Keittiötarvikkeita modernin teolliseen keittiöön

Heinäkuun lopulla valmistuvan taloremontin keskiössä on upea ja moderni keittiö, jonka olen suunnitellut ruoanlaittoa rakastavan pariskunnan tarpeet ja unelmat huomioiden. Keittiöremontissa olen keskittynyt etenkin toiminallisuuksiin ja jokainen yksittäinen purkkikin on tarkasti määritelty jo suunnitteluvaiheessa. Keittiön piensisustuksessa inspiraatiota olen ammentanut Granitin* keittiövalikoimasta, joka noudattelee teollista tyyliä moderneilla mausteilla.

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Keittiöön tulee tummat tasot, musta tasoon integroitu syvä allas sekä musta hana, josta löytyy ulosvedettävä vesiputki isojen patojen, pannujen ja uunipeltien putsaamiseen. Myös kodinkoneet ovat mattamustaa terästä ja kokonaisuuteen on haettu teollista tuntua, jota kevennetään valkoisella kaapistolla. Pariskunnalla on muutamia Granitin keittiövälineitä jo entuudestaan ja keittiön valmistuttua teemme ostoslistan ja yhtenäistämme purkkien ja purnukoiden kokoelman.

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Ruoanlaittoa ja kokeilevaa kokkailua rakastava pariskunta omistaa runsaasti erilaisia mausteita ja osa niistä laitetaan esille pöytätasolle. Granitin ilmatiiviitä purkkeja* saa montaa eri kokoa etenkin laakeat keramiikkapurkit ovat pariskunnan mieleen niiden pinottavuuden ja konepestävyyden ansiosta.

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granitin musta Ronneby Bruks -kattilasarja (saatavilla vain myymälöistä) on myös kiinnostava ja sopisi erinomaisesti uuden keittiön tyyliin. Miehellä tälläinen kattila löytyy ja lämpimästi voinkin suositella sitä kaikille pataruokien ystäville, jos käsin tiskaaminen ei ole haitaksi – valurautaisia tuotteita kun ei koneessa suositella pestäväksi.

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Myös korkki ja aito puu ovat Granitin tuotevalikoimassa isossa roolissa ja yhdessä mustan kanssa ne tuovat keittiöön keveyttä ja lämpöä. Ostoslistalla on leikkuulautojen lisäksi pannualustoja ja puisia kulhoja.

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Granit keittiövalineet astiat skandinaavinen keittiö sisustus

Tuotteita selaillessani iskin silmäni näihin läpinäkyviin lasisiin pilleihin*, joita pistin paketillisen tilaukseen. Olen pitkään jo miettinyt teräspillien ostamista smoothieita varten, mutta lasinen pilli on ehdottomasti parempi sillä sen näkee paremmin puhdistaa. Granitin lasipillit on valmistettu borosilikaattilasista, jota käytetään mm. laboratoriolasitarvikkeissa. Pillit kestävät lämmönvaihteluita aina 600°C saakka ja ovat siksikin kestäviä sekä hygieenisiä käyttää – ja ennen kaikkea, ne voi pestä astianpesukoneessa! 🙂

Granit on erityisesti keittiötarvikkeiden aarreaitta ja yksi suosikkikaupoistani, josta en koskaan pääse tyhjin käsin ulos. 🙂 Olenkin tituleerannut Granitin skandinavian Mujiksi, jossa ajaton ja tyylikäs tuotevalikoima sopii saumattomasti kaikenlaisiin sisustustyyleihin teollisesta romanttiseen. Monipuolinen keittiövalikoima löytyy myös nettikaupasta, kipaise inspiroitumassa täällä: → granit.com/fi*

Kivaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Kuvat Granit, *sisältää kaupallisen linkin

4 kommenttia “Keittiötarvikkeita modernin teolliseen keittiöön

    1. Nanna: neljä vuotta olen sivutoimisesti tehnyt sisustusduunnittelua mutta alan koulutusta ei ole. 🙂 Olen somistaja ja valaistus- ja värioppia, sekä tilasuunnittelun perustaidot opiskellut työn puolesta aikoinaan, mutta virallista sisustussuunnittelijan koulutusta minulla ei ole.

      Sisustussuunnittelijan keikkoja on alkanut tulemaan viimeisen vuoden aikana enemmän kuin mitä ehdin päivätyön ohella tekemään, tämä kevät -kesä onkin hyvin pitkälti mennyt taloremontin ja -sisustussuunnittelun merkeissä ja kesäkuun puolivälissä pääsette näkemään ensimmäisen vilauksen kohteesta. 🙂

  1. Hei, voitin autonpesusetin arvonnasta. Tuotteita en ole saanut vieläkään. Laitoin sinulle s-postia asian tiimoilta, mutta kun mitään ei ole kuulunut, lähdin tätä kautta kyselemään.

    1. Hilima: Kysyin asiaa maanantaina Sinituotteelta ja vastasinkin sinulle sähköpostitse vielä saman päivän aikana. Eikö viestini ole tullut perille? Paketti on tulossa alustavan arvion mukaan to-pe akselilla (eli huomenna-perjantaina) riippuen siitä miten nopeasti posti kulkee. 🙂 Pakettikortti tulee sinulle postitse ja mikäli sinulla on OmaPosti käytössäsi, pitäisi sinun nähdä sieltä missä paketti kulkee mikäli ilmoittamasi sähköpostiosoite on ilmoitettu OmaPostin tietoihisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *