Lokeroidut säilytysboksit & Littlest Pet Shop -ostoilmoitus

Siskoni oli ostanut itselleen työlaukuksi jonkinlaisen kalastukseen liittyvän monitoimikassin, jonka sisältä löytyi muovisia säilytyslaatikoita. Epäilen näiden olevan tarkoitettu onkivapaan kiinnitettäville vieheille. Sattuman kautta tuli hänen kanssaan puheeksi että olen sivusilmällä etsinyt tyttöni Littlest Pet Shop -hahmoille säilytykseen sopivia bokseja ja koska siskoni ei näillä lokeroiduilla muovilaatikoilla mitään tehnyt, antoi hän ne tytön käyttöön… kiitos siitä sissendaali! 🙂

Säilytysboksit Littlest Pet Shop hahmoille

Viehelokerot pikkulelujen säilytykseen

Isoja säilytyslaatikoita on 4kpl ja yhteensä niihin mahtuu 72 isoa LPS-hahmoa. Lisäksi saimme vielä yhden pienemmän boksin, jonka lokeroihin sujautimme jokaiseen 2kpl pienempiä petsejä. Ihan kaikki tytön petsit eivät kuitenkaan näihin viiteen lootaan mahtuneet. Etsinnässä onkin tällaiset samanlaiset säilytyslaatikot, joita postauksen kirjoittamisen jälkeen alan kalastelemaan nettikaupoista.

Enpä olisi aikaisemmin tullut edes ajatelleeksi etsiä pienten keräilyaarteiden säilytykseen sopivia lokeroilla jaoteltuja bokseja kalastusalan kaupoista tai kalastusvälineosastoilta. Eiköhän vielä tärppää tämän illan aikana. 😀

Säilytysboksit Littlest Pet Shop hahmoille
Säilytysboksit Littlest Pet Shop hahmoille

LPS-keräilijän kokoelma

Tyttö jaotteli petsinsä roduittain ja kissaeläimiä on kertynyt parin vuoden aikana kahden laatikollisen verran, eli 36 kipaletta, joista lähes jokainen on ostettu kirpputorilta. Myös koiria on parisenkymmentä, joista vain 18 ”hienointa” saivat tilanpuutteen takia nyt boksipaikan.

Ostoslistalle jäi roikkumaan synttäreiltä vielä useampi vanha Littlest Pet Shop -hahmo, joita en kirppiksiltä onnistunut löytämään. Ajattelin kokeilla josko tätä kautta kala nappaisi – jos siellä lukijoideni joukossa on aikuistuneita ex-keräilijöitä tai äitejä, joiden lapset eivät enää petseistä välitä, kävisin mielelläni kanssanne kauppaa! Minulle voi laittaa viestiä myytävänä olevista Littlest Pet Shop -hahmoista (yksittäin myytävistä sekä isommistakin kokoelmista) osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi. 🙂

Iloista keskiviikkoa kaikille!

EDIT 1.6.2019: Kaikki puuttuvat Littlest Pet Shop -hahmot on viimein löydetty, kiitos ihanille myyjille ja viidakkorumpujen pärinälle! 🙂


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Lokeroidut säilytysboksit & Littlest Pet Shop -ostoilmoitus

  1. Motonetistä ainakin löytyy noita viehelaatikoita. Näppäriä myös ruuvien, naulojen ja muttereiden lajitteluun.

    1. Kaikelle paikkansa: Google Motonettia minulle tarjoilikin, ja Retkiaitassa on myös pari potentiaalista ehdokasta. Kiitokset sinullekin vinkistä! 😉

  2. Ah mikä näky, jotenkin mielettömän nautinnollista katsoa, kuinka ihanasti kaikki ovat siellä omissa lokeroissan ja järjestyksessä. 🙂

    1. Mirva: Ja vielä sekin että nuo mahtuivat lokeroihinsa, esim norsulla on niin isot korvat mutta sinne sekin vaan sujahti paikalleen pikkuiseen lokeroon. 🙂 Pysyvät pölyltä suojassa ja hyvässä tallessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *