Mustaa, valkoista & kultaa – Synttärilahjat pakettiin

Tänään on tytön synttärit ja aamu alkoi synttäriserenaadilla, suklaakakulla ja kolmen pienen lahjan avaamisella. Tytön lahjat laitoin pakettiin eilen illalla ja synttäreiden teemavärinä on musta, valkoinen ja kulta. ♥

Lahjapaketointi mustavalkoinen kulta omakotivalkoinen

Lahjapaketointi mustavalkoinen kulta omakotivalkoinen

Lahjapaketointi mustavalkoinen kulta omakotivalkoinen

Osa lahjoista on hankalan muotoisia ja päädyin ostamaan neljä valmista lahjakassia, joihin sain ne sujautettua kätevästi. Kolme kimaltavaa mustavalkoista raitakassia löytyi Tokmannilta, ja pienemmän Marimekon Räsymatto-kassin löysin samalla kuosilla varustetun lahjapaperirullan kanssa Cittarista.

Mattaisen musta ja metallinhohtoinen kultainen lahjanauha löytyivät vuorostaan K-Marketista, mistä bongasin myös tuon kivan kortin, jonka sisälle mahtui kirjoittamaan vähän pidemmän runon.

Lahjapaketointi mustavalkoinen kulta omakotivalkoinen

Lahjapaketointi mustavalkoinen kulta omakotivalkoinen

Lahjapaketointi mustavalkoinen kulta omakotivalkoinen

Valkoiset minipussukat askartelin paperista itse ja niiden sisällä on Littlest Pet Shop -hahmoja, joita metsästin siskon autokyydin avustuksella pitkin kirpputoreja aina Tuusulaa myöten. 🙂 Tyttö avasi heti aamulla jo kolme pientä pussukkaa ja loput kaksi avataan muiden lahjojen kanssa kun tyttö tulee koulusta kotiin.

Lahjapaketointi mustavalkoinen kulta omakotivalkoinen

Lahjapakettien sisällöt jätän paljastamatta ja kerron niistä teille vasta Kuukauden shoppailut -postaussarjan toukokuun listauksessa. Tytöllä ei ollut oikein minkäänlaisia lahjatoiveita (omaa koiraa ja suklaata lukuunottamatta) ja tosi vaikea oli keksiä lahjaideoita… mutta tästä aiheesta kerron teille myöhemmin lisää. 🙂

Iloista perjantaita kaikille!

4 kommenttia “Mustaa, valkoista & kultaa – Synttärilahjat pakettiin

    1. Tiiti: paketteja saa paljon kun käärii jokaisen erikseen, kuten esim pienet pets-lelut. 🙂 Laitoin pakettiin myös juhlamekon ja -kengät, ostin vähän normaalia Lindex-valikoimaa ”paremmat” tällä kertaa ja se oli niissä se lahja – juhlavaatteet olisi ostettu jokatapauksessa vaikkei synttäreitä olisi vietetty. 🙂 Kun käyttää luovuutta niin saa monta lahjaa kasaan vaikkei toiveita erikseen olisikaan. 🙂

  1. Hemmoteltu ******. Mahtaa tulla kammottava aikuinen, kun lapsena ei ole oppinut minkäänlaista nöyryyttä.

    1. Saagelo alias Hulda gamilla: sinulle tiedoksesi: Olen tehnyt sairaista kirjoituksistasi rikosilmoituksen ja suosittelen vakavasti harkitsemaan seuraavaa kontaktointiasi. Materiaalia on tallella useiden vuosien ajalta ja asia etenee tästä eteenpäin virkavallan toimesta. Suunsoittamisesi ja uhkailusi ei ole hyväksyttävää ja olet ylittänyt sen rajan joka voidaan vielä laskea anonyymin aivopieruksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *