Asuntohaaveita – Upea kaksio kaupungin sykkeessä

Ystäväni etsii parhaillaan itselleen tilavaa yksiötä tai pienehköä kaksiota kaupungin keskustan läheisyydestä ja höpöttelimme asuntoasiasta puhelimitse samalla kun selailimme potentiaalisia vaihtoehtoja hänen uudeksi kodikseen. Asuntokuumehan tässä itsellekin iskee päälle ja löysin BO LKV:n sivuilta hurmaavan kaksion, jonne voisin tytön kanssa muuttaa vaikka samantien. 🙂

Bo Lkv asuntohaave kaksio helsinki

Bo Lkv asuntohaave kaksio helsinki

Keittiö on remontoitu todella kauniisti ja on aivan makuni mukainen sellaisenaan. Myös vaalea lattia on kaunis ja jos tästä kodista omani tulisi, en muuta hienosäätöä tekisi kuin jalkalistojen vaihtamisen – tuollaiset antiikkilistat meilläkin aikoinaan oli ja niitä en enää jaksaisi katsella.

Bo Lkv asuntohaave kaksio helsinki

Bo Lkv asuntohaave kaksio helsinki

Eteisestä löytyy liukuovellinen kaappi, joka onkin loistava valinta pikkuruiseen eteistilaan. 50m2 kokoisessa kaksiossa on yllättävänkin paljon säilytystilaa ja tykkään siitä että ne on keskitetty eteisen läheisyyteen. Tyttö saisi pienen makuuhuoneen omaan käyttöönsä ja itselleni järjestelisin nukkumapaikan olohuoneen puolelle – kevätmessuilla lanseerattu Tablebed-pöytävuode (postaus TÄÄLLÄ) voisi olla aika näppärä ratkaisu…

Bo Lkv asuntohaave kaksio helsinki

Bo Lkv asuntohaave kaksio helsinki

Makuuhuoneessa on aivan ihanat lasi-ikkunalliset ovet ja vaikka huone onkin hyvin pieni, mahtuisivat tytön sänky ja koulupöytä huoneeseen. Tilaa ei tosin muuhun sitten olisikaan, mutta eipä neiti nytkään huoneessaan muualla hengaile kuin sängyllä tai pöydän ääressä. 🙂

Bo Lkv asuntohaave kaksio helsinki

Jos tosiaan olisin vaihtamassa kotia, jotakin tämän tyylistä harkitsisin. Alueen osalta katselisin ensisijaisesti kuitenkin nykyisen kaupunginosan tarjontaa, sillä haluan että tyttö saa pitää vanhan koulunsa ja kaverinsa. 🙂 Lisätietoja tästä postauksen kauniista kaksiosta löydät BO LKV:n sivuilta täältä: → bo.fi/kohde-511269

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Kuvat: BO LKV / Helsinki

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Asuntohaaveita – Upea kaksio kaupungin sykkeessä

 1. Tuossa on muutettu huonejärjestys siten, että kaksiosta on tullut yksiö. Ei uskoisi että neliöitä on noinkin paljon. Miten tuota ikkunatonta koppia kehtaa edes kutsua makuuhuoneeksi?

  1. Q: minusta pohja on kivalla tavalla muokattu ja lasiovet tuovat valoa ikkunattomaan makkariin. Se on vähän kuin alkovi ja mahdollistaa myös sen että kaksiossa voi vanhempi nukkua ns. olohuoneen puolella kun tilaa on reilusti. 🙂

  1. Niksnaks: kokonaisuus ratkaisee ja itse en tuohon kotiin olisi laittanut antiikkilistoja. Lisäksi tuo kyseinen listamalli on sellainen markettitason lista (meillä oli tismalleen sama) ja jos haluaa aidosti vanhaan taloon sopivaa tyyliä niin olisi pitänyt valita toisenlainen listaratkaisu, itse olisin laittanut kaksi listaa päällekkäin; alaosa korkea suora ja sen päälle kapeampi antiikkikaarrelista. Makuja on monia ja jokainen valitsee sellaiset listat mistä pitää. 🙂

 2. Ihana kompakti koti! Haaveilen myös uudesta kodista, ihan itselleni. Poika on aikuistumassa ja ajatukset ovat jo siinä ajassa kuin asun yksin. Mietin millaisen kodin haluan ja miten sisustaisin sen. Hankinnat nykyiseen kotiin teen tulevaa ajatellen, eli ne sisältyvät hyvin vahvasti ajatuksiini siitä kodista jossa asun yksin. Aika valkoista ja design-vaikutteista tulee olemaan ja avaraa, minimalistista 🙂 Meillä on pojan kanssa nyt kompakti kolmio, 58-neliötä, ja tykkään kovasti tästäkin, on ikkunoita, valoa ja kotoisaa kun ei ole “liikaa” tilaa 🙂

  1. MirjaMaria: Teillähän on oikein ihanan oloinen koti, ja olen ihan samaa mieltä siitä että koti on kotoisampi kun huoneet eivät ole liian avarat. Joskus haaveilin isosta kaksikerroksesta kodista, mutta en enää haluaisi muuttaa yli 100m2 kokoiseen asuntoon / taloon, sillä joutuisin täyttämään sitä turhilla kalusteilla jottei huoneet olisi tyhjillään. 😀 😀 Eri asia tietysti jos olisi oma elokuvateatteri, kuntosali, työtila ja muuta vastaavaa siinä ohessa, mutta puhtaasti tavanomaiseen asuinkäyttöön olisi meille 100m2 liian paljoa. 🙂

  1. Anski: Tuo on todella kaunis koti! <3 Tässä on remonttia luvassa ihan riittämiin taloprojektin parissa, joten omaan kotiin ei tarvitse lattianvaihtoa edes harkita. 😀 😀

 3. Hei! Vaikkei sinun koti olekaan, niin kysyn kuitenkin: sattuisikohan tietämään, mitkä nuo keittiön mustat tuolit ovat?

  1. Laura: Olen nähnyt tuon tuolin monesti, mutta nyt en saa päähäni minkä merkkinen se olikaan. Muuton Cover-tuolit ja Frederikan “Yksi tuoli” -niminen tuoli ovat hyvin samannäköisiä, ja Menullakin on vastaavalainen tuoli pienillä erotuksilla. Myös Poiatin Lavitta-tuoli kannattaa katsoa, sen selkänojassa on enemmän pintaa mutta sivuprofiili on saman tyyppinen ja tuolina Lavitta on todella kaunis. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *