Raksalla alkaa tapahtua – Sisustusremontti

Ylihuomenna starttaillaan raksakohteessa ja ensimmäisenä talossa ryhdytään purkuhommiin. Väliseiniä kaadetaan kaksi, jonka lisäksi lattia, listat ja kaapistot revitään irti. Myös kylpyhuone puretaan aivan atomeiksi. Vain alakerran wc:n lattia tulee jäämään ennalleen, se kun on uusittu vastikään tummanharmaalla kauniilla laatalla ja on sellaisenaan nätti.

Sisustusremontti raksaprojekti talo omakotivalkoinen

Aikataulu tulee olemaan melko tiukka ja tarkoitus on saada vähintäänkin katto- ja seinäpinnat sekä betoniportaat tasoitettua ja maalattua ennen keittiöremontin alkamista heinäkuun alussa. Keskiviikkona tehdään viimeinen katselmus ja käydään remonttitiimin kanssa läpi tehtävälista ja toimintajärjestys ja torstaina laitetaan leka laulamaan.

En malta odottaa että pääsen teille näyttämään mistä on kyse, ja tietysti jakamaan myös ennen ja jälkeen -kuvamateriaalia samalla kun kertoilen teille remontin ja sisustuksen edistymisestä. 🙂

Energistä alkanutta viikkoa kaikille!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *