin säväyttää kelta-mustalla asulla, päädyin pöksyjen puutteessa ostamaan keltaisen topin mahdollisimman edulliseen hintaan. 🙂

Asupostaus vappu keltainen toppi mustat farkut omakotivalkoinen
Asupostaus vappu keltainen toppi mustat farkut omakotivalkoinen

Sitruunankeltainen toppi

En tiedä miten paljon tälle topille lopulta tulee käyttöä, se riippunee myös tulevasta kesäsäästä ja siitä millaisia menoja on luvassa. Talon raksaprojektin kanssa vierähtää intensiivisesti nimittäin viikko jos toinenkin juuri parhaimpien kesäpäivien aikaan ja voi olla että päälläni nähdään ennemminkin maalin tahraamia t-paitoja kuin kauniin keltaisia biletoppeja. Mutta mistäpä sitä koskaan tietää, ehkä tästä topista kuoriutuukin lempparini – tai sitten totean myöhemmin että toppia tuli käytettyä vain kerran… silloin vappuna 2019. 😀

Asupostaus vappu keltainen toppi mustat farkut omakotivalkoinen

Tämä on vähän tälläinen itseironinen ”älkää tehkö niinkuin minä teen vaan niin kuin minä sanon” -tyyppinen asupostaus, en nimittäin suosittele kenellekään shoppailua todennäköisen kertakäyttökeikan takia, vaikka itse nyt sellaista harjoitinkin. 😀 Ihminen se minäkin vain olen ja keltainen asuideani oli niin houkutteleva etten voinut jättää kokeilematta silläkään uhalla että toppi ei pääse päälleni enää toiste. Olen vähän tuhma minimalisti, mutta juuri nyt niin iloinen sitruunankeltaisesta topista ja kynsilakasta, että annan itselleni anteeksi tämän kerskakulutuksen. 😀 😀

Aurinkoisen keltaista ja iloista vappua kaikille!

Lue myös: ➤ Keväisen keltainen asupostaus


Mainos alkaa

Mainos päättyy

16 kommenttia “Aurinkoisen keltaista vappua – Iloinen asupostaus

 1. Kivan näköinen toppi, sopii sulle hyvin. Keltainen ja musta ovat hyvä yhdistelmä. Hyvää vappua ! ?

  1. Katja: Keltainen ja musta ovat tos säpäkkä väriyhdistelmä. 🙂 Ihanaa ja aurinkoista vappua sinulle myös! <3 <3

 2. Oi kuinka keväinen asukokonaisuus! Sopii hyvin vapun viettoon.

  Miten muuten estät tuon mallisessa topissa, ettei vahingossa tule vilautettua? Itse en ole kovin rintava ihminen ja siksi, tuon tyyppiset topit ovat toistaiseksi saaneet odotella kaupassa.

  1. Hanja: monet kaupat, kuten Lindex, myyvät vaateteippiä jolla saa kaikki avonaiset kaula-aukot ja kainalot aseteltua tiukasti kiinni ihoon. 🙂 Minulla sellaista ei nyt ole ja toppi on onneksi melko paksu eikä hulmua pahasti liikkuessa. 😀 Vaateteipille kuitenkin iso yläpeukku, se on aivan korvaamaton jos on vaarana vilauttaa – pelastaa pinteestä jos toisestakin. 😀

 3. Keltainen piristää kivasti mustaa. Tyylikäs asu! Ja saa kai sitä joskus heräteostoksiakin tehdä 🙂 Hauskaa vappua Miia!

  1. Liisa: keltainen ja musta ovat yhdessä aivan mahtava väripari! Iloista ja ihanaa vappua sinulle myös! ??

  1. Tuire: en kyllä muista aikaisemmin laittaneeni blogiin kuvaa jossa käppäilen tai heilun. ? Aika monenmoista asentoa on nähty ja jos tarkoitat kuvaa jossa katson alaspäin niin ne ovat omissa silmissäni onnistuneimpia koska suoraan kameran linssiin tapittamalla ei kauhean luonnollista asentoa saa aikaiseksi. 😀

   On yllättävän vaikeaa ja haastavaa ottaa asukuvia niin että vaatteiden idea tulee kuvista ilmi. Kannattaa kokeilla niin huomaat että muotibloggaajien työ ei tosiaankaan ole helppoa – on äärimmäisen vaikeaa saada aikaiseksi sellaista kuvaa jossa näyttää luonnolliselta kun tietää että pitää poseerata kameralle. ? Siksikin asupostaukseni ovat niin harvinaisia koska kuvat useimmiten epäonnistuvat ja vaatteetkin näyttävät ”huonolta”. ??

 4. Tosi kiva yhdistelmä tuo keltainen ja musta. Mutta siis, multa on mennyt ilmeisesti iso juttu ohi. Rakennatteko itsellenne omakotitaloa?

  1. Minna: keltainen on mustan parina aivan täydellinen!

   Minut palkattiin suunnittelemaan kokonainen taloremontti ja sitä olen nyt tässä kuukauden verran tehnyt. Fyysinen urakka alkaa kesäkuun puolivälissä ja 4 viikossa on tavoite saada kaikki valmiiksi purkutöistä sisäänmuuttoon joten kiirettä piisaa. 🙂 siellä tulee kesäkuukausi aika tiiviisti vietettyä, talo menee nimittäin aivan kokonaan uusiksi jokaista pintaa myöten. 🙂

   1. Kiva asu¦ Saammehan nähdä tästä projektista kuvia myös blogissa? Miten oma kylppäriremonttisi etenee :-)?

    1. MiraP: Pääsette seurailemaan raksaprojektia myös täällä blogissa. 🙂 Oma kylppäriremppa on tauolla sillä aika ei riitä moneen eri projektiin samanaikaisesti. Nyt keskityn ensisijaisesti tuohon talon remppahankkeeseen jossa onkin melkoisesti hommaa heinäkuun loppuun asti. Sen jälkeen (ellei jostakin ihmeestä ilmaannu lisää tunteja vuorokauteen :D) vasta palaan takaisin kylppäriremppapuoleen. 🙂

 5. Oletpas kyllä saanut unelmahomman itsellesi 🙂 On kiva, että päästään seuraamaan sivusta sitä! Itse en jaksa enää sisustaa om, koska masennuin monen asian myötä. Ei vaan kiinnosta omaa kämppää laittaa, mutta positiivista on se, että kiinnostaa muiden sisustamiset.

  1. Minna: on todellakin aivan ihana projekti ja vaikka varmasti tulee olemaan raskastakin hetkittäin niin lopussa kiitos seisoo kuten sanonta kuuluu. 🙂 Paljonhan tässä on työtä tehty ja edessä siintää vielä varsinaiset raksatyöt sekä mahdolliset yllätykset joita aina sattuu joka projektissa vastaan. 🙂

   Minulla oma koti on asettunut aika kivasti paikoilleen ja sen myötä on ollut ihanaa päästä sisustamaan muiden koteja. 🙂 Sisustaminen on visuaalista iloa parhaimmillaan ja vaikkei itse jaksaisikaan puuhastella niin kuvien ja tarinoiden kautta pääsee mukaan siihen maailmaan. Paljon tsemppiä ja jaksamista, toivottavasti kesäaurinko hellii ja antaa energiaa! ❤️?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *