Juhlava asupostaus – Kimallusta & kiharoita!

Taas on yksi aikakausi päättynyt ja tytön koulutie jatkuu ansaitun kesäloman jälkeen kolmosluokan muodossa. Tytön kevätjuhlan asukokonaisuus löytyi Haloselta pientä kimaltavaa laukkua myöten ja juhlan kunniaksi laitoimme hiuksiin myös kiharoita. Valkoinen glittermekko on ihan mieletön ja se kimaltelee superkauniisti, kuten myös mustilla kimalteilla koristellut juhlakengät – minun pieni prinsessani! ♥

Tytön juhlamekko kevätjuhla juhlapukeutuminen mustavalkoinen omakotivalkoinen

Tytön juhlamekko kevätjuhla juhlapukeutuminen mustavalkoinen omakotivalkoinen

Tytön juhlamekko kevätjuhla juhlapukeutuminen mustavalkoinen omakotivalkoinen

Tytön juhlamekko kevätjuhla juhlapukeutuminen mustavalkoinen omakotivalkoinen

En tiedä mikä siinä on mutta kevätjuhlissa herkistyn joka kerta lähes kyyneliin, viimeistään Suvivirren kohdalla. Minusta on ihana katsella lasten esityksiä ja nähdä se suuri ilo ja innostuneisuus kun he kapuavat lavalle esiintymään. Jännitys ja onnistumisen riemu välittyy ihan perimmäiseen takanurkkaan asti ja siksikin minusta on äärimmäisen tärkeä säilyttää koulujen juhlaperinteet. Ystäväni lapsen koulussa joulujuhlasta on kokonaan luovuttu ja kevätjuhlakin oli typistetty rehtorin puheeseen ja kahteen lauluesitykseen, jossa yleisö sai laulaa mukana. Se on minusta suuri sääli, sillä parrasvaloihin nouseminen luo esiintymisvarmuutta tulevaisuutta varten silloinkin kun lavalla on kokonainen luokka. Tärkeää on mielestäni myös se että kaikki lapset saisivat koulujuhlien muodossa olla huomion keskipisteenä edes kerran vuodessa. ♥

Tytön juhlamekko kevätjuhla juhlapukeutuminen mustavalkoinen omakotivalkoinen

Tytön juhlamekko kevätjuhla juhlapukeutuminen mustavalkoinen omakotivalkoinen

Tytön juhlamekko kevätjuhla juhlapukeutuminen mustavalkoinen omakotivalkoinen

Nyt on kuitenkin aika siirtää kouluaiheet hetkeksi taka-alalle ja keskittyä kesälomailuun. Tänä kesänä en itse ehdi juurikaan lomailemaan raksaprojektin takia, mutta yritän silti parhaani mukaan toteuttaa kivoja elämyksiä tytölle. Korkeasaareen, Linnamäelle ja laivareissulle Tallinnaan olisi aikomus ehtiä, ja sen lisäksi olisi ihana tehdä pieni kotimaan reissu esimerkiksi Savonlinnaan… 🙂

Aurinkoista lauantaita kaikille!

6 kommenttia “Juhlava asupostaus – Kimallusta & kiharoita!

 1. Voi miten kaunis asu ja kampaus, sun tytär on todellinen kaunotar. Olen samaa mieltä että koulujen juhlat on tärkeitä, ja ne voi olla joillekin lapsille jopa ainoita juhlia mihin osallistuvat. Ihanaa kesää teille!

  1. Liisa: kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! ❤️?

   Juurikin kuten sanoit, joillekin lapsille koulun juhlat voivat ovat ainoita tilaisuuksia saada loistaa. ❤️ itse aion sinnikkäästi tuppautua kaikkiin koulun kinkereihin vaikka tyttö takuulla joskus tulevaisuudessa toivoisikin että äiti jättäisi väliin. ? Ja mitä enemmän yleisöä, sen paremmat on pidot, myös kouluissa.

   Aivan ihania esityksiä olivat opettajiensa johdolla lapset jälleen tehneet ja eräs hyvin rohkea nelosluokkalainen tyttö lauloi yksinään kevätjuhlassa laulun, jota säesti luokkakaverina toiminut rumpalityttö. Myös ekaluokkalaiset ovat aina niin suloisia, kuten toki myös muun ikäiset lapset. ❤️ Vähän oli kaihoa ilmoilla kun osa tytön luokkakavereista siirtyy toisiin kouluihin kolmannelle, herkkiä hetkiä oli onneksi siis muillakin kuin minulla, joten en ollut ainoa ”nolo vanhempi”. ?

   Aurinkoista kesäkuuta ja ihanaa viikonloppua! ?

 2. Soma,pieni tyttönen ja ihanaa kun lasten pukeutumiseen panostetaan!!Lapsille hyvin tärkeää,mutta kaikille vanhemmille se ei ole itsestäänselvyys.

  1. Nanna: kiitos ihanista sanoistasi! ? Minulle on tärkeää että lapsi oppii juhlan merkityksen ja mikäpä sen parempi päivä pukeutua juhlavasti tyllimekkoon kuin kevätjuhla. 🙂 Juhlia on aivan liian vähän muutenkin, joten kerrankin kun saa pistää parasta päälle niin pakkohan tälläinen mahdollisuus on hyödyntää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *