Kuukauden shoppailut: Maaliskuu 2019

Meinasin aivan unohtaa koko shoppailu-postaussarjani ja lukijalleni Viiville kiitos muistutuksesta! ūüôā T√§ss√§p√§ nyt ensin t√§m√§ unholaan j√§√§nyt maaliskuun p√§ivitys ja ensi viikolla yrit√§n muistaa kyn√§ill√§ teille huhtikuun shoppailuista…

Omakotivalkoinen shoppailut maaliskuss

OMakotivalkoinen helein kollageeni biotiini kuukauden shoppailut 2019

Maaliskuussa täydensin sekä kynsihuoltopuolta että kasvojenhoito-osastoa. Starskinin maailman parhaita kasvonaamioita ostin Kicksin etukampanjan aikaan alesta ja samalla tarttui mukaan myös Dependin minikokoisia kynsilakkoja ranskalaista manikyyriä varten. Dependin kimalluksia sisältävistä glitter-lakoista olen tykännyt tosi paljon, mutta tavalliset peruslakat ovat laadullisesti heikkotasoisia, enkä enää rahojani moisiin aio laittaa. Kuvassa näkyvä valkoinen kynsilakka ehti jo kuivahtaa ja on sen verran kökkööntyvää tavaraa että postauksen julkaisun jälkeen heitän sen roskikseen Рen siis näitä voi suositella, vaikka glitter-versiot loistavia ovatkin.

Kokemuksia Essence geelilakka Dior Gel top coat panosta vai pihistä tuotearvostelu omakotivalkoinen

Essencen Gel look -kynsilakan ostin Tokmannilta ja siitä tuli välittömästi suosikkini. Olen lakkaillut kohta jo yhden pullollisen verran kynsiäni tällä geelilakalla ja pullon pohjalla oleva lakkajämä alkaa olla sen verran paksuuntunutta että korkkaan seuraavan manikyyrin yhteydessä ensiviikolla uuden kynsilakkapullon.

OMakotivalkoinen helein kollageeni biotiini kuukauden shoppailut 2019

Sisäistä kauneutta vaaliakseni ostin myös täydennyksen Heleinin kollageenia ja biotiinia. Aloitin näiden ravintolisien käytön lähes 6kk sitten ja edelleen nappaan pillerit purkista kiltisti joka päivä. Hiuksissa en edelleenkään huomaa tuuheutumista, mutta vauvahiusta on hiusrajassa selvästi enemmän kuin pitkiin aikoihin. Myös ripset ovat pitemmät kuin vuosikausiin ja kynnet kasvavat jopa ärsyttävän nopeasti.

OMakotivalkoinen helein kollageeni biotiini kuukauden shoppailut 2019

Viivoilla varustetun muistikirjan ostin Rautatieasemalla sijaitsevan kirjakaupan alelaarista muistiinpanoja ja päivittäisiä tehtävälistoja varten. Paperille kirjoitettuna asiat jäävät paremmin mieleen kuin tietokoneella tai puhelimella muistioon näpyttelemällä, ja siksi minulle on tärkeää omistaa muistikirja. Tarkka olen kuitenkin siitä että ostan uuden muistion vasta kun vanha on täynnä, muuten käypi niin että laatikot täyttyvät puolillaan olevista vihkosista ja lehtisistä.

OMakotivalkoinen kuukauden shoppailut 2019

Sukkia ostin ohimennen Cubuksesta ja kyseiset sporttisukat ovat täyttä sutta ja sekundaa. Uusina ne ovat tosi pehmoiset ja mukavat, mutta nukkaantuvat jo ensimmäisessä pesussa pahan näköiseksi eikä niitä tee mieli pukea jalkaan toiste. Näistä sukista ei ole ainuttakaan paria jäljellä, käytin ne hyödyksi parvekkeen siivoamisessa ja heitin roskiin.

OMakotivalkoinen helein kollageeni biotiini kuukauden shoppailut 2019

Vihersisustus Vuoripalmu Viherkasvi Valkoinen sisustus omakotivalkoinen

Viherkasveja ostin maaliskuussa kaksi ja niille Clas Ohlsonilta muovivuoritetut punosruukut. Ruukkujen muovipussimaisen sisäpinnan piti olla vesitiivis, mutta niin ei ole Рvesi tihkuu muovissa olevien pienten reikien ja repeämien läpi ja kastelee ruukun alla tason / lattian. Pienemmälle ruukulle annoinkin jo lähtöpassit ja isompi menee perästä kunhan saan ostettua toisenlaisen ruukun sen tilalle. Tällä hetkellä isomman punosruukun alla on kulho, jottei pääse vesivahinkoa tapahtumaan Рei kovin nätin näköistä. Koristeena nämä punosruukut ovat todella kauniita, mutta vaativat tosiaan erillisen sisäruukun ja vesierityksen toimiakseen fiksusti.

Ruusuja ja suklaata valkoinen sisustus

Kasvien juurruttaminen keltaiset tulppaanit perjantaipuska

Kukkakimppuja ostin kaksi, joista etenkin keltaiset tulppaanit olivat ilon aihe Рne nimittäin kukkivat maljakossa tasan 2 viikkoa ennen kuin lakastuivat. Reilun kaupan ruusut eivät jaksaneet edes viikkoa, mutta olivat silti hintansa väärtejä. ♥

Kevätsiivous siivousvinkit Sinituote sinisanko siivoisvälineet valkoinen sisustus

Sinituotteen kevätkampanjan puitteissa sain uusia siivousvälineitä ja lisäksi ostin kaupasta Sinin mikrokuituisen lattiapesimen, uuden mikrokuituliinan, Kiilto Airin hajusteettoman yleispesuainetiivisteen sekä uuden pullon Airi-tiskiainesuihketta. Lisäksi täydensin pesuainepuolta ostamalla Neutralin hajustettoman shampoon ja hoitoaineen, Pirkan hellävaraisen käsisaippua sekä Bioluvilin hajusteettoman ja hellävaraisen pyykinpesunesteen. Bioluvilia en ollutkaan aikaisemmin kokeillut, enkä sitä olisi nytkään ostanut jos kaupassa olisi ollut lemppariani Erisania. Bioluvil osoittautui sen verran hyväksi tuotteeksi että mielelläni ostan sitä toistekin jos Erisania ei löydy.

Yritin kaivella muistini k√§tk√∂ist√§ kaiken mit√§ maaliskuussa tuli shoppailtua ja kuiteista en t√§m√§n enemp√§√§ saanut irti. Mitenk√§ unohdinkaan ihan tyystin koko toivesarjan, jatkossa yrit√§n tehd√§ postauksen ajallaan ja my√∂s kirjata ostokset tarkemmin yl√∂s ettei p√§√§se mik√§√§n unohtumaan. ūüôā

Huomenna postausaiheena onkin makuuhuone ja uusi hyllyviritelm√§, jonka yrit√§n saada kiinnitetty√§ sein√§lle suoraan ilman vatupassia – onnistuin nimitt√§in hukkaamaan vatupassini jonnekin enk√§ kertakaikkiaan en√§√§ keksi mit√§√§n paikkaa minne sen olisin voinut t√§√§ll√§ kotona √§nget√§… etsint√§ siis jatkukoon heti postauksen julkaisun j√§lkeen. ūüėÄ

Kivaa iltaa kaikille & huomiseen!


Lue myös: → Kuukauden shoppailut -postaussarja

Lue myös: → Essence vs Dior -geelilakka videopostaus

Lue myös: → Starskin 7 second Рnaamio joka tekee kaiken

4 kommenttia “Kuukauden shoppailut: Maaliskuu 2019

 1. Tuli mieleen, ett√§ eik√∂ nuo vett√§ tihkuvat kukkaruukut olisi toiminut vaikka parvekkeella kes√§n? Siell√§ ei varmaankaan pieni veden l√§p√§isy haittaa, eik√§ olisi tarvinnut heitt√§√§ uusia ruukkuja heti pois ūüôā

  1. Reija: Meid√§n parvekkeella on tummat lattiaritil√§t ja reunoja kiert√§√§ 200kg tummia koristekivi√§, joten en halua sinne valuttavia ruukkuja. Vesivalumat j√§tt√§v√§t j√§lkeens√§ rumat vaaleat tahrat kuivuessaan, etenkin jos joukossa on multaa ja mineraaleja. ūüôā Isolle ruukulle on k√§ytt√∂kohde valmiina yst√§v√§n pihalla, siell√§ se saa valuttaa rauhassa sill√§ se laitetaan suoraan koristekivireunan p√§√§lle ja n√§in vesi p√§√§see valumaan pois ilman ett√§ se tahraa ymp√§rist√∂√§√§n. ūüôā Ei mene t√§ysin siis hukkaan eik√§ roskikseen, vaikka turhaksi rahanmenoksi osoittautuikin. Minua parikin lukijaa varoitteli ett√§ n√§in tulee k√§ym√§√§n ja niinh√§n he sitten oikeassa olivat – harmi. ūüôĀ

 2. Kiva postaus! Kokemukseni erisanin pyykinpesunesteestä on huono. Lapsen sukat eivät puhdistu puhtaaksi tällä.
  Vinkkinä loistavasta kollageenista on Osloskin solutuion jauhe. Aivan loistava ja tuloksia näkyy jo 2,5kk käytön jälkeen. Hieman hintava,mutta toimii. Hiuksiini sain huomattavia tuloksia ihan marketeistakin saatavilla olevasta Evonia kapseleilla.

  1. Tyller√∂: Jos et viel√§ ole kokeillut Bioluvilin Sensitive√§ niin sit√§ suosittelen, on todella tehokas ja sanalla tavalla aidosti hajusteeton kuin Erisankin, eli pyykkiin ei j√§√§ pesun j√§lkeen ‚ÄĚhakusteettoman pesuaineen hajua‚ÄĚ kuten esim LV:ss√§. ūüôā

   Iso kiitos tuosta kollaagenivinkist√§, menen heti tutustumaan siihen! ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *